monika32080 0 Napisano Maj 26, 2011 ;(.... czesc.a czy mozliwe jest aby zajsc w ciaze np wtedy gdy chlopak mial na palcu minimalne ilosci nie spremy tylko tego plynu ktory wydobywa sie przed wytryskiem( on tez podobno zawiera plemniki) i dotykal tym placem narzdow rozrodczych kobiety???( dokladniej to warg sromowych, lechatczki...ostatnio pobolewa mnie podbrzusze czy jajniki nie wiem dokładnie ale w tych okolicach. jestem dziewicą to był pierwszy raz kiedy mnie chłopak tam dotknął ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nbaker Napisano Maj 26, 2011 test ciazowy sobie kup:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nbaker Napisano Maj 26, 2011 nie boj sie przez takie cos nie jestes w ciazy:) moze okres ci sie zbliza i dlatego masz bol brzucha:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buahahahhabuahahs Napisano Maj 26, 2011 :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika32080 0 Napisano Maj 26, 2011 Zbliża mi się powinnam dostać jutro bądź pojutrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*BialeWino* 0 Napisano Maj 26, 2011 japierdole :-O :-O sorry, ale nic innego mi na mysl nie przychodzi :-O :- O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Izkaa...26 Napisano Maj 26, 2011 Ile Ty masz lat ze takich rzeczy nie wiesz?! Świadomosc to podstawa zeby zaczac współzyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika32080 0 Napisano Maj 26, 2011 Ja jeszcze nie chce współżyć - nie śpieszy mi się... mam 17 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buahahahhabuahahs Napisano Maj 26, 2011 najpierw sie idz dokształcic z wychowania sexualnego a potem bierz sie za sex:o o zgrozo:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buahahahhabuahahs Napisano Maj 26, 2011 na dodatek dziewica buahahahhahahahhahhahahahhahahah i jak tu nie parskać smiechem:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koszatniczkajsjsd Napisano Maj 26, 2011 Ot i niepokalane poczecie. Test sobie kup.... na inteligencje najlepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika32080 0 Napisano Maj 26, 2011 wstydzę się ;( więc pytam was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika32080 0 Napisano Maj 26, 2011 ale czytałam gdzieś jak pisali, że dziewica była w ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buahahahhabuahahs Napisano Maj 26, 2011 BUAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA dziewczyno nie rób sobie siary co za tępa dzida:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koszatniczkajsjsd Napisano Maj 26, 2011 Wstydzisz sie test kupic, ale zeby ci paluszki wkladal to sie nie wstydzisz???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pola675689 Napisano Maj 26, 2011 żal.......... tak to jest jak dzieci się za seks biorą a później pytania tego typu;\ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość donkas9089 Napisano Maj 26, 2011 idz mamy spytaj.dzis odpowiedni dzien. ucieszy sie....k***a;[ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika32080 0 Napisano Maj 26, 2011 nie wstydze się testu kupić tylko np pogadać o tym wprost z mama czy siostrą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*BialeWino* 0 Napisano Maj 26, 2011 wiec zalozmy lepiej, ze to durne prowo :-O :-O chyba przecieznie mozna byc tak glupim ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buahahahhabuahahs Napisano Maj 26, 2011 tez sadze ze to PROWO jakiemus gnojkowi sie nudzi albo małolacie i po co takie durne tematy zakladac to swiadczy o twojej glupocie:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika32080 0 Napisano Maj 26, 2011 może jestem głupia bo niepotrzebnie pozwoliła mu na to ... przyznaje... ale naprawdę nie wiem czy to możliwe i dlatego pytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *liliann Napisano Maj 26, 2011 Dziewczyny, spokojnie :) To nie musi być prowo. Przecież takich pytań zawsze było mnóstwo w Bravo Girl. Pomóżcie dziewczynie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika32080 0 Napisano Maj 26, 2011 proszę odpowiedzcie coś jesteście bardziej doświadczone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buahahahhabuahahs Napisano Maj 26, 2011 czy udajesz glupia czy nie umiesz czytac ??? NIE W CIAZY NIE JESTES I NIEMA TAKIEJ MOZLIWOSCI!!!!! dotarło???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika32080 0 Napisano Maj 26, 2011 nie rozumiem dlaczego jesteś tak/ taka nerwowa / nerwowy teraz się śmiejesz zobaczymy może Cibie tez spotka taki problem i każdy z Ciebie będzie się śmiał , czego Ci nie życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buahahahhabuahahs Napisano Maj 26, 2011 mnie akurat nie hahahahahaha dzieciaku bo ja w porównaniu do ciebie wiem co to jest sex i dzieci juz mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o j dziecko dziecko Napisano Maj 26, 2011 z ciebie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika32080 0 Napisano Maj 26, 2011 a kiedyś dzieckiem ni byłeś/ byłaś? wszystko było jasne dla Ciebie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buahiabuahahahaaa Napisano Maj 26, 2011 dziewczyno w tym wieku nawet nie myslalam o sexie tylko o szkole i nie to bylo mi w głowie nie to co teraz:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buahiabuahahahaaa Napisano Maj 26, 2011 sie dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach