Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzuzu.................

mamy w pracy złodzieja i niewiadomo kto nim jest

Polecane posty

Gość juka:)
koleżanka kradnie i dzieli sie z nią

Gość to ja Sylwka
z gracjom i szykiem obciongam z połykiem

Gość Martyna Pawlikowska Jasnorzews
Ja nie kradnę, nawet nie mam czego ukraść ale to tak notabene. Nawet jak kradnie to nie fair podawać na forum jej dane osobowe :o ale róbcie co chcecie, byleby potem płaczu nie było

Gość kokolocco
nikt nie podawal danych osobowych, akurat pare osob ja znalo i to nie tylko ze strony zlodziejstwa, ale tez jako tania dziwke.

Gość graccieeellittaaaaaaaa
po to jest forum, zeby zale i radosci dzielic z innymi, nigdzie w regulaminie nie ma napisane, ze nie mozna podawac imienia czy nazwiska,ale tutaj jasno wynika ze osoba ktora kradnie i sie puszcza a wyglada jak niewyglad sie wstydzi i tyle.

nie wiem kto będzie ponosił większą odpowiedzialność czy ta osoba która podaje dane osobowe (ok 2 lat pozbawienia wolności) czy ta która kradnie i stosuje mobbing w pracy bo zwalnianie osób za to ze coś zauważyły jest ich upokorzeniem i lekceważeniem a jeśli było to kilka osób które zwolniła to wtedy ma to charakter długo trwały wiec jak najbardziej jest to mobbing!!!

Gość jajca ja kberetyy
eee nic takiej nie zrobisz. chyba za zlapiesz za reke .

Gość obserwatorkaaa
ja tu żadnych danych osobowych nie widzę, a ta złodziejka sama na fejsie zamieściła swojego ryja, co jest złego w tym żeby ostrzec innych ludzi przed taką? pewnie ma mnóstwo wenerycznych, faceci będą wiedzieli czego nie ruszać

Gość vbdfbsdb
ale można donosy pisać do jej przełożonych, takie rzeczy muszą być sprawdzane, jak kilka razy będzie to w końcu wpadnie

albo zróbcie zebranie i wyjaśnijcie to z szefem

obserwatorkaaaa ma racje!!!popieram...............a to ile dziewczyn mobbingowała to sie nie liczy? sprawa powinna zostac nagłośniona.......czy ktos normalny pokazuje wszedzie swoj ryj?????????

Gość vbdfbsdb
suczka, a czy ja pod linkiem nie zapytałam czy to ona?

a czego sie tu bać jak tu rozmowa jest o złodziejstwie i mobbingu..

Gość suczka_czikitita
screena wydrukuję w powiększeniu i wytapetuję sobie tym wyhodek i piwnicę która służy mi za sypialnię

boja sie winni.........................a najbardziej winny jest ten kto kradnie i mataczy...

Gość napisz jeszcze do jej znajomy
ch na FB niech wiedza z kim mają do czynienia

Gość jajca ja kberetyy
bedzie sprawa za ujawnienie danych czy pomowienie alebo cos, wtedy wezwiemy na swiadka osobe ktora doniosla policji o tym wpisie na forum. przyjdziesz na sprawe wyczytaja twoje dane i po tygodniu .....

przecież na fc każdy może ją zobaczyć

Gość jajca ja kberetyy
ok pomowioenie o zlodziejstwo....

Gość suczka_czikitita
A sprawę na policję zgłosi ona nie ja, bo tej imię jest szargane. Mogła sama wejśc na forum i odczytać. Radzę wam się odczepić

Gość vbdfbsdb
ale jaką policję? ona sama daje swoje foty na portale społecznościowe

Gość Konnica królewski
ludzie sprawa o pomówienie wg prawa polskiego istnieje cos takiego jak domniemanie niewinnośći - czyli wytłumaczę wam - póki sąd jej nie udowodni JEST NIEWINNA a szkalowanie na forum jest odebraniem jej czci oraz dobrego imienia, tak mówi KK więc te co tu pisały od niej z pracy spodziewajcie się problemów🖐️

Gość jajca ja kberetyy
foty daje ale pomawiac nie wolno. suka bedzie tak, ona pujdie na psy i poda ze ktostam ja pomawia na necie. sprawa trafi do sadu albo znikoma szkodliwosc i umorzą. idziemy na sprawe i mowimy ze chcemy podac na swiadka osobe ktora doniosla poskzodowanej o szkalowaniu na forum, wtedy na sprawie zjawiasz sie ty twoje dane osobowe lacznie z adresem.... reszte dopisz se sama. tak dziala u nas prawo.

Gość jajca ja kberetyy
suka - w necie nie ma anonimowo wsiada prokurator adnim strony ujawnia twoje ip i powołujemy cie na swiadka.

Gość jajca ja kberetyy
omg hannibal na 1 leci.!

Gość suczka_czikitita
ha ha ha taaaaaaaaaaa jasne :D:D:D:D:D:D:D ja z tym nie mam nic wspólnego a wy się boicie i próbujecie mnie nastraszyć :o

Gość jajca ja kberetyy
jak niemasz wspolnego ? bierzesz czynny udzial w dyskusj, donosisz osobie szkalowanej jestes swiadkiem. widzimy sie w sadzie.

Gość suczka_czikitita
Ide spać a wy niestety będziecie mieć nieprzespaną noc ze strachu co zrobię :D trzeba było mysleć przed kochani:P papapapapapap 🖐️

Gość suczka_czikitita
smieszny jesteś najbardziej ucierpisz ty i ta co ją złodziejka obwołała Myślisz, że tylko ja to czytam? Pewnie nie jedna osoba już do niej napisała :D nie informując was o tym

Gość adwokacinaaaa
pomówienie o kradzież w pracy , Można próbować wnosić prywatny akt oskarżenia z art. 212 kk. z urzedu nie pójdzie za mala szkodliwoscczynu.