Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRPRPPRrprrr

Tak wyglądają przeciętne polskie kobiety-nastolatki

Polecane posty

Gość że tak się wtrącę
oj ja też współczuję :( serio ostatni dobry rok na urodzenie się to był 1991 (mój❤️:D) albo 1992... potem już tylko gorzej :o wystarczy wyjść na ulicę lub podowiadywać się, co dzieje się w szkołach.... :o:o:(

Przecież to dzieciaczki po 11-12 lat mają , jeszcze pora na wyrabianie się

Gość że tak się wtrącę
nie no co Ty, ja bym powiedziała że te ze zdjęcia mają tak 14-16 :) ale z resztą zgadzam się ;)

Gość znudzona w domu
ja 1982. dużo nas byłoz tego rocznika bo był wyż demograficzny. w klasach po 32 osoby

Gość że tak się wtrącę
moje siostry 1980 i 1981 i też raczej nigdy nie narzekali w szkołach na liczbę osób :D

Ja tez jestem rocznik 82 i musze przyznac: to byly czasy. Niestety, za 'kilka' lat wyginiemy i nikt juz nie bedzie pamietal o tych czasach. Bedzie tylko lans i parodie ludzi. :o

Gość znudzona w domu
pamietacie plastiki? my wkładałyśmy kamyki w podeszwy żeby stukały na klatce schodowej hehe. i lambadówy i getry z laicry

Gość znudzona w domu
szczytem makijażu było podpieprzenie mamie tuszu do rzęs w wieku 15 lat

Gość że tak się wtrącę
oj ze mnie to była agentka! miałam bzika na punkcie stukających butów (moja mama zawsze w takowych chodziła;) ) i jak lakierki na gumowych spodach nie chciały mi stukać (to logiczne, że guma nie stuka:D) to wbijałam pinezki w "obcasy" o.O haha :D

Gość znudzona w domu
pinezki były lepsze niż kamyki, to prawda. ja z sąsiadką z drugiej klatki wkładałyśmy te pizenki lub kamyki i jak opętane łaziłyśmy po klatce godzinami zachycone tym stukaniem. że też sąsiedzi nas nie pogonili

Gość że tak się wtrącę
DO AUTORA http://www.sdcdn.com/cms/magazine/43343/2f5cc_4.jpg?49730 dla niego/niej zapewne tak wygląda zajebista nastolatka? ubrana jak wszyscy, fryzura z tą (beznadziejną moim zdaniem;) ) grzywką na bok, poziomą prawie :D i całą resztą, jaką można spotkać dziennie kilka razy, no po prostu szczyt oryginalności.... :o i jak taka dziewucha wygląda starzej o kilka lat (ekhm, poważniej miało być pfff), no tak, lannnnssss :classic_cool: (nienawidzę tego słowa )

Gość Gadatliwa..
Ale pierdolicie :D Polki są piękne.. przecież widzę je na co dzień i są zadbane , ładnie się ubierają.. to są dzieci.. wyrobią się jak dorosną . Zresztą to jakieś zdjęcie z zimowej pory mają na sobie kurtki grube i wygladją dzieciaczki mało atrakcyjnie.:P chyba specjalnie szukałeś zdjęcia które nie przedstawia kobiet w zbyt dobrym świetle :o a swoją drogą to przykre jest to ,że doceniają naszą urodę za granicą a Nasi kochani panowie tylko marudzić potrafią .. przykre to..

Gość znudzona w domu
Gadatliwa.. tak, najbardziej narzekają polscy mężczyźni, sami siebie nie widząc. a na pewno, 100% lepiej prezentują sie Polki niż Polacy. i to nie tylko moja opinia może ktoś jest w stanie znaleźć zdjęcie typowych polskich chłopczyków lub Polaka, takiego koło 30stki

Gość znudzona w domu
typoweyyyyyy pasuje jak w mordę strzelił!

Gość że tak się wtrącę
ja wiem, jakiego STYLU :o NIE preferuję u mężczyzn http://m.onet.pl/_m/1dfec66683c687def29f9f378242dd15,21,1.jpg :o no co to kurde jest? stylizacja na geja, nie mogę patrzeć na takich :o obcisłe rurki (aż mam wrażenie, że nie mają wacka:D), ta fryzura, no nie, nieee ble :o nie mam nic do gejów, żeby nie było! naprawdę nie, ale jak ktoś hetero ubiera się w takim stylu BO MODNE to ręce opadają. po prostu

Gość że tak się wtrącę
czyżby link nie działał? :o

Gość typoweyyyyyy
geje się tak nie ubierają ,znam jednego i się smieje z takich :D Małolaty tak wyglądają , nie wiem skąd jestes ,ale w Wawie co drugi taki jest ,rurki , jakies dziwaczne buty, włosy a'la emo :/

Gość że tak się wtrącę
działa działa! myślałam, że jest 1 spacja do usunięcia, a są 2 :P :)

Gość że tak się wtrącę
no i co, temat padł? :( nie macie już żadnych fotek? :D

Gość że tak się wtrącę
nie szukałam haczyków POlitycznych, żeby nie było :D :P

Gość znudzona w domu
mi nie działa ja sie rozpisałam na fb wczoraj widziałam takiego w rurkach, do tego był taki chudy, ze miał 10cm przerwy między udami do tego jakieś rażysty pasek i trampki i oczywiście ta grzywka spadająca na oczy. żeby coś widzieć miał cały czas głowę pochyloną na bok. miałam okazję się pogapić bo stał przede mną w sklepie

Gość znudzona w domu
myślę że jakbym była teraz nastolatką i miała do wyboru wśród takich zamułów z emo fryzurą wszyscy to chyba bym została zoofilem albo nie wiem co

Gość tra allalallalalal
Nastolatki mają do wyboru : - być EMO - być klonem z H&M'a , Housa, New Yorkera , Reserved'a - być nijaką czyli wystawić się na drwiny i wyzwiska '' biedaczka, bazyl ,paskuda i sto innych epitetów'' - ubierac sie w stylu ''artystyczna dusza'' czyli rozwiez zostać wysmianą - albo styl prostytutki z ulic Los Angeles w latach 80' Zycie wspolcznej nastolatki jest straszne :O

Gość że tak się wtrącę
no niestety :o