Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzyna17

sex w wieku 16-17 lat?

Polecane posty

Gość katarzyna17

co sądzicie o sexie w wieku 16,17 lat?aktualnie 4 miesiace temu skonczylam 16 i idzie mi 17 i do tej pory nie przezylam swojego 1 razu. czy moge juz zaczac? co o tym sadzicie? ps tak mam partnera, jestem gotowa na to tylko chce wiedziec co otoczenie mysli na ten temat. prosze o odpowiedzi

Co Cię obchodzi otoczenie? Jedni powiedzą, że jesteś puszczalska, inni że cool (nie wiem jakich słów młodzież teraz używa, ale wiesz o co chodzi). Masz 16 lat, nie kręć już tu, że 17 ;) Po takich dziwnych tłumaczeniach widać, że ktoś jest młody i próbuje udawać osobę starszą. Niby wcześnie, ale co kto lubi.

Gość katarzyna17
chodzi oto że wszystkie moje kolezanki juz to robily daawno temu ;) i i tak wydaje mi sie ze za długo na to czekam w perspektywie nich ;)

Może robiły, a może tak tylko mówią ;) Może też któraś zaraz będzie w ciąży :P Chcesz, rób, nie chcesz, nie rób. Tylko pamiętaj: Nie uważałaś, jak robisz, rób jak uważasz :)

Ja mam 17 i do matury nie mam zamiaru, nie jestem głupia. Ale widać, że jesteś z innego środowisku.

Ja mam 18 lat i jeszcze nie robiłam tego. moje koleżanki też nim wszystkie to robiły. jesteś gotowa to czemu nie?:) tylko Ty możesz wiedzieć czy chcesz to zrobić akurat z tym. I czy na prawde tego chcesz. nic więcej... ;) Pytanie czy Ty Kasiu chcesz to zrobić tak bardzo dla siebie czy po to by pokazać koleżanką że też nie jest inna i jesteś po pierwszym razie...

Gość Keino
tak tak, kochanie, rób tak jak radzą ci koleżanki a dobrze Ci w życiu będzie.. a jak zaliczysz wpadę? zastanów się dobrze, bo za taką głupotę możesz potem płacić do końca życia

Gość hfhfhf
takich chloapkow przed Toba bedzie duzo z ktorymi chcesz to robic a jak poznasz tego wlsciwego to co powiesz mu ze spalas z 5

Gość oligierka
tez mam 16 lat i moj chłopak juz od dawna mnie na to namawia. wiem , ze to ten jedyny i chce tego ale sie troche boje ;/

Oczywiście, że namawia. Myśli o tym już od 5 lat :P Dzisiaj to jedyny, niedługo inny nim będzie.

Gość oligierka
otóz nie bedzie inny:) jest straszy 3 lata

Jakie to ma znaczenie? ;) Ludzie się rozwodzą po 50 latach, a Ty już masz faceta na całe życie? :)

Gość oligierka
tak mam ;d

No to życzę szczęścia :) jeszcze jedno, ten Twój chłopak to świnia. Wspomnisz moje słowa :o

Gość fx2fx
posłuchaj doktorka, dobrze mówi

Gość oligierka
nie znasz - nie oceniaj:)

Gość Tony :)
Co to jest 3 lata< Studia przed wami, zycie w rozłące, nowe znajomości i przyjaźnie. Nie wierze ze to jest juz to. Tak Ci sie tylko wydaje bo nie masz porównania. Poznasz jeszcze niejednego i fajniejszego

Gość dgfdgdhdhdhd
a ch uj wam w du pe wszystkim to forum jest po je ba ne ciagle tylko o ruchaniu gadacie jak je bnie ci a wlasnie, wy nie umiecie powiedziec normalnych slow, wy tylko umiecie ruchac,dymac,bzykac, i tak dalej ale normalnie to juz nie umiecie nie znacie tez innych slow jak ci pka ku tas fi ut pi zda i tak dalej. nie umiecie normalnie mowic debile

Gość fiku_miku_na_ patyku
Nikt wam nie powie czy to za wczesnie czy w sam raz, same musiecie to wiedzieć.To bardzo prawdopodobnie że wasze nastoletnie milości rozpadną się za jakiś czas, jak to nastoletnie miłości mają w zwyczaju. Ale czy to znaczy że macie przez to w ogóle zrezygnować z seksu ? Każde doświdczenie czegoś uczy, o ile kochacie swoich facetów i jesteście tego pewne to nie będziecie załować, nawet jeśli się okaże że to związek tylko na kilka lat.

Gość Jasiek_S
A gdzie ci się spieszy? Ze szkoły w pieluchy? Czy naprawdę tego chcesz? A może pomyślisz nad tym żeby najpierw zrobić maturę, potem studiować lub nie, zdobyć jakiś ciekawy zawód, podjąć interesującą pracę. Życiowo się usamodzielnić. Wcale nie musisz się spieszyć. Koleżanki, niech sobie plotkują jak lubią, to tylko potrafią. Ja zacząłem w wieku lat 26 i wcale to nie było za późno. Mama do córki: - Nie pozwalam ci wracać o tak późnej porze, ja w twoim wieku ... - Wiem mamo, siedziałaś stale w domu bo ja miałam 5 miesięcy.