Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ciekawus

Spieszne sytuacje podczas bzkania

Polecane posty

Chodzi mi o to ... Czy zdazylo sie wam kiedys cos smiesznego podczas sexu... Np kumpel mial cos takiego : Kiedys bzykal sie ze swoja panna w pociagu w wc... Lecz niestety sedes nie wytrzymal ... I pozacinal cala d**e

to ma byc w koncu speszne...czy śmieszne??:P

Gość ja mialam kilka takich.......
Raz kochałam się z chłopakiem na parkingu w samochodzie aż nagle coś zaświeciło nam w oczy i okazało się, że to pan policjant który domyślił się co się dzieje i w pośpiechu się zbieraliśmy :o Miałam dmuchane łóżko, zajebiście sie na nim spało i nie chciałam go wymieniać na inne bo na tym było niesamowicie wygodne ale niestety pech chciał iż przy naszych ostrych igraszkach łóżko pękło i tak strzeliło, że rodzice się obudzili i od razu przyszli sprawdzić co się stało :o Szybko się ubraliśmy i musiałam zwalić winę na psa, że przejechał pazurami i przebił ale nie uwierzyli (nie wiem dlaczego :p) Teraz może nie było to podczas bzykania ale napiszę bo też z golizną związane :p Poszliśmy z chłopakiem na spacer polną drogą gdzie było kilka zabudowań a mi strasznie zachciało się siku więc idę w krzaki, mówię chłopakowi żeby pilnował czy nikt nie idzie, ściągam gacie i majtki, kucam i nagle wpadłam z gołą dupą do wielkiej dziury, poltora metrowej gdzie sobie ludzie wyrzucali popiół z pieca i różne śmieci :o Ledwo mnie chłopak stamtąd wyciągnął i akurat szło małżeństwo z dwójką dzieci i śmiali się ze mnie na całego :o Już nie mówię jak śmierdziałam kiedy stamtąd wyszłam :o Teraz chociażbym miała zlać się w gacie to nigdy nie sikam na łonie natury :o

Gość ROZPOCZONAosa
raz kochaliśmy sie na pieska i uderzyłam głową w ścianę miałam siniaka. Podczas sexu dostałam okresu wszystko w krwi ; D Gdy uprawiałam sex wpadło mi cos do oka.. oko mi łzawiło, chłopak myślał że mi sie nie podoba. Po stosunku, byliśmy tak zmęczenie ze oby dwoje poszliśmy spać, matka chłopaka chciała nas obudzić .. szarpnęła za kołderkę a mi nadzy ... teraz to wydaje sie zabawne ale wtedy ten szok :)

Gość ROZPOCZONAosa
iii.. uprawialiśmyy sex, z prezerwatywą truskawkową, a mam na nią uczulenie, po stosunku nie umiałam złączyć nóg bo strasznie bolało :)

Gość waIuś
a ja miałem taka sytuację że wybrałem sie z dziewczyną za miasto do lasku, wjechalismy w jakąs waską dróżke no i rozebralismy sie do naga po czym ona zaczeła robic mi loda. leze sobie, jest przyjemnie i nagle widze idze facet z psem, no to mówie do dziewczyny. Zdązyłem tylko zakryc penisa a ona piersi a ten jak mijał auto to zapuścił takiego zurawia do srodka ze normalnie aż wstyd nam sie zrobiło