Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koralina87

STARACZKI NA ROK 2012

Polecane posty

koralina87 - to trzymam kciuki jutro. Odezwij się co i jak... ja też nadal czekam na @...dziś mam 33dc (musiałam policzyć) ale tak myślę, ze jakieś 3-4 dni i się pojawi...:(

ja sama nise wiem kiedy ja dostane bo mam ja tak w kratke.....ze szok...kiedyś co do dnia i godziny mogłam powiedzieć...a teraz...zawsze mnie zaskakuje....i daje żyć nadzieją o ciązy.....no mam nadzieje.....ze coś z tego bd.......oby.....jeśli sie tym z=razem nie uda....to zaczynam męczyć swojego gin o szczegółowe badania....bo juz tak dalej żyć nie potrafie.....

No jak to nie ma????? Jestem w rubryce spóźniającej się @ :(:( No ja mam na szczęście hormony oki, teraz jakby się @ pojawiła to tak dla siebie powtórzę jeszcze badanie prolaktyny czy oby nic sie nie zmieniło..... Byłam w zeszłym tygodniu u swojej ginki i dostałam clostilbegyt na wspomaganie owulki od 3-7dc i 12dc mam się zgłosić na monitoring....

Dziewczynki witajcie ;) mam nadzieję, że weekend mija Wam spokojnie :) Ja odpoczywam z mężem u moich rodziców na Podlasiu :) koralina87 koniecznie daj znać jak test :) Trzymam kciuki :) Mocno :** Miłego dnia Kochane ;***

hej dziewczyny:) koralina87 jak tam teścik? Obloczku jesli chodzi o to czy łatwo zaszłam w pierwsza ciąże to w sumie trudno powiedziec.bo miałam bardzo długie i nieregularne cykle wiec trudno było mi zajsc w ciąze ,ale od ginki dostałam duphaston i po miesiącu stosowania juz zaszłam w ciąze.teraz juz rok stosuje duphaston i nic,z tym ostatnio badałam hormony i progestenon mam za niski.mam zwiekszona dawke duphastonu na 3 miesiace jak to nie pomorze to inne leczenie mnie czeka.

hej dziewczynki....troche się boje zrobić ten test...chyba jeszcze poczekam......piersi bolą coraz bardziej....i mam takie nastroje ze szok...od płaczu do śmiechu...całkiem jak przed @....miewam.....jeszcze poczekam do środy i w środe ten test......jeżeli @ nie przyjdzie....

1 NICK..........CYKL STARAŃ......WIEK......DATA NAST @........MIASTO Obloczek...........10...............25...........14.06.11 ............Belchatów ania29-2011.........13...............29..........19.06.11 ...........Rzeszów ...smerfetka........ponad 30.........29..........22.06.11...........sląskie karolinka11987......2................24.... około25.06.11...........Warszawa 2 SPÓŹNIAJĄCA SIE @,W OCZEKIWANIU NA NIĄ LUB FASOLKE NICK........CYKL STARAŃ....WIEK.....W OCZEKIWANIU NA @......MIASTO Miśkaaaa............36...............32..........06.06.1 1...........Skierniewice koralina87..........16...............24..........14.06.11 ..........Bielsko-Biała 3 ZAFASOLKOWANE-PRZYSZŁE MAMUSIE;p NICK...........WIEK.....DATA PORODU....PŁEĆ...PO KTÓRYM CYKL...MIASTO

witajcie znowu.....mam doła....jutro zrobie ostatecznie test......jeżeli nic z tego ide do mojej gin po tabletki antykoncepcyjne....i na poł roku daje na wstrzymanie maxymalnie.....dłużej nie dam rady juz się tak miesiąc w miesiąc zastaniawiac.....czy to wkońcu jest to...czy to ten cykl.....juz nie mam na to siły chyba puki co...musze sie chyba zregenerować do dalszych podboi.

