Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reggi

samotna totalnie sama na calej planecie

Polecane posty

Hmm :D myślę , że mama się nie obrazi :) wybaczy swojej córci :D film wydaje się fajny od początku :

oj mama się nie obrazi - ale to wielka historia;-)

Trzeba iść dalej :) za rok będziesz pamiętała i w jakiś sposób to zrekompensujesz :) masz jakiś film na dzisiejszą noc do obejrzenia :D ? w sensie , że tej nocy oglądałaś a nie w jakimś innym sensie żeby nie było :D

ja mam właśnie "uwierz w miłość"- kolega jak usłyszał co oglądam to powiedział że w sam raz dla mnie film ;-)

Też jestem takiego zdania :) pomimo tego , że się nie znamy da się zauważyć , że mamy dość podobne zainteresowania i ogólnie zdania na niektóre tematy :) na tą chwilę powiedziałbym , że nasze relacje ( pomimo tego , że wirtualne ) są perfekcyjne co jest bardzo pozytywne :) a Zosi niestety jak nie było tak nie ma ...

Zosia pewnie wróci za parę tygodni ty lepiej sobie zadaj pytanie jak wytrzymasz na tym topiku :D?? podobne zdanie?

Jesteś fajną osobą z którą się fajnie dogaduje więc myślę , że jakoś sobie poradzimy :) a co do podobnego zdania no to z Twoim kolegom bo też myślę , że lubisz takie filmy ;) jeśli mogę Ci zasugerować jakiś film to oglądnij sobie ' 500 dni miłości ' nie jest to taka typowa komedia romantyczna , że super przystojny chłopak , dziewczyna jak z obrazka tylko tacy normalni ludzie w nim grają ale ogólnie nie można powiedzieć , że brzydcy :) ogólnie Ci polecam jeśli nie oglądałaś bo nie jest to taka typowa komedia romantyczna ale ogólnie ma w sobie to coś i ja osobiście pamiętam , że jak raz go obejrzałem to tego samego dnia lukałem w niego jeszcze dwa razy bo zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie

oj nie on miał na myśli że ja powinnam się nauczyć kogoś pokochać - jak mu napisałam co oglądam to padł ze śmiechu ;-)

Kiedy pojawi się ktoś w Twoim życiu na pewno będziesz wiedziała co robić :) jutro wieczorkiem o tej samej ? bo jakoś dzisiaj zmęczony jestem i chyba niedługo bd spadał

jutro wieczorkiem wejdę o tej samej godzinie- uciekaj spać :)

No okey :) postaram się żebyśmy jutro więcej popisali :) dobranoc kolorowych snów i do jutra :)

Jak coś to już jestem koleżanko :)

weszłam się przywitać i uciekam do obowiązków ;-) pozdrawiam

Gość a jakie koszulki???
Bo nie czytałam całości tylko pierwsze 2 strony

Gość a jakie koszulki???
Haha to chyba sobie od was taką kupię:)