Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kimkimor

Jaki charakter u kobiet lubią mężczyźni

Polecane posty

Gość kimkimor

Jakie lubią zachowanie?

Gość żeby ją
głowa nie bolała ;)

Gość dupa słonia
faceci nie lubią kobiet tylko ich cipki, więc pytanie jest bezprzedmiotowe :D

Gość ciekawy_świata
Ja osobiście lubie takie uśmiechnięte, pozytywnie nastawione do świata.Usmiech takiej dziewczyny jest wspanialy i od razu polepsza Ci nastroj:D Niezamulającej, konkretnej- ktora wie czego chce. Taka która jest niezbyt skomplikowana w takim sensie ze latwo sie z nia dogadac, wydaje mi sie ze to wszystko wazniejsze od urody, przedzej sie taka zainteresuje niz ladna a nie majacych tych cech.Oczywiscie wyglad tez jest bardzo wazny:)

Gość zbytSamotnie
ale uśmiechać się też nie będzie gdy facet ją wkurwia

Gość binkinina
a lubicie dziewczyny , które są zamknięte w sobie , mają problem ze sobą są takie tajemnicze i niedostępne ?

Gość ciekawy_świata
Wiadomo nie ma chodzic caly czas usmiechnieta bo wtedy wygladala by na jakas pojebaną. Czy lubimy zamkniete w sobie? Ja nie lubie, gadam do niej ona nie stara sie o zachowanie ciaglosci rozmowy, produkuje sie i meczy mnie to, ale tez sa zalety takiej dziewuszki bo nie zagada Cie na smierc wtedy kiedy nie masz ochoty na gadanie

Gość dzsx
a lubicie dziewczyny , które są zamknięte w sobie , mają problem ze sobą są takie tajemnicze i niedostępne ? nie

Gość dzsx
Jakie lubią zachowanie? kobiece

Gość żeluję papą
a jakie to jest to kobiece zachowanie ? tiu tiu tiu i hi hi hi ? :D

jak nie męczy 50 smsami dziennie i nie dzwoni co godzinę z pytaniem co słychać, jak od razy po wejściu faceta do domu nie zdaje relacji z całego dnia zanim facet zdąży zdjąć buty, jak nie gada godzinami z psiapsiółkami, jak pięć minut przed ważnym wyjściem nie zastanawia się co na siebie włożyć, ot, takie tam drobiazgi :)

bahus - jednym słowem zrównoważona psychicznie :D Popisz się i napisz coś o charakterze :P

Gość ciekawy_świata
ooo wasnei kolega bahus podjal bardzo wazna kwestie:P Jak laska ustawia do Ciebie na darmowy numer- "to wiedz ze coś sie dzieje:D " innymi slowy jest to poczatek konca

w takiej sytuacji wjeżdżamy do tunelu i "tracę Cię, tracę Cię, tracę Cię":D

Gość ciekawy_świata
2 razy moze sie uda, ale za trzecim sie juz skapnie:P

Gość kachaaa8888333
pewna siebie i usmiechnieta, ale nie chodzi mi o pewnosc siebie tyu "sp...j zrobie to sama".

umiejąca rozmawiać nie tylko o tym jakie zakupy zrobić w markecie, rozumiejąca życie i faceta, z którym jest

Gość ciekawy_świata
Kolezanka tak pyta bo chce sie wpasowac w kryteria? Nie ma sensu wyczuja ze udajesz kogos innego i bedzie klops:)

Gość klesztyns????
normalny,a takie podrzeczy jak ty z obok hujowe kurewskie pustackie krowoswinie ze swoimi dupami i dwoma tluszczami spod lba na wierzchu

Gość logikone
Moim zdaniem , "Ja" uwielbiam kobiety , jak sie mną interesują , pytają o zdrowie i pierdoły , kocham takie co mówią mi rzeczy takie jak ,jesteś słodki , albo kochany , a najbardziej , kocham jak mnie piszczą lub głaszczą , oraz przytulają , tyle z mojej strony , tylko nie wmiawiać sobie ze chlopacy mysla tylko o seksie , to nie prawda , osobiscie ja nie potrzebuje do tych cech o których napisałem , seksu . Tyle z mojej strony , pozdrawiam.

Gość może coś takiego
kulturalna, tolerancyjna, miła, wesoła, sympatyczna, uśmiechnięta, wrażliwa, czuła, troskliwa. Jak ja bym chciał taką choć raz w życiu spotkać:(

Gość tatoooa
ja lubie wredne i nie mile do tego musi miec ciezki charakter

Gość fijdsfhugibodfsg
"Nie lubię krzykliwych, niezrównoważonych, kłamliwych manipulatorek." racja tez takich nie lubie tylko ze teraz co druga jest taka!!......na szczescie ;)

Zaryzykowałbym nawet stwierdzenie, że manipulanctwo jest naturalne u kobiet ;) Właśnie tego nie cierpię, naprawdę jeśli o mnie wszystko "przejdzie", gdy dziewczyna jest szczera przede wszystkim, a ja nie muszę się zastanawiać nad każdym swoim słowem, żeby nie zostać źle zrozumianym. I w drugą stronę, nie chcę się zastanawiać nad każdym słowem dziewczyny, czy aby przypadkiem nie ma jakichś ukkrytych zamiarów, swoich "interesów". Niestety mówię z właśnego doświadczenia, z takimi kobietami miałem do czynienia przez większość życia, czy to w pracy czy w życiu prywantnym. Smutne to, dlatego tak cenię UCZCIWOŚĆ i SZCZEROŚĆ ;)

Gość młoda porządnicka singielka
'Może coś takiego' ja taka jestem, więc już spotkałeś :D :P :P