Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maria.almaas

Komu zycie skonczylo sie po urodzeniu dziecka?

Polecane posty

Gość hakuna.....
Pies ma cały tapczan zwany legowiskiem , więc ty się już o jego wygodę nie martw. Na pewno ma wygodniej niż twój dzieciak. Wpadka mi nie grozi, wiec o mnie się martwić nie musicie, raczej pilnujcie swoich kalendarzyków, bo chyba zawodne bywają :P Co do faceta to spokojnie jak nabiore ochoty to się w niego wtule

Gość hakuna.....
wpadki są ogólnie przyjętym pojęciem na brak planowania, ale co ja tam mogę wiedzieć, przecież ich nie zaliczam

Gość cisowianka,,,,....
hakuna powiedz mi kochana wygram w totka ? Wiesz tak osmielilam sie zapytac , bo podejrzewam ze jakas szklana kule posiadasz czy cos podobnego , skoro wiesz wszystko o zyciu innych no wiesz te wpadki itd itp

Gość kicka- micka
No fakt wpadka ci nie grozi, bo nawet pies nie jest toba zainteresowany. Gdyby bylo inaczej, to jak kazdej, wpadka by ci grozila

ale jak ci pies gumki przegryzie i jednak wpadniesz (choć trudno będzie z wirtualnym facetem) to jakby co to mogę adoptować twoje dziecko, bo jeszcze jedno bym chciała mieć, a nawet bliźniaki. Tylko nie chlaj i nie ćpaj w ciąży!!!

Gość hakuna.....
nie wiem jak wy ale ja słyszałam o antykoncepcji i o tym ze mozna stosować kilka rodzajów na raz. co do totka to jak na ciebie to nie licz ze wygrasz na nowe pampersidła

Gość kicka- micka
A slyszalas ze nie ma 100% sposobu? Dlatego to podwiazanie jajnikow ci proponuje. Mozesz ewentualnie poprosic by Twoj facet sie wysterylizowal.

Gość ćmaaa
A ja tam dzieci nie mam i mieć nie zamierzam, chociaż je bardzo lubię, ale psa w swoim życiu też nie przewiduję - nie lubię, i choćby mi nie wiem kto jak mocno udowadniał, to dla mnie każdy pieś śmierdzi. Ktoś powie, że pachnie psem - a dla mnie to właśnie smród :P A nie daj Boże miałby mnie polizać - to ja już wolę obślinione dzieci :D No i dla mnie i dziecko, i pies to jednakowe obciążenie - to i to jest obowiązkiem a ja staram się ilość obowiązków w moim życiu ograniczać do minimum :D Nie mam nic do matek, wręcz przeciwnie, jestem im wdzięczna, bo dzięki nim mam pracę :D Ale też nie lubię jak na siłę przekonują, że ich życie jest lepsze/fajniejsze/wogóle się nie zmieniło po porodzie. Nie przekonacie mnie. Widzę po swoich przyjaciółkach. Zgodzę się, że dla Was Wasze życie jest fajne - przyjmuję taką opcję, owszem. Ale nie przekonacie mnie, że nie zmieniło się i możecie żyć dokładnie tak samo, jak wówczas, kiedy dziecka nie miałyście. W większości powiecie, że to zmiana na lepsze - i OK. Ale jednak ZMIANA! Amen :P Idę spać, bo z rana trzeba ogarnąć gromadkę Zasmarkańców (alergików od groma, ile ja się nosów nawycieram...więcej niż przeciętna matka! Ale jakoś mnie to nie rusza ;) Zwłaszcza, że płacą mi za to :D

"Mozesz ewentualnie poprosic by Twoj facet sie wysterylizowal." A jesli do tego zaprowadzisz go do weterynarza razem z pieskami to pewnie dostaniecie rabat :D Dobranoc.

Gość czemu od razu
wlaczam sie dosc pozno jestem mama zapracowana ale szczesliwa nie zaluje tryskam zyciem i mam cudowna corcie a hakuna pewnie nie ma co robic i agresje wyladowuje tu bidulka na kompie

Gość hakuna.....
no jak znaz tylko gumki to ja mysle ze na 2 sliniakach się nie skonczy w twoim przypadku. może przedszkole sobie założysz, teraz taka moda ponoć. Owszem jedna metoda nie ma 100 % pewności, ale już kilka na raz daje wynik bardzo zbliżony d 100 %, moze kiedyś jak gromadka się juz niebezpiecznie zwiększy to się tego nauczycie

Gość czemu od razu
psow nie lubie smierdza ale ich posiaanie dla niektorych jest przyjemnoscia jak widac ok tego nie neguje

Gość hakuna.....
haha psa nigdy bym tak nie skrzywdziła to samo z facete, więc moze ty masz jakieś ukryte pragnienia zeby swojego faceta pozbawic meskosci.

