Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyuiop159

Tylko dziewice i prawiczki m ówią, że "seks nie jest najważniejszy".

Polecane posty

Cream, nie myśl tak ;) Chcesz być sam, bo nie akceptujesz niektórych faktów, które i tak nie dotyczą wszystkich kobiet?

Widzisz bracie... takim myśleniem wcale sobie nie pomagasz. Możesz i powinieneś mieć własne zdanie, nie powinieneś być komformistą, ale czasami warto pewne przemyślenia zachować dla siebie. Powiem Ci jak to było na swoim przykładzie. Jak byłem młodszy (i głupszy) to strasznie mnie irytowało że w lokalnych środowiskach nie mogłem znaleźć równego sobie rozmówcy (oczywiście to było myślenie baaardzo błędne). Przez to przez pewien czas się skutecznie odseparowywałem od ludzi, udając zadowolonego ze swojego własnego towarzystwa. Do tej pory nie mogę sobie poradzić z ogromną pustką. Ludzie są jacy są. Faceci są jacy są. Kobiety są jakie są. Znajomi są jacy są. Trzeba pewne rzeczy zaakceptować i zacisnąć zęby bo to jest jedyna sensowna inwestycja w przyszłość. Światopoglądy i przemyśłenia się zmieniają, jedno się jednak nie zmienia; nikt nie chce być faktycznie sam. Można sobie to wmawiać że samotność jest okej nawet przez kilka lat, ale w końcu się budzisz z ręką w nocniku i wszystkiego żałujesz. Nie popełniaj podobnego błędu z kobietami.

ja akceptuje to ze jestem sam :) i tyle i nie uwazam zeby to było " różnie sie w zyciu układa albo nie spotkałem nikogo ciekawego "

Ale zapewne jest powód dlaczego jesteś sam. Sam fakt że to akceptujesz jest dziwny. Zdarzają się okresy w życiu ze fajniej jest być samemu, ale na dłuższą metę to nie wypali. Pomyśl o tym. :)

ja jestem za stary na zmiany bo bym musiał sie najpierw wyseksic aby nadrobic zaległosci i dojsc do normy więc opca aby byc zawsze sam jest chyba najrozsądniejsza

jedyny ratunek dla mnie to taki ze musze sie wyseksic z innymi a potem szukac kogos na stałe albo tak albo samotnosc

Co ty z tym seksem ? Kazdy musi miec wczesniej ilus tam partnerów seksualnych, a dopiero potem byc z ta jedna osobą ? To co napisałeś przeczy temu, co mówiłeś wcześniej. Przeczytaj co napisałes wcześniej .chcesz robić tak samo ? **cream** oczywiscie nie mam wpływu na to czy zachoruje na jakąś smiertelną chorobe czy np w sprawach zawodowych ale pozatym mozna powiedziec ze kazdy ma wybór i to kogo sobie wezmie jest tym (różnie sie w zyciu układa) i tyle co mało jest takich lasek które chcą sie wyseksic z wieloma facetami ale na męża wybiorą spokojnego zaradnego faceta ? to samo jest z facetami wyseksic sie z doswiadczonymi , zaliczyc jak najwięcej dziewic a potem do związku szukają porządne

no własnie jak sie wyszaleje to mam szanse na porządną a teraz to conajmniej na panne z dzieckiem lub jakis ochłap

to twój problem ale pewnie juz z niejednyym spałas a mi prawisz ze tak nie wolno :O

Zresztą rób ,jak chcesz , to jest Twoje życie. nikomu nie narzucam swoich poglądów. Ja żyję po swojemu .

jezeli to prawda to napewno takichv jak ty jest moze 10 dziewczyn na 10000 taka prawda

Nie liczyłam i niewiele mnie to interesuje ile ich jest. To prawda.Mam swoje zasady i nie musze robic tego co większość.

Gość Yaarrrrrrr Zwrot na bakburtę
Seks jest ważny. Związek bez udanego seksu się nie uda ale z samego seksu bez inych rzeczy, to można sobie najwyżej romans zrobić. Jak się komuś nie podoba to na dechę i za burtę

Gość cream i jego racjonaliacje
zabawne :classic_cool: