Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaosobasmutnaaaaa

strój studenta polskiego

Polecane posty

To jeszcze raz ja - wkleiłam tu dziś list teraz - czy on tu jest? Sprawdzam niniejszym.

No i to tyle moi drodzy. Poza tym co napisałam nie mam o czym pisać. Nie znam 3 osób z którymi mogę wrócić do książek niemieckich w grudniu, żeby dostać tam stała pracę i były książki. Facet Ilony to jej mąż. Ma obrąćzkę. Zaobrączkowała się z 3 krotnym mordercą. Nieżle, nie? A ja napiszę wiersze dwa dziś wiecie - o Iwonce jeden a drugi o Zuzi. Na ogranie tych 2 wariatek. Przez Iwonkę i biuro w pierwszej firmie nie mam pieniądzy z podatku - zwrotu. Przegięła zabijając tego ojca. Jeszcze Żaklina jest - listonosz jest po mojej stronie - nic mi nie zrobil, dalej Małgosia - siostrzyczka Iwonki też - matka 2 dzieci, Iwonka ma jedno - wcale, to rozwódka oprócz tego , że 4 ludzi zabiła. Dlatego ta siostra jest po mojej stronie bo wie co będzie dalej. Co poza tym jeszcze? Na Zuzię muszę uważam - ale tam czarne ciuchy i po niej. Cała grupa raz na czarno i po niej. Ta laska to tylko 5 piw codziennie i ciuchy - i morderstwo rodziców. Tylko muszę uważać bo dzieci rodzeństwa sponosoruje i mogę dostać w twarz mą za to, że imię piszę. Ale Iwonka wyrżnęła wszystkich to nie ma o czym pisać. Przegięła wiecie jak ojca zabiła i tyle. No ale co to jest morderstwo - jedna nienawiść. I póżniej 3 dalsze morderstwa. Pierwsze biuro to samo - 2 razy dwa. NIGDY SIĘ NIE DAM. NIGDY. Mnie tam już dawno miało nie być i tyle. I po co mi te książki? A jaką ja tam miałam politykę prowadzić wiecie? Cięzko coś orzec i tyle. No ale mam 2 braci i mogę się nimi przejmować bo niby czym. Każdy swoje robi i tyle. To na razie tyle ode mnie bo męczy mnie ten wątek. Cdn.

Wiecie ja miałam opinię ZEROWĄ w sumie w szkole - jeden papier jak dla mnie do roku 2005 i tyle. A dalej nie komentuje - gang kryminalistów ale rady mi już nie dadzą nigdy. Ja im też mi powiedzą - tyle ile. To tylko patron i nic poza tym. Ja akurat miałam niezłego i tyle. Patronem w całość i po wszystkich bo tak i już. I tak ksiądz wszędzie górą. I wiecie LUBIEŻNI GRABARZE - określenie księdza polskiego - czy ja to źle wymyśliłam? Mnie się to podoba. To są lubieżni grabarze i tyle. Ja nigdy nie rozumiałam po co istnieje ksiądz - wiedziałam tylko, że dzieci nie ma i chodzi na czarno. No i msze odprawia. Za bardzo tego nie rozumiałam, ale szanowałam to i tyle. I powiem wam tej spowiedzi też, ale to chodzi tylko o to, żeby tam iść. Jakby ten mój młodszy chodził do spowiedzi to po wszystkich tam, a tak? Liczy się nie liczy - teraz tylko relą będą w niego walić, ale rady mu nie dadzą. Jaką on ma rodzinę? Dajcie spokój. A o niego zawsze będę stała wiecie bo on mi jest bardzo potrzebny bo ma 2 narodowości, które bardzo mi są potrzebne a zwłaszcza jedna bo co ze mną dalej. I ta jedna narodowość to mi tam będzie dobrze w razie co, a tak co - będzie tak pusto. I widzicie tam też morderca na mordercy i relą w niego - ale mają szanse jak nikogo nie zabił. Nie mają. Morderstwo jest gorsze niż cudzołostwo no to jak są moralni to go rozwalają. Dlatego patrząc na tę pierwszą pracę i wspominając ją cieszę się, że nie poszłam na medycyny. Bo i studentka medycyny była co sobie medycyną morderstwo ogrywała. Już lepsze pomidorki, no ale... :( I tyle. A ten mój brat będzie cwany do matki swojej przybranej i może być. Tam z sąsiadami pogada, dystans i gra. A w pracy go wszyscy smolą - niech se robi co chce. Tylko musi uważać i tyle bo tak jak mówię nie każdy student był najlepszym uczniem w szkole - niejeden tam kropnął byle kogo, a na studia w Holandii zarobił. On też taki dziecinny jest czasem - co to za studenty tam mogą być. Ale Iwonka tam powinna przyjść - powinni mu ja przedstawić - to jest Iwonka - niech se go nawet POWĄCHA ona i tyle. Kobieta zasługująca na najwyższe uznanie. 4 pacnięcia. Niezłe :( O matko :( Tyle wam napiszę. Już chyba lepiej 10 godzin w szkole niż w czyms takim choć tam w tej chłodni to jeszcze, a gdzie indziej? 10 godzin w pomidorkach a tam - bez porównania. Na razie. Mam nadzieję, że cos tu napiszecie.

dlaczego niczego nie piszecie? No cóz... a to idę robić swoje rzeczy w takim razie. A mojemu młodszemu braciszkowi daję 3 rodowody, że jest NIEZNISZCZALNY wiecie i biorę od niego 2 narodowości i tyle. Bo mi się mogą przydać i tyle. A jemu te rodowody - a na pewno jeden. Od patrona mojej szkoły średniej - ciekawe czy rozumie, że sobie może tak stać o rolnictwo, o byle co, o uprawy różne, hodowle właśnie i tam być w tej pracy. To ma ode mnie, żeby nie było, że przeze mnie wyleciał w razie co. idą wakacje , pełno studentów wiecie - nie wiadomo co wymyślą. No to ten i od mojej matki i jeszcze jeden i chyba nie po nim z tymi najlepszymi ocenami. Co one warte? Już tam uczyłam w szkole to wiem co to warte. Ciekawe czy pozna Iwonkę? Co o niej powie. Powinni mu ja imiennie przedstawić. 4 morderstwa - ja się musze uspokoić wiecie. Nie ma lekko w życiu mówiła Iwonka oraz - samo życie. Czemu ona nie siedzi? Nie ma za co. Cała chałupa pusta, ona nie ma męża Holendra. Ten mój braciszek jak znalazł dla niej. Pusta chałupa w Polsce - kozy mogą razem hodować. Wiecie ja się w Londynie urodziłam, ja sie nie dam. W jakims tam szpitaliku i tyle. Cesarką mnie wyciągnęli. A inni? A Iwonka? Gdzie ma dzieci? Córka 14 letnia. Nieźle, nieźle. A ile tam jest pijaństwa. Ja jeszcze tam myślę nad tymi kierowcami - ilu z nich pije wiecie. I też mi nie dadzą rady bo 2 krotna morderczyni na mnie. A kto mi teraz da radę jak mam Iwonkę i Małgosię po swojej stronie - jej siostrzyczkę starszą. 5 krotny morderca i UMIEM GO POKONAĆ już. I co wy na to? Dlatego ten młodszy miał o mnie stać od razu, a nie takie coś wiecie - jakieś łażenie. No ale jak się nazywa jak żaba. Choć mógł się z imienia domyślić skąd jest. Takie zielone imię. Jedynie , że nie nazywa się Kermit - ten z Muppet Show wiecie Kermit żaba - to on jest. Tylko jeszcze się nie ujawnił. Niby najmądrzejszy, a wszyscy go zawsze mieli dawno w zadku. Jak tego Kermita żabę. Uwielbiałam Muppet Show. Taka prawda, a wy?

Wiecie - jaki jeden głupi brat taki drugi, zostaje mi my mother i moja koleżanka co się powiesiła przez poetkę angielską, która - tak uważam - po prostu nie dostała wizy i dlatego sie wiecie zabiła. I tyle. Ale tego nigdzie nie pisze. I to mam od matki i rózne inne rzeczy, a reszta to zmarnowane życie. Ta moja babcia chyba do piekła za zmarnowane pieniądze, chyba wiedziała , że córka samobójstwo popełniła - a tam taka to do piekła i tyle. Ci jej rodzice nie bo rodowody mieli. Od wilków. Tacy byli. Dwa wilki. Ona dzis od xyz. A temu mojemu ojcu biologicznemu też się zostaje powiesić jak nie chce matce mojej racji przyznać. Ona mnie od dziecka ratuje przed kompletnym zboczeństwem, degrengoladą. Tylko ona. Nie tylko, ale głównie ona. Przed chorobą psychiczną też bo tu juz bym dostała choroby psychicznej i tak jej dostawałam - silnej depresji i w ogóle, ale zawsze jakoś się wygrzebywałam. I tyle. Takie życie :( Co tam jeszcze można napisać? Nie wiem :(

