Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reggi

samotna totalnie sama na calej planecie

Polecane posty

Jasne nie ma sprawy :) jeśli poczujesz bardziej zmęczenie to pisz i finiszujemy na dzisiaj i nie ma z tym żadnego problemu :) jeśli chodzi o mnie ja ogólnie lubię jakieś filmy z przesłaniem i z jakimś tam określonym sensem a jednymi z ulubionych są Hrabia MonteChristo . Taksówkarz , Requiem dla snu , bo o takich jak ojciec chrzestny nie bd wspominał bo to klasyka :) oczywiście jeszcze znalazło by się kilka które w jakiś sposób na mnie wpłynęły :) a wracając do kosza to ja wierzę , że wcale nie byłaś gorsza od Jordana :D

Widzę , że się zgadzamy w tej kwestii :) na którą jutro do pracy :) ?

TSO przepraszam cię bardzo ale ja będę uciekać - jutro wejdę bardziej wypoczęta to poklikamy w przeciwnym razie dzisiaj będziesz mnie zbierał z podłogi - życzę kolorowych i słodkich snów i nie zostawiaj topiku ;-)🌼

na 8- jutro zostawię z rana wpis na dobry początek dnia - dobranoc ;-)

Nie ma sprawy :) dobranoc :) tzn pewnie jutro coś napiszę o tej co dzisiaj może chwilę wcześniej może pózniej :) w każdym razie śpij dobrze :)

Dobrze więc jak wstanę to też coś napisze :D kolorowych :)

No cóż życzę Ci miłego dnia :) podbije temat mniej więcej o tej co wczoraj . Trzymaj się :)

TSO również życzę miłego dnia i uśmiechu na twarzy przez cały dzień - ja się wyspałam a nawet zaspałam ;-P- do wieczorka :)

Gość to jest okropne
Moja córka ma 204 lata i dziękuję Bogu, że ma tylu znajomych i przyjaciół, że ich nie sposób zliczyć. Nasz dom zawsze tętnił życiem, ludzie wchodzili i wychodzili od małego nawiązywała przyjaźnie, i do dziś ma kontakt z tymi ludźmi, pomimo, ze upłynęło kupę czasu zmieniliśmy miejsce zamieszkania myślę, że to jakiś błąd ze strony Waszych rodziców.

Gość gghghghgh
jakbym miał 204 lata, to też miałbym wielu znajomych :classic_cool:

Gość to jest okropne
ma oczywiście 24 lata:D inteligent zawsze się domyśli:D półgłówek nie ma na to szans:)

dobrze No więc ja już jestem i czekam na Ciebie :)

ja też jestem - wczoraj jeszcze przed snem oglądałam ten twój filmik " szkołą uczuć "- aż mi się łezka zakręciła :-P

No bo jest bardzo dobry :) wspaniała historia dobre aktorstwo jednym słowem baja :) lubię takie filmy romantyczne chociaż oczywiście innymi gatunkami również nie pogardzę :) a to co spać nie mogłaś , że tak sobie pozwoliłaś na film w nocy :) ? Czy po prostu tak dla przyjemności :D ?

tak dla powtórki - ale w trakcie mi się przysnęło :-P - przyznaje się bez bicia ;-)

zobacz sobie filmik "uwierz w miłość" - troszeczkę inna tematyka ale też fajny ;-)

To nic :) każdemu się może zdarzyć przecież :) ja Ci powiem , że jakiś czas temu miałem taki okres w którym to w wieczory a czasem nawet w nocy oglądałem filmy jakieś takie dobre z wysokimi notami w rankingach wszelakich :) w jakiś sposób mi to pomogło w niektórych przykładach bo jakoś tak mam , że jak widzę w jakimś dajmy na to filmie jakieś zachowanie które mi się podoba to staram się je potem realizować i powiem Ci , że w jakiś sposób to sprawia , że jestem lepszym człowiekiem :)

To jest może to z Patrickiem Swayze ? ten film uwierz w miłość ? tzn zaraz spojrzę ale pisze z pamięci jak coś :) słowo honoru :) to jest coś , że on umarł i potem się jakoś zjawiał tej swojej dziewczynie bodajże Demi Moore tam grała ... coś tak mi się kojarzy ten film ale możliwe , że bardzo się mylę :D

A jednak się mylę :D ja pisze o ' uwierz w ducha ' :) ale ogólnie też ciekawy z tego co pamiętam :D

oj to jest" uwierz w ducha "- ten film nie przypadł mi do gustu ;-)

Powiem Ci , że dla mnie był też taki średnio dobry tak z 6/10 :) a ten uwierz w miłość zaraz ściągnę i będziemy gadać :D

no ściągnij , ściągnij ja już mam na kompie :-P

Zaraz obczaję :) jak Ci minął dzień :) ? jakieś pozytywy czy schematyczność nim zawładnęła i był taki jak zwykle ?

oj sama monotonia- już się modlę o urlop- a to jeszcze pare dni ;-) a tobie?

U mnie też schemat :) jedyne co w nim było innego niż zwykle to , że mamie się kupiło kwiatka i ptasie mleczko :D tak to nuda nuda i jeszcze raz nuda ... rano wstać zjeść coś umyć się trochę posiedzieć do pracy z pracy i tak w kółko :) no ale staram się nie narzekać bo mam coś czego nie mają wszyscy mianowicie jestem zdrowy a to chyba najważniejsza wartość jaką można mieć a na pewno jest w ścisłej czołówce :) P.S zaczynam oglądać :D

Nom podobno tak a co :) ?