Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzuzu.................

mamy w pracy złodzieja i niewiadomo kto nim jest

Polecane posty

Gość jajca ja kberetyy
haha a co mi kurwa zeobia, zaciagna do sadu bo wyjebalem ja we wszystkie dzióry ? nie rozsmieszja mnie konfidecie.

Gość juka:)
a po jasną kurwe sie wtrącasz przecież to nie woja sprawa!!! jak ci nie pasuje jak na tym forum piszą to zamknij strone i daj sobie spokój dziewczyno... nie potrzebnie robisz zamęt i z siebie niewiadomo jaka swiętą ... a czy na ulicy nigdy nie obgadywałś kogoś mówiąc jego imię i nazwisko??? taka jesteś niewinna i dobroduszna...

Gość jajca ja kberetyy
nudaaaa

Gość pohamujcie się ludzieeee
do juke: obgadywanie na ulicy z koleżanką to co innego niż rozprzestrzenianie na forum publicznym niepotwierdzonych pomówień. :o opanujcie się. Przeproście ta panią to może będzie ok

Gość jajca ja kberetyy
jebac to

Gość _Maladie_
Ech, burza w szklance wody jak zawsze. Uważam, że roztrząsanie takich spraw na forum jest co najmniej nie roztropne. Jak ona się faktycznie dowie, a jest waszą przełożoną to nie wróże wam długiej kariery w tej firmie:(

Gość juka:)
ja nie bede przepraszać bo nie mam za co spójrz moje wypowiedzi podałam przykłady zdarzeń bez nazwisk i powiedziałam coś na temat mobbingu wie wiesz ja jestem czysta

Gość jajca ja kberetyy
ta co pisale ze ona kradnie to tam nie pracóje, poprostu nawiazala do tematu ze tez kiedys pracowala w firmie gdzie kradnie szefowa podajac jej dane i tyle. jesli w sklepie naprawde ginie to w razie aferi i poleci ona.

Gość jajca ja kberetyy
kurwa jacy wy obsrani ja pierdole.

Gość _Maladie_
aha to była "gwiazda wieczoru" w takim razie zwracam honor

Gość napisalam do tej pani
na fb i podalam linka dotemayu publiczne oczernianie podawanie dayh osobowych macie przegwizdane

Gość Duża Blondynka
ja też do niej napisałam, ale jak narazie nic nie odpisała, zobaczymy jak to się potoczy

Gość z forum prawnego
Smutne ale prawdziwe : Jeśli ta osoba rzeczywiście własnoręcznie zamieściła w tym profilu te dane, to nie ma żadnych praw. W praktyce każdy może dowolnie i gdziekolwiek umieszczać linki do tych danych. Co więcej "u nas w PL" nie ma nawet skutecznego paragrafu na zamieszczanie zdjęć bez zgody osób na nich widniejących. Sprawy cywilne są jakie są ... sam start procesu kosztuje pieniądze i czas, więc często o jakieś bardziej "gorące" zdjęcie nie ma sensu się procesować. Właściwie to nawet nie ma szans. Nasza Klasa jest tu wiodącym przykładem.

Gość z forum prawnego
Art. 212. 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku. 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. 3. W razie skazania za przestępstwo określone w 1 lub 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego. 4. Ściganie przestępstwa określonego w 1 lub 2 odbywa się z oskarżenia prywatnego.