Ja tego Kościoła katolickiego wiecie nigdy nie zrozumiem. Degrengolada , głupota, zboczeństwo, chamstwo - to oni lubią, ale wartości nie. Ciekawe jaki jest ten kościół anglikański. Ale rozgrzeszenie mają. I tyle. Człowiek może nawrócić się i pokutować jutro, albo dziś. - Tak powie mi stary mojej matki wiecie - może... - No ja mu powiem, ale lepiej wyjechać. I on miał wyjechać. A że moja matka była jaka była to go nie zabili. No i z opinią durnej pały wyżej była niż ten głupi Kermit Żaba z Holandii z najlepszymi ocenami. A W SUMIE wiecie za tę książkę tyle mogli dla niej zrobić. No bo powie, że wszystko wygląd i rodzina Amerykanina miała rację - tu takie ciuszki, tam takie ciuszki - pokombinować i gra wszystko wiecie. A tak? No za co te najlepsze oceny w szkole? czym on się wsławił tak? Ona tego nigdy nie zrozumie a przecież nauczycielka po studiach. Przecież w szkole uczyła - jak ten kermit mógł być najlepszy? I chyba przez niego rzuci tę szkołę kiedyś bo wiecie Holandia nie Anglia no ale... I tyle :( cdn. lub nie nastapi. Jak mi się będzie chciało. Na razie. :(

Wiecie - napiszę wam jeszcze, że mam swoje lata - byle co w życiu robiłam? Nie wiem czy można to tak nazwać, ale sie nie dam. Co to jest ten Zachód jeśli nie kupka kasy. Dlaczego nie mogę mieć tam dobrej opini z tego co robiłam w Polsce? Nie rozumiem tego wiecie. Dlatego zrobię wszystko żeby pozbyć się narodowości polskiej. Trudno - nie to nie. Ale strasznie jest mi przykro bo równie dobrze jak złą mogłam mieć dobrą opinię. Za co znowu tą złą? Za to , że mnie sąd w polsce skrzywdził i 20 tysięcy nie wygrałam. Bo sie nie MODLIŁAM. Inaczej bym wygrała i miałabym na mieszkanie, ale NAWET TEGO wiecie w tym downizmie. Tu to tylko rodzinę wybić, a może jednak jakieś mieszkanie by sie należało. Bo wiecie - mam takie możliwości i wszystko jest inaczej od razu, a tak? Co tu robić :( Włoczyć się po Niemczech aż zarobię i tyle. No i stac o Afrykę bo co mi pozostaje. Uda się to uda nie to nie. Afrika I like it. I tyle :(

Wiecie co bo mnie to wku... i tak dalej wiecie. W SUMIE cała ta szkoła to PATRON szkoły, ale ja mam złą opinię w takim downizmie. Czemu? Ja sie nie dam. Mam dobrą opinię, a że tam pełno seryjnych morderców schlanych na maksa to mam złą. Przecież mogę wyjechać i powiedzieć, że wygrałam konkurs na najlepszego nauczyciela w Polsce? Nie mogę tak powiedzieć. Mogę. A dalej i tak jak się sprawdzę to mogę. Dlaczego ja mam najgorszą opinię jak wszystko jest TYLKO PATRONEM. No tragedia i tyle :( Ja się nie dam - zostałam najlepszą nauczycielką w Polsce i w dupie was mam :(

Wiecie - ratowałoby mnie tylko gdyby CO ROKU do 2005 miała tytuł najlepszego nauczyciela w szkole. A tak? OD UCZNIÓW. A mam tylko 1 taki tytuł. Kiepsko to wygląda :( A reszta to konkursy przedmiotowe. No to tego tytułu miało nie być bo mi się wszystko pomieszało w głowie z tego i koniec - po co to robili i koniec. Miała mieć olimpiadki od dyrekcji - nie dam się i koniec :(

gdybym - tak miało być wyżej.