Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reggi

samotna totalnie sama na calej planecie

Polecane posty

Ciekawska 1 Dzięki dobrze Nie wiem jak Ty ale ja się tego nie spodziewałem ... powiem szczerze , że nawet leciutko przykro mi się zrobiło oczywiście jeśli chodzi o Zosię ... wiedziałaś coś o tym , że opuści nas ?

nie wiedziałam - ja ją dopiero tak naprawdę poznałam tutaj na topiku , ciekawe dlaczego odeszła

No tak ... i właśnie o to chodzi , że troszkę smutno mi się nawet zrobiło ... pomimo tego , że jej nie znałem i pewnie nigdy nie poznam to jednak przez ten jeden dzień kilka postów w pewien sposób przywiązałem się do niej bo jednak jak to napisałem w jednym z postów wcześniejszych jesteśmy jedną rodziną . Kafe squad teraz już nigdy nie będzie taki sam co jest smutne ...

i do tego z humorkiem - nie spotyka się często takich osób tutaj

no to zostaliśmy tylko my- ale wydaje mi się że Zosia wróci do nas

dobrze Żebyś wiedziała . Ten ' nasz ' topik był taki normalny . Pozytywny z humorem bez żali bez zawodników typu offerma który mimo wszystko jest tutaj wielką postacią jak dla mnie bez którego to forum byłoby nudniejsze ... ale teraz miejmy nadzieję , że kiedyś Zosię spotkamy i namówimy ją żeby wróciła do nas

ciekawska - dziękujemy- ale ja nadal mam przeczucie że wróci na kafe

ja lubię takie normalne topiki - praktycznie myśl przewodnia topiku była inna ale się troszeczkę zgraliśmy

dobrze Miejmy nadzieję , że wróci ... nie pozostaje nam nic innego jak w to wierzyć ... obiecajmy sobie wszyscy którzy tu są w tym momencie , że jak zobaczymy tu Zosie to postaramy się ją namówić i Ciekawska o ile to dla Ciebie nie problem chciałbym Ciebie też w to zaangażować ... trzeba jej powiedzieć , że są tu ludzie dla których jest ona ważną postacią bo myślę , że dla nas taką bez wątpienia jest o czym świaczy kilka ostatnich postów w których to nam jej brakuje ...

TSO jeżeli ją będę widziała to powiem ale .... nie wiadomo dlaczego odeszła no i jeszcze czy topik przetrwa:)

ciekawska Dzięki :) im nas więcej tym lepiej . Będzie więcej osób to na nią może trafimy

dobrze Postaramy się o to żeby dał radę :) nie ma wielu osób na placu boju więc musimy o to walczyć :) damy radę jakoś ... postarajmy się żeby za x stron Zosia coś napisała w tym topiku :)

nawet jeżeli już bzdety będziemy pisać :-P??

TSO to chyba tylko my będziemy pchać ten topik do przodu ;-)

dobrze Nawet jeżeli ja bd pisał ' a ' a Ty ' b ' :D hehe . Ciekawska doda coś raz na jakiś czas i przeżyjemy :D a potem wróci do nas Zosia i poleją się szampany :)

czyli Ciekawska musisz wchodzić tutaj raz na jakiś czas żeby mnie TSO nie zagadał na śmierć :D

Gość smutny prawiczek
życie nie ma sensu

dobrze Na śmierć Cię nie zagadam :D ale na to żebyś miała uśmiech na twarzy jak najbardziej :) tzn postaram się aby tak było :D

TSO to próbuj- tzn. jeszcze z większym uśmiechem będę łaziła??:D oj dzisiaj to mam nerwa;-)

Postaram się :) a czemu masz nerwa ? coś się stało czy chodzi o Zosie ?

urlop mi się przesunął o tydzień :(- a miałam tyle planów:D

Zosia wróci - może musi trochę odpocząć- ja was też opuszczę za tydzień :-P ale wieczorami wejdę - żeby was tu przypilnować ;-)

Czuję , że bd sam ze sobą pisał :D hehe ale może na Zosie jakoś trafie :) nurtuje mnie jak masz na imię :D bo byłem przekonany , że Marta po tym nicku pomarańczowym ' Martunia 27 ' :) chwal się !