Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maria.almaas

Komu zycie skonczylo sie po urodzeniu dziecka?

Polecane posty

Gość hakuna.....
A ja tą reklamę z twardą kupką lubię :P Tak sprzątam po swoim psie 3 razy dziennie, ale przynajmniej nic mi w domu nie śmierdzi :P

Nie rozumiem autork co chcials powiedziec przez swoj wpis.Zal czytac,po co decydowalas sie zakladac rodzine?Trzeba bylo dalej pracowac,a zycie nie "skonczylo by ci sie tak szybko.

Ale za to liże się po jajach, a później liże po twarzy Ciebie :D Uuuuuu!! Mniam!

od rozwodka Moze i zle sie wyrazilam i przesadzilam z ta krzywda,ale jest to dla mnie nie pojete... jesli ona tak sie wyraza teraz o dziecku,to pomysl co bedzie z nim robic jak bedzie miec 5 lat. Zlosc i frustracja sama nie mija,a jesli dalej bedzie sie uswiadamiac i uzalac nad soba jak jej to zle przez dziecko nic dobrego z tego nie wyjdzie.

Gość kicka- micka
Moze ci sie wydaje ze nie smierdzi. Mialam kolezanke, ktora miala duzego psa . Pies fajny, ale smierdzial. Kolezanki rzeczy tez tym psem smierdzialy

Gość hakuna.....
Ja nie pozwalam psu na lizanie moje twarzy. Chyba nie zdajesz sobie sprawy ile on ma w sobie bakterii :O Te osmarkane dzeciaki to z obserwacji. Każdy bachor jakiego widze jest zasmarkany albo zaśliniony. A już o wymioty mnie przyprawia jak dziaciak coś je i ślina mu kapie na ubranie, bleeeeeeeeeeeee

Gość proponuje znalezc sobie
niektorzy wola towarzystwo zwierzat od ludzi no coz kazdy ma swoje dziwactwa

Gość kobiety dziecko to nie tylko
jak dla mnie i pies jest fajny i dzieci fajne. Stwierdzam tylko,ze z psem wiecej zachodu. 12letnie dzicko wyprowadzi i nakarmi 12letniego psa, w druga strone to nie działa ( nie mówie o specjalnie szkolonych;)

Gość hakuna.....
To zależy od psa, mój jest średniej wielkości i nie śmierdzi. Jest regularnie pielęgnowany i nie śmierdzi. W domu też nie widac, ze jest pies a co więcej nie czuć że jest pies. Od razu zaznaczam, ze jestem wlaścicielką kundelka a nie jakiegoś rasowego

Hakuna też chodziłaś zasmarkana i zaśliniona, też sikałaś w majty i matka Ci dupsko z kupy wycierała. Nie chcesz dzieci to nie miej, ale nie truj już :classic_cool:

Hakuna nawet jak śmierdzi to Ty tego nie poczujesz bo jesteś z nim na codzień. I wsjo.

Gość hakuna.....
możesz być pewna, że byłam zadbanym dzieckiem. Ale to i tak nie zmienia faktu, ze ja bym dziecka mieć nie chciała. I nie truję tylko wyrażam swoje zdanie :P A że ty masz inne i nie masz odwrotu, bo już bachora masz to inna sprawa :P

Gość ehhhmamuskii
Ja mam 23l urodzilam jak mialam 21 o to plusy: dziecko nie przeszkodziło mi w nauce -koncze dzienne studia, jestem zadbana,chce gdzies wyjsc z kolezanka np do pubu zostawiam dziecko z mezem lub z mama, jestem, szczupla-to był szok ale po urodzeniu spodziewalam sie zbednych kg, rozstępów no i brzucha a tu miłe zaskoczenie brzuszek po porodzie był płasciutki, miekki jak cholera ale płaski jak decha (to chyba najwiekszy plus wczesnego macierzynstwa) :) minus chcialabym przytyc po ciązy niemoge a te 3kg by fajnie wyglądało, na dyskotekiz kumpelą nie chodze bo moja mama twerdzi ze jestem wyrodna matką:/ ale ogólnie jest OK

oczywiscie twoj piesek hakuna sie nie slini a bachory jak piszesz sa ku twojej niewiedzy przekochane tylko trzeba dojrzale podejsc do roli rodzica

Gość hakuna.....
ale czy ja mówię, że o braku zapachu to moje zdanie? Po prsotu kilak osób się dziwiło, ze poimo psa jest swieżo i czysto

Gość hakuna.....
ekhhhh coś tam ale przynaj to była wpadka?

dzieciaczki sa cudne.Tylo dziwologi nie chca ich miec.Oczywisie sa tez dni ciezkie,ale usmiech malego szkraba wynagrdza wszystko..i ten zapach!!Tak pachna maluchy.Dziwie sie,ze niektorzy na wlasne zyczenie tego nie przezyja.

hakuna a ile masz lat

Gość hakuna.....
alez nie mam zamiaru nigdzie iść, bo to jest topik dla osób, które bachrów nie lubią :P Ale matki polki przecież zawsze muszą wyrazic swoje zdanie i utwierdzić same siebie w przekonaniu, ze sa szcześliwymi mamusiami. Co mają innego do zrobienia skoro mleko się wylalo i muszą ścierać ślinę i wymioty :D

Gość hakuna.....
26

Moje dziecko nie jest bachorem, a gdybyś nazwała je tak będąc obok mnie, niechybnie pozbyłabyś się zbędnego uzębienia i krwią byś się zalała ,więc ciesz się psiaro, że siedzisz sobie bezpiecznie po drugiej stronie monitora. Możesz sobie uważać matki za debilki, ale pewnie nie wiesz, że potrafią być agresywne gdy ktoś atakuje ich dzieci. A Ty najwyraźniej nie wiesz co to jest instynkt samozachowawczy 🖐️ Na starość będziesz samotną wariatką z setką psów tudzież kotów :D

idź na topik o elektrowniach jądrowych. Tak samo się na tym znasz jak na dzieciach. Większej idiotki nawet w tym temacie z siebie nie zrobisz.

Gość hakuna.....
Ależ to nie jest topik o matkach polkach więc wy raczej wracajcie do swoich ukochanych bachorów i do prania kaftaników i zmieniania zasranych pieluch :D co do agresywności to zapewniam, ze dałabym sobie z toba radę matko polko od siedmiu boleści :P

Gość ehhhmamuskii
nie wiem czy wpadka byłam bardzo zakochana i chcialam miec dziecko z moim obecnym męzem ja mialam 20l on 23 wiedzielismy ze z seksu moze byc ciąża a nie zabezpieczalismy się no i wpadlismy..hehe

Gość hakuna.....
a i tak na marginsie kotów nie lubię, więc o moją gromadkę się nie martw, będą to tylko ukochane psy :P

Ukochane psy..sierdzace i gubiace kłaki,tj zycie gratulacje.

Gość hakuna.....
haha odezwała się ta co kłaków nie gubi :D