Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koralina87

STARACZKI NA ROK 2012

Polecane posty

1 NICK..........CYKL STARAŃ......WIEK......DATA NAST @........MIASTO koralina87.......16.................24.........14.06.11.. .......Bielako-Biała Miśkaaaa.........36.................32.........06.06.11.........Skierniewice 2 SPÓŹNIAJĄCA SIE @,W OCZEKIWANIU NA NIĄ LUB FASOLKE NICK........CYKL STARAŃ....WIEK.....W OCZEKIWANIU NA @......MIASTO 3 ZAFASOLKOWANE-PRZYSZŁE MAMUSIE;p NICK...........WIEK.....DATA PORODU....PŁEĆ...PO KTÓRYM CYKL...MIASTO

Gość mama dwoch aniolkow...
smerfetko, mi tez w przyszlym roku stuknie 30... :( wiem bardzo dobrze co czujesz, ja wiem, ze kazda z nas z jakiego innego powodu nie jest jeszcze mama ale kazda z nas bardzo tego dzidziusia pragnie i to nas laczy.. nie wolno sie poddawac, wydaje mi sie ze taki watek to super sprawa, bo mozna sie wyzalic, upuscic emocji troche, ale warto tez pocieszac druga osobe. naprawde, lepiej wierzyc ze sie uda, slyszec od osob trzecich ze sie uda... to inaczej niz kazda z nas by pisala nigdy mi sie nie uda i Tobie tez sie nie uda..

OOOO...I BARDZO FAJNIE KTÓRA DAMA NASTEPNA...TYLKO BYŁO BY JHESZCZE FAJNIE ŻEBY TO BYŁO DATAMI TY "MIŚKA" BD NA 1 MIEJSCU,PRZEDE MNĄ

karolinka - progesteron badalas progesteron? gdy jest za niski to dzidzia sie nie zagniezdzi i nie utrzyma

jeszcze raz :) 1 NICK..........CYKL STARAŃ......WIEK......DATA NAST @........MIASTO koralina87.......16.................24.........14.06.11.. .......Bielako-Biała Miśkaaaa.........36.................32.........06.06.11. ........Skierniewice karolinka11987...2...................24.......25.06.2011.......Warszawa 2 SPÓŹNIAJĄCA SIE @,W OCZEKIWANIU NA NIĄ LUB FASOLKE NICK........CYKL STARAŃ....WIEK.....W OCZEKIWANIU NA @......MIASTO 3 ZAFASOLKOWANE-PRZYSZŁE MAMUSIE;p NICK...........WIEK.....DATA PORODU....PŁEĆ...PO KTÓRYM CYKL...MIASTO

1 NICK..........CYKL STARAŃ......WIEK......DATA NAST @........MIASTO Miśkaaaa.........36.................32.........06.06.11. ........Skierniewice koralina87.......16.................24.........14.06.11.. .......Bielako-Biała karolinka11987...2...................24.......25.06.2011. ......Warszawa 2 SPÓŹNIAJĄCA SIE @,W OCZEKIWANIU NA NIĄ LUB FASOLKE NICK........CYKL STARAŃ....WIEK.....W OCZEKIWANIU NA @......MIASTO 3 ZAFASOLKOWANE-PRZYSZŁE MAMUSIE;p NICK...........WIEK.....DATA PORODU....PŁEĆ...PO KTÓRYM CYKL...MIASTO

hmmm nie wiem, zalezy jakie normy podalo Ci laboratorium... sprawdz w normach dodanych do wynikow :)

uciekam juz dzisiaj, trzymam kciuki i bede do Was zagladac :) powodzenia!

karolinka11987 --> właśnie, sprawdź sobie w normach obok wyników. Mnie się wydaje, ze są oki....

coś takiego moje drogie wg.dat...będzie porządek. 1 NICK..........CYKL STARAŃ......WIEK......DATA NAST @........MIASTO Miśkaaaa............36.................32.........06.06.11. ........Skierniewice koralina87..........16................24..........14.06.11.........Bielsko-Biała karolinka11987......2.................24.... około25.06.11........ Warszawa 2 SPÓŹNIAJĄCA SIE @,W OCZEKIWANIU NA NIĄ LUB FASOLKE NICK........CYKL STARAŃ....WIEK.....W OCZEKIWANIU NA @......MIASTO 3 ZAFASOLKOWANE-PRZYSZŁE MAMUSIE;p NICK...........WIEK.....DATA PORODU....PŁEĆ...PO KTÓRYM CYKL...MIASTO

bardzo ładnie Miśka....bardzo.....i co miesiąc zmieniać tak samo dane....w tabelce.....kopiować,kasować co nie aktualne i uzupełniać właściwymi danymi....i oby jak najszybciej do ostatniej tabelki......panieneczki.....moje!!!!!!

