Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaneBirkin

CHCĘ BYĆ SZCZUPŁA :(

Polecane posty

Heloooooooooooooooooooo! Kurde niedawno z pracy wrocilam(kelneruje). Wszedzie pelno pysznego jedzenia, a ja caly dzien poza sniadaniem na grejpfrucie i salatce. No to teraz w domu ciach 2 kanappki. Trudno. Madzia jasne, pisz : 28714644 :)

a ja od dzisiaj nic nie jem ::D A ak jem to do 300 kalori z owocow lub wwarztw lub tez jogurtu.

narazie zamierzam do poniedzialku tak a od pon do soboty glodowka...wiec wspierajcie mnie,zebym nie wymiękła.Bo jak nie zobacze 5 z przodu do lipca to uciekne sprzed ołtarza :D

madziulka ale ty wpadniesz w jakas chorobe, lepiej jedz ale mniejsze posilki i duzo owocow i warzyw, bez chleba i ziemniakow. Ja tez mam slub w sierpinu i schudlam przez 3 tyg 4 kg, pije aqua slim i biore threm line II , nie jem ziemniakow i chleba, a moje posilki sa zroznicowane, zawsze na sniadanie jogurt z platkami nestle fitness, na obiad : np. zupka z piersia kurczaka gotowana, schabowy ale tylko z surowka, warzywa z piersia kurczaka, a gdy jestem w pracy to na obiad np. serki, warzywa same, kolacja to tylko jesli jestem bardzo glodna np. owoc lub warzywo i dodam , ze bylam juz na 3 grillach i w tedy odpuscilam sobie troche z dieta a i tak dalej chudne no i duzo wody od 1.5l do 2l dziennie

Gość kak
Frycia, ja do tej Twojej diety dołączyłabym jeszcze trochę ruchu, i byłoby OK. Polecam wykonywanie określonego zestawu ćwiczeń. Tylko systematycznych. Ja wykonuję ćwiczenia anaerobowe. Okazuje się bowiem, że wykonywanie tego typu ćwiczeń jest zalecane przez każdy poradnik, z którego można dowiedzieć się o tym, jak gubić zbędne kilogramy i formować naprawdę atrakcyjną sylwetkę. A jednym z najbardziej popularnych ćwiczeń jest wykonywanie tradycyjnych brzuszków. Ale to nie jedyne ćwiczenie, które pozwala spalić zbędną tkankę tłuszczową. Inne przykłady znajdują się na stronie http://hgh.edu.pl/2011/04/24/wartosciowe-cwiczenia-anaerobowe/ Gorąco polecam, i trzymam kciuki za pomyślne odchudzanie!

Co do mnie to akurat mam bardzo duzo ruchu i moze dlatego sa efekty..w pracy duzo musze sie ruszac a w domu wiadomo ogrodek, spacery, sprzatasnie i w sumie nawet jak mam dzien wolny to wieczorem spedze przed tv lub kompem ok 2 godziny a w tedy gdy mam chec cos przekasic to slonecznik lub guma... madziula a dlaczego w twoj przypadek jest inny... ???

Czesc Laseczki. K**wa. Waga mi pokazała dzisiaj 1kg wiecej niz wczoraj, a niewiele naprawde zjadlam i bylam caly dzien na nogach-czyli powiedzmy ruch jako taki. Nie przejmuje sie zbytnio, bo wiem, ze to woda. Czuje sie spuchnieta bleeeeeeeeee Madzia, podalam gg, jak chcesz do wal jak w dym :P Wspierac Cie zawsze mogę, ale 300kcal ?:D

Dziewczyny ide pobiegac. Kolano mnie juz przestalo bolec, trzmajcie kciuki zebym dała rade(zeby nie zaczelo znow mnie napierd***). Ale ja przeklinam dzisiaj.

frycia bo cierpie na zaburzenia odzywiania i moje napady obzarstwa bardzo odbiegają od normy.Miewam napady bulimiczne i nie umiem jesc posilkow jak wszyscy.Dodam,ze chcialabym usiasc przy stole,zjesc obiad i czuc się syta,ale to nierealne...

nie wiem na czym to polega wiec sie wole spytac: a nie mozna tego unormowac tab lub spotkaniami u psychologa lub innego specjalisty, bo chyba samo z siebie to nie powstaje tylko przez psychike??

tabletkami,mam ten problem od 15rz,teraz mam 21 i mi się pogarsza tylko.Na psycohloga nie mam czasu gdzyz mam dziecko i chorą prababcie.