Gość cisowianka,,,,....
hakuna , szklana kula ci nawala nie potrzebuje pampersow widzisz jak ty nic o nikim nie wiesz to co z tym totkiem bedzie ?

Gość hakuna.....
psy owszem smierdzą ale tylko wtedy gdy właściciel o nie nie dba.

Gość kicka- micka
A nikt nie mowi, ze trzeba koniecznie miec dzieci. Niektorzy nie chca i w porzadku. Nie lubie tez tych mamusiek, ktore uwazaja, ze jak sie nie chce dziecka to jest sie egoistka. Nie lubie tez takich kobiet, ktore same dzieci nie maja i rzucaja sie do tych, ktore maja. Generalnie nie lubie narzucania innym jak maja zyc. Ta jedna tutaj sie wymadrza co najmniej jakby ktos ja na sile chcial zapladniac. Wszyscy mamy wybor jak ulozymy swoje zycie. I tyle.

Gość hakuna.....
kochaj się z facetem, jak wpadniesz to przegarałaś a jak się zasmarkaniec nie pojawi to znaczy ze wygrałas, proste :P

hakuna popieram cie w 100% ćwicz antykoncepcję, bo szkoda namnażać głupotę. Tylko piękne i mądre kobiety (jak ja i kilka matek tu) powinny mieć dużo dzieci, bo tylko dobre matki wychowaja cudowne dzieci, które za kilka lat bedą decydowały o świecie. A mój syn będzie oczywiście prezydentem :)

Gość kicka- micka
hakuna Wiesz ja wspolczuje twojemu facetowi, skoro kiedy mu ochota przychodzi ty zaczynasz sie smarowac, szukac kondomow, do tego tablety, kalendarzyk i stosunek przerywany.. Hehe Hakuna ma tata

Gość cisowianka,,,,....
hakuna a twoja rodzicielka to wpadla czy tak z milosci cie urodzila ?

Gość czemu od razu
hakuna mało wiesz albo raczej nic na temat dzieci wiec twoje wysilanie jest marne i nie robi zadnego wrazenia po prostu walisz w klawiature zeby cos z siebie wydusic masz 26 lat moze faceta bo o psie podkreslałas wiele razy na jak dlugo ci to wystarczy 2 4 moze 5 lat a co potem jak zaczniesz wiednac powoli

Gość hakuna.....
haha kwestia wprawy i dogadania :P poza tym on ma takie samo podejście do obsmarkańców jak ja. rozwódka robawiłaś mnie tym prezydentem. juz sobie wyobraziłam gościa z obsmarkanym garniturem :D

Gość kicka- micka
Dla mnie te wypowiedzi to pasuja do 16 latki raczej. O ile rozumiem, ze sie dzieci nie ma ochoty miec, o tyle te kretynskie komentarze o pieluchach, bachorach, psach i td. To jest poziom gimnazjum.

Gość cisowianka,,,,....
rozwodka dajesz czadu dobre

Gość hakuna.....
wiednąć? to chyba wy zaczęłyście wraz z urodzeniem dziecka. co wy na biologii robiłyscie? nie wiecie ze kobieta traci na atrakcyjnosci i traci swoje pierwotne przeznaczenie wraz z urodzeniem dzieciaka? wiesz kiedyś kobiety były inne niż dzisiaj. czytaj wpadek było mało, a miłości więcej. i jestem pewna ze jestem owocem miłości, poślubnym i przemyślanym.

Gość hakuna.....
tak poziom gimnazjum, ale raczej od strony nauczycielskiej a ty z tą rentą uważaj, bo ja go do nastęonej klasy moge nie przepuścić i z prezydentury nici :P prezydent ze średnim przeszedł ale z brakiem gimnazjalnego raczej nie wyjdzie

Gość kicka- micka
Wpadek bylo malo???? Hehehe Za to aborcji wiecej. Szczegolnie, ze antykoncepcja byla wysoce rozwinieta. Bo tak kochana w PRL aborcja byla na zadanie. Ty dziewczyno na prawde nie masz pojecia o niczym. Zal :/

Gość cisowianka,,,,....
hakuna a czemu twierdzisz ze w przypadku innch kobiet ciaze nie sa chciane , dzieci nie sa kochane itd tylko wpadki i bachory kicka -micka popieram tez mysle ze hakuna to osoba ktora pisze tak po to zeby miec ubaw bo ktos tam moze sie zdenerwuje bawi mnie laska