Moim zdaniem ok....Będzie dobrze. MUSI SIĘ UDAĆ :):) Dziewczynki, ja też znikam. Raniutko muszę wstać :(:( Zajrzę jutro, dobranoc 🖐️

karolinka11987 starasz sie 2 cykle i już ci gin hormony bada?ech.....no ja 16 i nic przez ten czas......nie było w tym kierunku robione....ale zmieniłam lekarza i wydaje sie być dość rzeczowym facetem.....no zobaczymy......31 wizyta......czas na poważna rozmowe......z doktorkiem!!!!!

koralina87 --> a już myślałam, ze mnie strofujesz :-P a to była pochwała :-P papa

koralina 87 tak badano mi hormony, myślę, że głównie ze względu na moje nieregularne cykle. Dziwne, że Ty nie miałaś podobnych badań ... :( koniecznie się o nie upomnij ! :) Kochane lecę spać i ja! :) jutro z rana do pracy , dobrej nocki ;*

no dobranoc...Miśka....co złego to nie ja......oczywiście ze pochwała!!!!ok ja też zmykam.....zaglądne jutro zobaczyć co nowego......u was.....no i wpisujcie sie w tabelke...jeżeli ktoś jeszcze ma na to ochote....dobranoc,i fasolkujcie....noC temu sprzyja...ja ide sie tulić do mojego Robaczka!!!!;p

upomne sie,upomne.....dlatego też zmieniłam gin...bo poprzednia moja pani chyba uprawia nie ten zawód co trzeba......trzeba było sie szkolić nie na lekarza ginekologii a wróżke......bo wrózyć w ciemno to ona umiała....jak talala...no dobranocWam!!!!!

witam ja sie wpisze do tabeli ale u mnie to i tak nic nie da na naturlana ciąze nie mamy szans przy ruchliwosci plemników mojego męza w czerwcu drugie badanie nasienia i jak u mnie bedzie do konca dobrze to mysle ze na wrzesnien inseminacja ja juz nawet nie wiem ktory mam cykl przestalam juz liczyc i @ tak samo rpzychodzi jak zawsze i juz nie zwracam na to uwagi kiedy

NICK..........CYKL STARAŃ......WIEK......DATA NAST @........MIASTO Miśkaaaa............36.............32.........06.06. 11. .....Skierniewice ...smerfetka........ponad 30.....29..........22.06.11............sląskie karolinka11987......2.............24... około25.06.11........ Warszawa SPÓŹNIAJĄCA SIE @,W OCZEKIWANIU NA NIĄ LUB FASOLKE NICK.....CYKL STARAŃ....WIEK.....W OCZEKIWANIU NA @......MIASTO ZAFASOLKOWANE-PRZYSZŁE MAMUSIE;p NICK........WIEK.....DATA PORODU....PŁEĆ...PO KTÓRYM CYKL.MIASTO

poprawiam SMERFETKA.....wystarczy skopiować i wkleić jeszcze raz i do tego dopisywać siebie..... w wiec mała poprawka coś takiego moje drogie wg.dat...będzie porządek. 1 NICK..........CYKL STARAŃ......WIEK......DATA NAST @........MIASTO Miśkaaaa............36.................32.........06.06. 11. ........Skierniewice koralina87..........16................24..........14.06.1 1.........Bielsko-Biała karolinka11987......2.................24.... około25.06.11........ Warszawa ...smerfetka........ponad 30.........29..........22.06.11............ .sląskie 2 SPÓŹNIAJĄCA SIE @,W OCZEKIWANIU NA NIĄ LUB FASOLKE NICK........CYKL STARAŃ....WIEK.....W OCZEKIWANIU NA @......MIASTO 3 ZAFASOLKOWANE-PRZYSZŁE MAMUSIE;p NICK...........WIEK.....DATA PORODU....PŁEĆ...PO KTÓRYM CYKL...MIASTO

poprawiam SMERFETKA.....wystarczy skopiować i wkleić jeszcze raz i do tego dopisywać siebie..... w wiec mała poprawka 1 NICK..........CYKL STARAŃ......WIEK......DATA NAST @........MIASTO Miśkaaaa............36...............32..........06.06.11. ........Skierniewice koralina87..........16...............24..........14.06.11..........Bielsko-Biała ...smerfetka........ponad 30.........29..........22.06.11..........sląskie karolinka11987......2................24.... około25.06.11..........Warszawa 2 SPÓŹNIAJĄCA SIE @,W OCZEKIWANIU NA NIĄ LUB FASOLKE NICK........CYKL STARAŃ....WIEK.....W OCZEKIWANIU NA @......MIASTO 3 ZAFASOLKOWANE-PRZYSZŁE MAMUSIE;p NICK...........WIEK.....DATA PORODU....PŁEĆ...PO KTÓRYM CYKL...MIASTO

Dziewczynki...jak już wspomniałam mam bardzo nieregularne miesiaczki. Dn. 21 maja pojawiło się dziwne różowe plamienie, po 2 dniach udałam się do ginekologa, bo mnie to zaniepokoiło, a miałam tak pierwszy raz w życiu. powiedział, żeby uznać to za okres. Więc pomyślałam- ok. Tylko problem w tym , że okres mam jakieś 3, maks. 4 dni. Wczoraj pojawiła się tak jakby miesiączka, tak myślałam, bo była jakaś krew, ale bardzo skąpa ... a dzisiaj już koniec, nic nie ma :( kurcze, martwie się :( czy któraś z Was tak miała?

karolinka11987 ja tak mialam kilka razy myslalam ze to ciaza ale to ciaza nie byla tylko ze stresu bo gon powedzial ze czasem tak sie zdarza i moze byc skapsza

z tym ze wlasnie ja mam regularne cykle co do dnia a u ciebie nie hmmm moze i byc zagniezdzenie ale lepiej czekac spokojnie do@ a bierzesz jakies tabletki na wyregulowanie cyklu?my z moim m mamy juz wizyte wyznaczona na 17 czerwca juz sie nie moge doczekac i mysle ze inseminacja bedzie na wrzesien bardzo bym chciala

hej dziewczyny ! mozna sie do was przyłaczyć? jestem w trakcie staranek z mężem o drugie dziecko teraz to moj 13 cykl i mam nadzieje a raczej bardzo bym chciała zeby okazal sie szczesliwy:)