Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XesseX

Pierwszy raz będę płacił za seks :D

Polecane posty

Gość altero trzeba było
brac sie za ewlus22

tajemnica_on tak, to są także powody, ale gdybyś faktycznie kiedyś poczytał, to złapałbyś się za głowę, jak to się może dziać, że facet nie ma ochoty na seks, na tyle, że kobieta szuka innego kochanka i wcale nie jest otyła, a on nie jest impotentem ...

"altero - połowa trafiona, połowa kulą w płot. herbatnika nie dostaniesz,ale plusika w kajecie Ci zapiszę" Jakbym miał nadprzyrodzone zdolności to bym nie siedział na kafe ;).

Ooo, już kurwa zostałem wytropiony przez kafeteryjnych szpiegów. Masakra z tym forum, człowiek nawet spokojnie nie może pokurwować .

frrserf zacznijmy od tego, że to ty nie odpowiedziałeś na pytanie, ja postawiłam sobie tylko w głowie hipotezę ...

Gość frrserf
to niech będzie , że hipoteza jest słuszna - coś z tego wynika?

Gość Nananaa
tajemnica_on - jest jeszcze mozliwość nr 3. - męzczyzna po ślubie się upasł, jest zmierzły i strzela fochy, co kobiecie odebrało ochotę do umizgów ;P Nie każdą kobietę rzuca na kolana stukilogramowy potwór z puszką piwa w jednej, a pilotem od tv w drugiej dłoni ;)

Gość frrserf
nana - skoro one się żalą,że mąż nie ma ochoty to Twoja możliwośc odpada

_kasandra_ - jeszcze widzę 2 powody - facet ma kogoś na boku , lub jest przepracowany (praca fizyczna) i nie ma siły na jakąkolwiek czynność poza snem, reasumując: 1) suchy konar 2) mąż wieloryba 3) maczo-podrywaczo 4) wyrobnik rzemieślniczy Innych powodów naprawdę nie widzę :)

Gość frrserf
kasandra - chciałbym odpowiedziec , ale mógłbym kogoś urazic;) a tak serio - kolega częściowo trafił - nie mam tego czegoś, jestem spokojny,brzydki,i mam jeden zajebisty kompleks (nie , nie chodzi o fiutka;)) który skutecznie wszystko utrudnia. pomylił się tylko,że próbuję rekompensowac to rozmawianiem z kobietami i słuchaniem ich żali, tak naprawde nie licząc sytuacji jak mam superdobry humor to niespecjalnie lubię z kobitkami gadac

skoro sporo kobiet tu to takie swiętojebliwe rusałki to może poratujecie kolegę od dziwek i któraś nadstawi cipki żeby nie przetracał kasy co ? :D :D :D

Gość Nananaa
Cóż ;D najzdrowsze podejscie do tego miały Japonki - jak im sie nie chciało, to posyłały mężowi służącą, jak sie męzowi nie chciało, to same słuzącą zapraszały do sypialni :D ;P

Domyśliłem się co się nie zgadza frrserf :). Takich jak ja kretynów to jest coraz mniej. Jest jeszcze tylko jedna kobieta z którą chce mieć bliski kontakt nawet jak mnie na maksa wkurwić potrafi i zrobić coś, przez co czuje się jak gówno. Ale ona jest wyjątkiem. No i jest jeszcze ktoś z neta, kogo może kiedyś poznam i kogo bardzo lubię. Ale to po prostu równa dziewczyna, nie strzelająca fochów i z którą można na każdy temat pożartować. Na pewno nie typ księżniczki. Ale w nic nowego się nie wpakuje, nie ma szans.

ta w Japoni :D a spojrzałeś na skalę wieku ? :P bo po 60 to i 4-5 :classic_cool:

Gość frrserf
kasandra - no problemo. tak więc widzisz, dla mnie roksa to jedyna możliwośc stosunku, mimo wszystko swoje potrzeby mam, jakby nie prostytutki to byłbym do dziś prawiczkiem ,a w moim wieku już by mi z tego powodu pewnie nieźle odbijało. a tak jak mam potrzebę seksu,albo po prostu kontaktu fizycznego dzwonię, umawiam sie i już. nikomu krzywdy nie robię więc po co się czepiac?

Juken - chyba po 90 :) Przy urodzeniu oraz w wieku "rozrodczym" w każdym kraju przewaga mężczyzn a to tym bardziej rujnuje tą głupkowatą teorię :)

najlepiej to urodzić się wielbicielem GILF albo MILF :O🖐️

Gość Nananaa
Napisałam "miały" ... ;P Teraz juz raczej nie ma tam podziału kastowego i słuzących

Gość anya rybyk191212
mirabelle... wspolczuje ci atrakcyjny inteligentny mezczyzna nie powinnien placic za sex widocznie u ciebie jest dokladnie odwrotnie zgadzam sie :D to takie zalosne ze inni moga poruchac za darmo a inni musza placic za to spora kase:D i to za jakie ruchanie? :D ruchanie szpary kanalizacyjnej w ktorej jest doslownie wszystko, poczawszy od grzybow skonczywszy na aidsie :D lepiej zaopatrz sie w dobrego lekarza zakaznika i na wszelki wypadek jeszcze onkologa...:D desperacie he he

Gość frrserf
juken - milf'a na warsztat zaciąnąc to też nie dla wszystkich takie hop-siup. chociaż znam taką jedną...cud miód ultramaryna

Gość frrserf
anya - tych co ruchają naprawdę za darmo to jest garstka

na f23 siedzi taki jeden co rucha MILFY nałogowo :P

Gość frrserf
ja znam jedną fajną w mieście i nawet mało bierze w stosunku do usług

Te dziewczyny są niejednokrotnie bardziej zadbane i czyste niż te niby normalne co spotkać w klubach można. Tak samo żałosne jest jeżdżenie starym Fiatem jak można nowym Mercedesem, albo mieszkanie w małym domku jak można w okazałej willi. Pierdolenie.

te co się naprawdę ruchją to byle przeciętniaka nie wezmą :O takim jak autor tematu pozostaje seks za kase

Gość frrserf
altero - dokładnie, ale kobitki słowo "prostytutka" kojarzą z jakimś rumuńskim,przydrożnym parchem co się bzyka za 20 zeta. jakby te historyjki o syfach i aids były prawdziwe już dawno byłbym trupem

Gość frrserf
juken - o tym cały czas mówimy,ale do bab to nie dociera