Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reggi

samotna totalnie sama na calej planecie

Polecane posty

NIC NA MNIE JUŻ CZAS JA TYLKO NA CHWILKĘ W PADŁEM JUTRO CZE BA WSTAĆ :) TSO MIŁEGO PISANIA I 3MAJ SIE DOBRZE DO USŁYSZENIA PAPATKI

ALEGRE dziękuje - trafiłeś w mój gust ;-) TSO oj ja się ciężko tutaj napracowałam żeby zdobyć tyle wpisów :-P i pomyśleć że teraz minie rok jak tu jestem ;-) oj dojdziesz - dojdziesz - tylko nie możesz się obijać ;-) jak coś to pomogę :D

Już inaczej :D dobranoc trzymaj się :)

Pomożesz ale jednocześnie pomagając będziesz uciekać :D może w tematach Cię dogodnie bo ich jest mniej , ale nie mam obsesji na tym punkcie i nie bd żadnych bzdurnych tematów tutaj wystawiał żeby nabić temat :D

powiem tobie szczerze że nawet nie wiem jak to się nazbierało ;-)- a co dopiero tu weszłam..... i tyle się nazbierało grunt że wypowiadam się wszędzie - gdzie mam coś do powiedzeni i mam swój topik;-)

ile masz lat można wiedzieć - bo nie doczytałam :-P

Myślę , że ten topik można nazwać ' naszym ' topikiem no i oczywiście Zosi bo bez niej nie było by firmy :) co sobie pozwalasz na pisanie do pózna tak :) ? jutro wolne czy jakoś tak spać się nie chce :) ?

Nie doczytałaś bo nie pisałem :D hehe ale oczywiście , że można wiedzieć :) mam 19 lat

hmmm jutro praca- ale ja już się tak przyzwyczaiłam do siedzenia po nocach( góra do 3:-P) - w nocy mogę sobie na spokojnie poczytać , posiedzieć , pomyśleć - nieraz się nie wypowiadam bo głowa ciężka się robi i myśli szwankują ;-) a ty do której najczęściej tutaj siedziałeś ?

hmm nie powiedziałabym że masz 19 lat - z twoim tokiem myślenia ;-)

Powiedz co my będziemy robić tutaj do 3-ciej :D ? Jakieś pomysły :) ?

hahaha a to mówisz że przejmujesz moje nawyki i też siedzisz do trzeciej :-P? oj ja mam pomysły- możesz mi wszystkie muchy w pokoju powybijać - dzisiaj o 7 mnie obudziły :D

Słyszałem o tym , że jestem dojrzały i uczuciowy ale wiesz problem w tym , że w dzisiejszych czasach dla 70-80% dziewczyn kojarzy się to z ciotą lub też z ogólnie nie byciem fajnym itp ... ale nie mam z tym problemu bo to przecież ich zdanie a ja nie mam prawa im tego zabraniać

Postaraam się nie zostawić Cię tu samej :) o tej porze nie możesz być sama a poważnie mówiąc to też na ogół siedzę do pozna 1-2 czasem 3 więc jakoś może dam radę :D

wszystko zależy od dziewczyny - bo popatrz nawet najbardziej twarde osoby w życiu są tak naprawdę uczuciowe- tylko tego nie okazują jesteś nie tylko uczuciowy ale i " dojrzały" - tak więc nie kojarzyłabym tego z tym najgorszym , prócz tego jednak musisz mieć swoje ja - swoje zdanie - dziewczyny to lubią ( tylko bez przesady:D )

oj nie, nie dzisiaj wstałam o 7 przez wyżej wymienioną muchę i raczej nie wytrzymam do trzeciej - chyba że będziesz podawał mi kawę ;-)

Wiem wiem :) co nieco już o życiu wiem pomimo młodego wieku więc jakoś pewnie dam radę jeśli do czegoś by doszło a jak nie to będziesz mi dawać instrukcje ' krok po kroku :D ' oczywiście żart :D a co do tej propozycji z zabijaniem much to muszę się zastanowić :D

Nie ma sprawy :) jeśli Ci się oczy zaczną kleić to idziemy spać i nie ma z tym żadnego problemu :) nie martw się tym na prawdę bo nie ma czym

sama z muchami sobie nie dam rady - a złośliwe są , teraz się kryją ...pewnie czekają aż przymknę oczy ;-) hmmm mówisz instrukcję krok po kroku :D... o się da załatwić , jak pójdziesz na randkę to włożę tobie mikrofon w ucho i będę kierowała :D

powiem jak będę rysowała już nosem na klawiaturze :) a tobie się nie kleją ??

Się śmiejesz :D a znajomemu podobała się pewna dziewczyna i zaczął się nią interesować i po jakimś czasie się dowiedział , że strasznie lubi muzykę klasyczną ... i właśnie poszedł z taką słuchaweczką a kolega siedział przy googlach i mu wszystko mówił o czym rozmawiali :D potem się przyznał tej dziewczynie ale ona uznała to za strasznie słodkie i są ze sobą małżeństwem od jakiegoś roku może więcej troszkę :) to jest coś fajnego :D

Trochę tak ale czuwam :) zawsze można zapałki w oczy włożyć :D a na poważnie to wiadomo , że nie jest tak jak o 16 , że ma się w sobie ten power ale ogólnie daje radę :)

ale jaja .... muszę kiedyś takie coś wypróbować na znajomych - jesteś chętny :-P?? haha

Chociaż myślę , że bym nie dał rady :) jakieś dziwne rzeczy bym mówił jak np ' hiuston hiuston mamy problem ' :D jestem przekonany , że moja głowa by o takim czymś myślała :D

to jak coś ...to daj znać , ja jestem osobą uczynną z chęcią pomogę dla wyższych celów :D a teraz to chyba się już położymy boo zacznę głupoty mówić ;-)--- hmm ty jutro masz nockę ?? a czym się zajmujesz można wiedzieć ?

to jeszcze mały problem- gorzej jakby mi mysz wleciała pod nogi a ty byś powtarzał piękne słówka usłyszane ;-) - mina dziewczyny bezcenna :D

Można wiedzieć :D mam jutro na 14 .. pracuje u ojca w takiej firemce :) pilnuje żeby nic się nie działo niepożądanego więc można powiedzieć , że jestem trochę ochroniarzem nawet trzeba tak powiedzieć :D nie jest to mój szczyt marzeń bo chciałbym robić coś z komputerami telefonami i ogólnie elektroniką ale nie jest zle :) chce po prostu w jakiś sposób pomóc rodzicom i zapłacić sam za neta czy tv bo jednak im bardzo dużo zawdzięczam i chciałbym się do czegoś dorzucić chociaż wiem , że nie muszę ale od jakiegoś czasu to robię bo nie chce być takim synem który tylko leży do góry bruzchem :D wiem , że bardzo dużo brakuje mi do ideału ale staram się :D sorki , że takie deczko długie ale czasem lubię coś takiego dużego napisać od siebie jakieś swoje przemyślenia czy coś więc jeśli nie chcesz tego czytać to po prostu powiedz :) na przyszłość bd wiedział :)

masz szczęście że lubię czytać;-)- tak więc możesz dorzucać coś od siebie- hmm popatrz nie dość że dojrzały, uczuciowy to jeszcze dobrze wychowany ....też miałam takie podejście jak ty względem mamy:-)