Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reggi

samotna totalnie sama na calej planecie

Polecane posty

ok uciekamy spać- ty też musisz się wyspać :)

No ja od czytania osobiście wole filmy :) pierwszą moją książka była ' mulan ' a raczej to była bajka :) ale nie zapomnę tego jak w zerówce czy też 1-szej klasie podstawówki wypożyczyłem tą książkę i czytałem :) myślę , że nie zapomnę jej do końca życia bo w jakiś sposób mi pomogła :) pewnie w to nie uwierzysz ale ogólnie powiem nieskromnie , że wiem że jestem dośc inteligentny i właśnie jak byłem mały w tych klasach wczesnych wychowawczyni ( P. Pyszczek a potem P. Szymańska ) dawała mi czytać książki a raczej książeczki dla dzieci :) nawet nie wiesz jakie to kiedyś dla młodego małolata który nie widział niczego poza piłką piaskownića i K. Krzesińską ( moja1-sza miłość ) było mega motywujące :)

to ja już życzę spokojnej nocy i kolorowych snów bo widzę że chyba szybciej wąchasz nosem klawiaturę niż ja--- a tak nie lubię przegrywać :-P:D dobranoc🌼 i do zgadania :)

a ja myślałam że już zasypiasz:-P a ty się rozpisywałeś

Dobranoc :) i możliwe że do jutra :) w każdym razie podbije temat jakoś po 22 jak już bd :) kolorowych snów

Musisz być przygotowana :D na moje rozpisywania się :D bo ich nie kontroluje :)

pamiętasz takie rzeczy z szczegółami widzę :) to dobrze że jesteś inteligentny - dziewczyna się z tobą nie będzie nudziła bo zawsze wynajdziesz temat do rozmowy;-) a w to wierze- bo ja będąc jeszcze naprawdę dzieckiem - nie chodzącym do szkoły czy zerówki- grałam w szachy , pisałam , uczyłam się na pamięć wierszy i czytałam książki siostry ;-)

to do jutra - jeżeli nie będziesz padnięty 🌼 dobranoc

Masz rodzeństwo jakieś poza siostra o której wspomniałaś :) ? ja mam starszą siostrę

Już nie odpisuj tylko słodko śpij :) jutro mi powiesz czy masz rodzeństwo jakieś inne czy też nie :) dobranoc i kolorowych snów

dobrze Jesteś koleżanko :D ?

Jestem - co do pytania mam dwie siostry ;-) jak w pracy:)?

W porządeczku :D nie ma się czym pochwalić , ale nudno trochę było :D a jeśli chodzi o siostrę no to ja też mam starszą siostrę :) a Ty byłaś w pracy ? i ogólnie jak dzień minął :) ?

byłam ;-)- dzisiaj męcząco - urlop by mi się przydał :D

No ja Ci powiem , że chociaż jeden dzień żeby pojechać parę km na rowerku dla zdrowia by się i mi przydał :D mam nadzieje , że się wyspałaś bo bym sobie nie wybaczył gdybyś była zmęczona :)

ja teraz nawet jak bym po 12h spała to i tak zmęczona wstaje :D ale wyspałam się ;-)- lubisz rowerek ?

Nom pewnie , że lubię :) ogólnie mi go żal bo go kupiłem niedawno a może z 5 razy na nim jezdziłem :D heh . Ale wiesz lubię sobie tak pojezdzic bez celu i czasem jakieś zdjęcia porobić zachodów słońca czy czegoś takiego chociaż daleko mi do fotografa ale czasem coś takiego fajnie się robi

masz specjalny aparat:)? hmmm takie wycieczki rowerem są zdrowe- kiedyś jeździłam ;-)

Powiedzmy , że aparat przechwycam od rodziców :D bo oni i tak tyle zdjęć robią , że lepiej nie mówić :) to co umawiamy się na rower :D ? zajadę do Ciebie za jakieś x lat :)

taaa jak dasz radę :D- tylko ja rower nie miałam w ręce już parę lat :-P- i mam nawet strach ;-)

Podobno tego się nie zapomina :) a jak nie no to Ci napisze małą ściągę :D jeśli chodzi o wczoraj to powiem Ci , że siedziałem jeszcze ze 40 min bo mi w komputerze coś nie pasowało i chciałem od razu zreperować i dałem radę :D mam nadzieję , że Ty nie siedziałaś już na kompie tylko odpoczywałaś i spałaś nie popełniając mojego błędu :D

oj wczoraj zn. dzisiaj ;-) spałam jak dziecko :P mówisz ściągę - już sobie wyobrażam jak jadę z kartką w ręce :D co się zepsuło?

Taki program i musiałem trochę wtyczek poszukać po necie :) w każdym razie i bez tego by chodził ten program ale niedługo reprezentacja Polski w siatkę zacznie grać ligę światową więc jak będzie czas to pewnie rzucę okiem bo siatkę lubię :) a nie mam polsatu sport na którym to tylko te mecze będą :) a jak nie chcesz kartki to zawsze mogę Ci na ręce napisać ( podstawówkowe ściągi :D ) no i z tego jakoś będziesz czerpała wiedzę :D

Dobrze :) nie ma sprawy :)

to dołącz instrukcję jak kierować jedną ręką :-P-żeby się gdzieś nie połamała :D grasz w siatkę też ??

W szkole grałem a teraz zwyczajnie nie ma na to czasu ... byłem rozgrywającym jeśli to jakoś Cię obchodzi lub też jakoś tam się tym interesujesz :) ale ze sportów to na równi z siatkówka jest dla mnie piłka nożna :) no i rower ale to forma relaksu w jakiś sposób :) a Ty grasz/grałaś w coś :) ?

grałam w kosza ale później zrezygnowałam - nie jestem wysoka :-P

Wsady pewnie robiłaś :D oglądam jakiś film na tvnie który niby miał być horrorem a jak komedia jest :D jakie lubisz filmy ? jakieś komedie horrory czy jakie :) ? możesz podać jakieś ulubione bo czasem potrafię być kinomanem :D

filmy hmmm historyczne, romanse ,sensacyjne ...praktycznie wszystko co jest interesujące :) ze względu na swój wzrost rzadko udało mi się rzucić do kosza :-P dzisiaj chyba tyle nie posiedzę bo mi się oczka kleją ;-)