Gość kjhuhjjjj
Juz glupszego tytulu to nie moglas autorko wymyslec. "staraczki" co to ma niby byc? Jakies nowe slownictwo wymyslacie.

ania29-2011 chyba mamy tutaj jakiegoś nieproszonego gościa.....któremu bardzo sie nudzi......nie warto sbie takimi osobami zaprzątać głowy.....

no i po teście....okres poprostu dalej sie spóźnia,zrobiłam test,negawtywny.....niestety....ale jakoś juz po fakcie nie byłam załamana,chyba sie juz do tego faktu przyzwyczajam.....byłam u gin...poprosiłam o tabletki antykoncepcyjne,musze ten okres wyrównac....bo jest jak mu sie podoba a w tym czasie troche sie odstresuje.....do grudnia pobiore pozniej odstawie.....i na nowo wzmawiamy próby.....teraz tylko czekać na okres....którego dalej nie ma a dziś 36dc....może w 2012 uda sie wkońcu zaciązyć.dzieki ze trzymałyście kciuki...no ale niestety to jeszcze nie moj czas.

witajcie,własnie wstałam do pracy,popijam kawke.....i tak myśle sobie ze te moje cykle są strasznie dziwne...mi temperatura w pochwie zamiast przed okresem spadać to zaczyna rosnąc....co powinno być na odwrót....przed @spada a nie rośnie jak to ma miejsce u mnie.....któraś wie dlaczego tak sie dzieje? proszę o rade kochane.....może ja mam cykle bezowulacyjne.....?choć ja zaobserwowałam u siebie normalnie śluz płodny w 17dc...co jest grane....napiszcie coś...któraś możę zna sie bardziej na interpretacji temperatur?

koralina87 2-3 dni przed @ temp sie podobno obniża,moze poprostu cykl Ci sie wydłużył ,a moze jednak to ciąża,może owulacja sie przesuneła . Jak wysoka temp bedzie Ci się jeszcze utrzymywać przez kilka dni to moze powtorz test.:) Bo u mnie własnie nastapił spadek temp.a @ ma być 19.06,takze mi sie nie udało w tym 13 cyklu:(

Uaktualniam tabelkę:) 1 NICK..........CYKL STARAŃ......WIEK......DATA NAST @........MIASTO ania29-2011.........13...............29..........19.06.11 ...........Rzeszów ...smerfetka........ponad 30.........29..........22.06.11...........sląskie karolinka11987......2................24.... około25.06.11...........Warszawa 2 SPÓŹNIAJĄCA SIE @,W OCZEKIWANIU NA NIĄ LUB FASOLKE NICK........CYKL STARAŃ....WIEK.....W OCZEKIWANIU NA @......MIASTO Miśkaaaa............36...............32..........06.06.1 1...........Skierniewice koralina87..........16...............24..........14.06.11 ..........Bielsko-Biała Obloczek...........10...............25...........14.06.11 ............Belchatów 3 ZAFASOLKOWANE-PRZYSZŁE MAMUSIE;p NICK...........WIEK.....DATA PORODU....PŁEĆ...PO KTÓRYM CYKL...MIASTO

no właśnie...dziwne to choć nie chce mi sie wierzyć ze to może być ciąża a cykl....i tak juz ma 37dni....a temperatura rośnie zamiast spadac......

zdarzaj sie przypadki ze jest ciąża a test negatywny. A moze coś ci zakłocilo cykl przeziebienie, stres?

no raczej nic takiego nie miało miejsca....puki co poczekam na @ jasli jej nie będzie to lece do gin po luteine na wywołanie....i ewentualne badanie.testu nie bd powtarzała bo znowu wyjdzie negatywny i bd płacz.....wiec poczekam jeszcze jakiś czas...i zobaczymy co dalej.

koralina87 to moze wybierz sie na bete ona raczej nie kłamie i wykrywa wczesniej ciąże niż test sikacz:)

jutro bym mogła iść na bete....labolatorium jest do 13ej...hmm...ale chyba poczekam do przyszłego tygodnia.

"ania29-2011"byłam na becie...właśnie wróciłam......no ciekawe.....u mnie 27zł....badanie hcg,na pn wyniki maja być o 15ej.no...ciekawe......oby tylko okres nie przyszedł jutro bo okaze sie ze badanie na marne zrobione.