Gość ladyMakbet892
Poszukaj kogos kto ci pomoze w opiece nad dziecmi i babcia, a sama zadbaj o siebie

Wrocilam. Kurde tak mi sie fajnie biegalo , ale po 20 min zaczely oba kolana bolec. Pomaszerowalam jeszcze naprzemian z biegiem i do domu wrocilam po 45 min. Nie jestem zadowolona. Teraz jem mix- garsc platkow owsianych, 2 garscie otrab, kilka sliwek suszonych, garsc migdalow i jogurt. Dodalam maslanki bo bylo suche. No i jem. DOBRE :D

Jeeeny co robicie, ze Was nie ma? Ja w pracy, dzisiaj znow dlugo, ale moze nie az tak jak wczoraj do 1:30. Wzielam ze soba kanapke z zoltym serem i masłem(cienko) , chleb razowy. I mam jeszcze serek wiejski i pomidora. JAK U WAS?

Gość mlllllodaaa
a ja wlasnie jem dwie kromki wasa z dzemem truskawkowym niskoslodzonym :-D i zastanawiam sie co tu na kolacje wymyslic :-P

Gość Montespan_92
Hej, ja muszę zrzucić 15 kg, aby ważyć 60 :( Podjadałam przed maturą i makabrycznie przytyłam. W dodatku byłam chora, przez 3 tygodnie leżenia w łóżku przybyło mi 7 kg :(:( W poniedziałek jadę do Bydgoszczy do centrum i kupię steper, puki co biorę tabletki i smaruję się kremem wyszczuplającym :p Dziewczyny, wspierajcie mnie, polećcie jakąś dietę.

Hej hej hej ! Witaj Montespan92 :)🌼 Powiem tak: ja moze i przeszłabym na diete typu Dukan, nielaczenia, czy Montignaca. Ale nie mam z kim, naprawde i nie mam motywacji. Dlatego zawsze doradzam po prostu mż. Jesz 4-5 razy dziennie małe posiłki, byle nie czuć głodu. 1,5-2L wody(nie włączajac kaw i herbat i inncyh płynów)- to ma byc woda. Taka , która zawiera kationow albo anionow- w każdym razie sodu NsCl powyżej 10 jest niewskazana dla osób, którym zatrzymuje sie woda. Ja zawsze pije takie, ktorw maja ponizej, chocby biedronkowa źródlana. Żadnych węgli na noc- moze byc np makrela z ogorkiem, serek wiejski z pomidorem. Zaden chleb, makaron, słodycze.

Czesc dziewczyny. Nie jest dobrze. Jest chujowo. jak mozna przytyc 1kg w jeden dzien? mozna, rzygac sie chce od tego! Chyba mż nie działa na mnie juz, kurde. Zastanawiam sie nad montignaciem. http://dietamm.com/

Wiem doskonale jak ciężko jest schudnąć. Sama wielokrotnie podejmowałam różne próby, niestety bez większego rezultatu. Dlatego zainteresowała mnie informacja, iż w Centrum Medycznym Vimed udziela się porad na temat indywidualnej diety metabolicznej komponowanej w oparciu o indywidualny kod metaboliczny. Mama zamiar spróbować tego rozwiązania.

witam. lubie tu wpadac i obserwowac Wasze zmagania. sama kiedys tez miałam problem. wiem że robi sie cuda żeby osignac efekt. ja zeszczuplałam na żywieniu optymalnym,własciwie bez żadnej meki. na żo nigdy nie jest sie głodnym wiec sie nie ''grzeszy'' jesli macie ochote to poczytajcie. http://www.youtube.com/watch?v=1pOcB8Xs7Rg http://www.youtube.com/watch?v=07C0o24nnS8&fe ature=related http://www.waszak.pl/BTP/btpc.htm http://www.leczenie-raka.pl/Dieta_zdrowego_cz lowieka/Optymalna_Dieta_Kwasniewskiego/ http://optymaln.republika.pl/index.html http://www.dr-kwasniewski.pl/

Gość łełełełe
kusi mnie ta folia ;p waga: 60 kg ;/ wzrost: 156 cm ;/ wymażona waga - 53 kg. ;)