Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reggi

samotna totalnie sama na calej planecie

Polecane posty

oj nie, nie ja cię nie opuszczę - jeszcze mam swój topik do pilnowania żeby nie padł :-P ciekawość to pierwszy stopień do piekła :-P hihi

Dlaczego wszedłem ? Hmm ... powiem Ci , że lubię w jakiś sposób pomagać ludziom a tutaj jak widać temat był o osobie samotnej i w pewien sposób domyślam się co taki ktoś może czuć . Nie mówię , że ja mam miliardy znajomych bo jest ich kilku ale tak na prawdę wiem , że mogę na nich liczyć i oni mi wystarczają w każdym razie wiem , że mogę z nimi zawsze pogadać co jest dla mnie bardzo fajne . A dziewczyna która pisała ten topik była całkowicie samotna i to jest nie fajne więc może też dlatego żeby nie czuła się przez każdego zlewana ? Myślę , że coś takiego mną kierowało

dlatego też ja weszłam , chciałam ją troszeczkę pocieszyć ...tym bardziej że chyba każdy wie co to jest samotność - bo nawet mając znajomych to jednak w pewnych momentach odczuwasz taki moment gdy pozostajesz sam

Nie wiem czemu ale nie łudzę się , że pójdę do nieba :D nie mówię , że jestem złym człowiekiem mordercą , gwałcicielem itepe :D ale jakoś mam wrażenie , że niebo na mnie nie czeka :D Ale jeśli już mówimy o piekle to trzeba umrzeć jakoś a moim ' marzeniem ' jeśli chodzi o śmierć jest umrzeć za 2-go człowieka ( najlepiej za kogoś kogo kocham :D ) ale jak miałbym wybór mojej śmierci to zdecydowanie taką bym wybrał ... wiem , że to zbyt romantyczne by było prawdziwe ale kto wie :)

chodzi tobie o to żeby umrzeć za ukochaną osobę tak ??:) w piekle to ja mam miejsce wykupione- lucyfer już mi pilnuje i grzeje siedzenie:-P

tak więc jak będziesz chciał iść do piekła- to najpierw porozmawiaj ze mną :d

Nom :) takie jakieś marzenie o ile to tak można nazwać :D ... za dużo się naoglądałem pewnie Szkoły uczuć ( świetny film :D ) i tam ogólnie dziewczyna ginie na raka chociaż pewnie jakąś styczność z tym filmem miałaś :D ale był tak strasznie romantyczny i ogólnie kiedy go oglądam łezka w oku się kręci :D a co do piekła to ja jestem przekonany , że jakiś karnet dla mnie już jest w najgorętszej kopalni :D

hmmm a nie lepiej umrzeć śmiercią naturalną? o czym my gadamy ;-)

oglądałam - już parę razy i za każdym razem łza stoi w oku hmmm to ty uczuciowy chłopak jesteś ;-) co do piekła Lucyfer powiedział że na przyszłe parędziesiąt lat ma miejsca zajęte ale jak tylko powiesz ...to może się z nim ugadam - coś z rabatem :D

Ja Ci powiem tyle , że jak mam umierać to nie w momencie kiedy dajmy na to moja jakaś przyszła dziewczyna ( obecnie nie mam ) będzie dajmy na to w ciąży bo wiem , że było by to tragiczne lub też kiedy obiecam dziecku , że przyjdę na jego mecz do szkoły czy też na konkurs piękności dla mojej córki ... tego bym nie chciał żebym nie spełnił jakiejś obietnicy .. ale masz rację kończymy o śmierci :D to temat za 50 lat jak będziemy chodzić o lasce :D

o lasce- ja kupuje sobie balkonik żeby się ścigać po parku z dziadkami :-P

o kogo ja tu widzę znane mi osoby z firmy:) witam

Witamy kolegę :D Szefowej nie ma :( i może długo nie być ... dobrze To znajdz jakiś dla mnie :D pościgamy się :D

A no i masz rację jestem uczuciowy :)

ALEGRE 🖐️ TSO oj nie wiem czy dam radę ;-)- ale w razie czego użyczę swojego - tylko babci proszę nie podrywać :-P

Pisała w innym topiku , że musi zrobić sobie przerwę odchodzi itp .. miejmy nadzieję , że kiedyś wróci bo jest fajną ciekawą osobą ...

Jak zobaczą mojego hardkorowego malucha ( samochód żeby nie było :D ) to się bd do mnie kleić więc załatw tylko taki żeby jezdził :D nie jakiś ekstrawagancki bo może być wtedy różnie ;D

tzn. hmmm może być różowy w granatowe cętki :P?? na to chyba nie polecą :D

Niektóre dziewczyny czyt. tzw ' ksienzniczki ' ( specjalnie tak napisane ) lubią ten kolor więc coś innego pomyśl . Bo wiesz jak już bd stary i bd mnie wyrywać to rozrusznik serca mi pójdzie i co wtedy będzie :D ? Chyba jednak chcesz mnie wyeliminować z tego świata :D hehe

jak co to ALEGRE tobie pomoże w odganianiu babć ;-) o której jutro wstajecie?

TSO - nie tak szybko chce cię usunąć z tego świata - najpierw bym musiała porozmawiać o ubezpieczeniu:-P--- czy warto :D

hej dobrze:D zapewne wryci jeszcze do nas :).Może musi odpocząć troszkę:)od naszej rozwijającej się w mega szybkim tępię firmy:d

ALEGRE raczej od kafe musi odpocząć - bo to zjadacz czasu :-P--- ja kiedyś też miałam taką chwilkę

Nie zapiszę Ci spadku :D a miałem to w planach :D na nockę będzie padał mi deszcz może chociaż coś się ochłodzi na jutro :) tak mnie zastanawia co kierowało Zosią , że poszła i to jeszcze w ten dzień w którym nasza paczka się w taki fajny sposób zgrała ... niestety to pozostanie bez odpowiedzi chyba , że oświecisz mnie jakąś mądrością na co liczę niezmiernie :D

Zosia wróci :) nie pozwoli żeby nasza firma zbankrutowała a bez niej to możliwe :D po prostu wzięła sobie wolne na kilka dni ( czego bardzo bym chciał ) i wierze , że zobaczymy ją tutaj pewnego dnia

TSO wystraszyłeś się ?? i co ja teraz biedna zrobię:( mam tupać nóżką :D?? hmmm możliwe że często tutaj bywała i chce odpocząć, za wiele czasu jej kafe może zabierało a miała mniej na życie prywatne - musiałabym przeczytać cały jej topik żeby zrozumieć to tak jak z tobą - też uciekłeś z forum :-P

U mnie deczko inaczej :) bo uciekłem zanim tak na prawdę zacząłem tutaj być :) a Zosia tutaj była gwiazdą przed która kłaniali się z czerwonymi dywanami :D zresztą tak jak Tobie i wiem , że nigdy tych Twoich 8 tyś postów nigdy nie przebije :D

Dla mnie nic nie ma to Ci nie powiem ' dobranoc ' :D