Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetkakce

chętnie pogadam o sexie

Polecane posty

Gość xxl-men
A jak sie bediesz bawic?

Gość no i poszła
....se.... zwalic konia hehehehe :)

Gość brunetkakce
Katowice, wierze :) w gruncie rzeczy się wam nie dziwie, bo sama się kiedyś umówiłam, na "koleżeńską" rozmowę a tu przylazł mi dziadzio 70letni;/;/ bez obaw, facetem nie jestem. I trzeba być skończonym kretynem żeby podawać się za kobietę a być facetem, bo co to da ?

Gość i ve got the pała
Ja pierdziele - 70 letni dziadzio. Ciekawe o czym to miała być rozmowa:)

Gość Bubu123
brunetkakce czego oczekujesz?

Gość brunetkakce
wkładam sobie paluszki w mokrutką dziurkę, a ostatnio potrzebuje mocniejszych doznań żeby być w miarę zaspokojona;/ to chyba trochę nie normalne;/

Gość brunetkakce
mówił, że ma 28 lat i taką też fotkę posłał, nie można było się pokapować, że facet ściemnia;/

Gość Bubu123
Mocniejszych? Klapsy, kąsanie po uszach, anal

nie poszła - ogladałam "piracka "wersje kreskówek:P. Fajne. ogladam reszte ,chyba sie dzisiaj na erotyczne pogawedki nie nadaje . pa

Gość brunetkakce
klapsy, lekkie duszenie, brzydkie słowa itd :) A czego wy oczekujecie w seksie, dlaczego np wasze partnerki was, nie zaspakajają, że szukacie tutaj dziewczyn?

Gość i ve got the pała
Proponuje tak. Lewą rękę poliż i zacznij zataczać kółeczka wokół wejścia do dziurki a palcem wskazującym prawej reki i serdecznym rozsuń mocno wargi i palcem środkowym zacznij kręcić kółeczka na łechtaczce. Na początku powoli i w miarę jak będzie rosło podniecenie to jednym z paluszków lewej reki (nie przerywając pieszczenia otworka) zacznij powoli muskać dupkę. Powodzenia;)

Gość Paulinko...
to TYYYY.. ??

Gość Bubu123
Zaraz zaraz, kto powiedzial ze szukam tu dziewczyny?

Gość brunetkakce
a Ty daj kutasa do buzi, zrobię Ci dobrze. Najpierw będę lizać grzecznie jajeczka, potem kutaska, lekko przygryzać, ssać, kąsać... kocham, jak leże z głową która mi zwisa a facet mi do buzi posuwa, ohh to takie podniecające. a potem od razu od tyłu, przy tym ostro klepając mnie w pupkę !

Gość xxl-men
Ja nie mam stalej partnerki, a na seks zawsze sie cos znajdzie. Mam kolezanke z pracy (co prawda mezatka) i dbra sasiadke. Sasiadka po 50-tce ale w seksie to rakieta.

Gość i ve got the pała
Brunetka - mnie to się podoba, co jeszcze kochasz ;)

Gość brunetkakce
ja mam faceta ale w sprawach seksu to porażka,,, wejdzie do cipki i już się spuszcza;/ jeden był niezły ale poznał dziewczynę i koniec tego dobrego;/ mówi się, że faceci ciągle o tym myślą, no bym nie powiedziała, że to do każdego się tyczy.

Gość brunetkakce
konkretne bzykanko :) a nie jakaś zabawa :P

Gość Keino
SEKS JEST DO DUPY TAK SAMO JAK WY

Gość xxl-men
Ja mysle bardzo czesto jak jest okazja to robie, ale dzisiaj zrobie sobie sam masaz penisa.

Gość brunetkakce
ostatnio np mocne mam jazdy jak oglądam laski pociskane przez konia, matko ten ma faje... szkoda, że to nie człowiecze realia :P

Gość i ve got the pała
Każdy ma inne potrzeby. Mi przeważnie starcza raz na dzień, raz na dwa dni, kiedyś było więcej chęci ale teraz dużo jest pracy, odpowiedzialne stanowisko i dużo stresu. Za pierwszym razem zwal mu i potem się kochajcie - powinien móc więcej. Jak fajny chłopak to walcz i nie rezygnuj.

Gość subarynek
lubisz w drugą dziurke ? bawisz sie czasami też nią ?

Gość brunetkakce
też lubię lizać męski otworek, a rączką dobrze robić Ci przy tym

Gość brunetkakce
kocham w drugą dziurkę, do cipki, do buzi - GŁĘBOKO, do cycuszek, kocham go mieć,, kocham jak sperma kapie mi po buzi, na cycuszkach jest... hmm a najbardziej mnie kręci, jak facet się na mnie patrzy i sobie zwala - te moment ciepłej spermy...niezapomniane uczucie

Gość xxl-men
Lubisz patrzec jak facetowi sperma tryska? Wolisz ogolony czy zarosnietych?

Gość ja tez pogadam
nachyl sie głęboko.. złapie Cie za Twoje długi włosy i nabije na mojego kutasa az jekniesz, bedziesz czuc moje jądra na lechtaczce i słyszec mokre ciamkanie cipy.. nachylaj sie suko, szeroko nogi i nadziewaj sie cipą na pałe

Gość brunetkakce
takie i takie, ale bardziej zarośniętych - kojarzy mi się z brutalnością... o tak, kocham tak, jeden kiedyś mnie tak ostro wyruchał, jak nigdy... to były czasy..

Gość subarynek
chciałbym bys kucneła nad moja twarza i dała mi do polizania a puzniej jak byś była mokra .to mogła byś pojezdzić nia po mojej twarzy mmmm...... a na koniec nasikała bys mi do buzi a ja bym wszystko spił i Cie dolkadnie jeszcze wylizał... co ty na to ? :-)

Gość ja tez pogadam
to chodz tu suko. wyrucham cie jeszcze ja, wypnij dupe oberwiesz solidnego klapsa ze az Ci sok po nogach pocieknie, wypinaj, juz