Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneeeetee90

jestem dziewicą i nigdy w życiu nie związałabym się z prawiczkiem

Polecane posty

Gość fruzia_papuzia
Autorko, proponuję żebyś pierwszy raz przeżyła z facetem, który już uprawiał seks. Moim zdaniem nie ma nic gorszego niż nieudolny seks dwojga "zielonych".

Gość ja tez bym
ja też bym nie chciała prawiczka w łóżku. sama nie mam doświadczenia i dlatego wolałabym faceta z doświadczeniem, od którego mogłabym się czegoś nauczyć ;) prawiczek nie będzie nic potrafił a dwie niedoświadczone osoby w łóżku to co najmniej o jedną za dużo :P Kiedyś miałam chłopaka prawiczka, do pierwszego pocałunku się szykował przez miesiąc :O A o jakimkolwiek namiętnym całowaniu nawet nie było mowy :O a o dotyku nawet nie wspomnę....

Gość monika___33
:D:D śmieszny jesteś, prawiku i raczej nikogo tu nie obchodzi jakiej kobiety ty chcesz a jakiej nie, w łóżku tak czy siak będziesz beznadziejny

Gość jarkoz
najlepiej jesli kobieta ma jedneg albo zero partnerow przede mną .. Jesli mialaby dwóch albo trzech to znaczy ze nie potrafi stworzyc zwiazku i moze byc skłonna do zdrady ..

poza tym jestem pewna, że taki niedowartościowany prawiczek pewnie szybko będzie szukal kolejnej, żeby się dowartościować.

bardzo słusznie autorko, nie dość, że nic nie zrobi , orgazmu ani roskoszy, może zrobić , dzidziusia, co jest wyjatkowo , nieprzyjemne.

Gość ja tez bym
najlepszy na pierwszy raz jest facet doświadczony, który już wie co i jak, no i nie będzie zestresowany jak zobaczy kobietę nago :P

Gość jarkoz
ja chcialbym miec dlatego kobiete ktora nie miała kilku partnerow bo szukam stabilizacji . A laska ktora zmienia facetow jak rekawiczki jest niestabilna i marnuje moj czas i swoj czas .. Moi rodzice byli dla siebie pierwszymi partnerami i sa ze soba 30 lat .. Dlatego wierze ze tam gdzie jest duzo partnerow seksualnych tam nie ma milosci i stabilinosci . Takie zwiazki malzenstwa sie rozpadaja gdzie ona i on skacza z kwiatka na kwiatek .

Gość hhtttrrt
z doświadczonym to przynajmniej jest szansa, że już jakaś wcześniej poinstruowała go co do łechtaczki ale prawiczek na bank nie będzie tego wiedział, ba! on nawet nie będzie wiedział gdzie ona jest!

Gość ja tez bym
po pierwszym razie z prawiczkiem można chyba nabawić się traumy na całe życie :O

Gość jarkoz
a ja szukam u kobiety wlasnie stabilnosci i zrownowazenia i sam wymagam tego samego od siebie . Nie potrafilbym miec co pół roku innej kobiety to nie dla mnie . Wolałbym wcale nie miec laski i czekac na tą jedyną niz co rok zmienic kobiety na inne

Gość hhtttrrt
"Moi rodzice byli dla siebie pierwszymi partnerami i sa ze soba 30 lat ." Moi też i mama zdradzała tatę. Rodzice mojej przyjaciółki dokładnie to samo - i tez jej mama zdradzała jej tatę. Moim zdaniem jest wręcz 100% pewności że dziewica zechce seksu z innym. Poczytaj nawet na kafe, pełno było takich tematów.

Takie rzeczy mają dla mnie drugorzędne znaczenie. Prawiczek = psychol? :O - eeeee bez przesady :D Czuję się wystarczająco bystra ;) - argumenty, że dwoje zieloni to chyba jakieś nieporadne dziewczynki podają :P

masz rację autorko :) nie wiem na czym to polega, ale prawictwo w pewnym wieku faktycznie szkodzi na umysł. co doskonale widać po naszych kafeteryjnych prawikach :D oni byliby najgorszymi gnojkami w związkach, gdyby tylko któraś im dała na to szansę. ale żadna nie jest tak głupia :classic_cool:

Gość kolejka_liniowa
Prawiczkiem oczywiście był kiedyś każdy facet, ale co innego stracić prawictwo mając te -naście lat, a co innego mając 20-parę. Starsi za bardzo się już stresują, na bank coś spieprzą, nie wyjdzie im, albo im opadnie, albo spuszczą się w 3 sekundy, będą się miesiącami zbierać do tego by dotknąć biustu, pocąc się przy tym ze stresu. feeeeeee.....

REMINKA, w koncu ktoś powiedział całą prawdę o prawikach na kafe :D bravo

Gość ja tez bym
jarkoz a kto ci każe zmieniać często kobiety? Żeby nie być prawiczkiem nie trzeba koniecznie ruchac wszystko co się rusza :O no ale takie jest podejście prawiczków do sprawy, być albo prawiczkiem albo ogierem rozpłodowym. albo dziewicą albo puszczalską :O

Gość Lily_Kookos
Mi nie chodziło o porównania tylko o to, że już ktoś miał czelność dotykać mojego faceta!

Gość jarkoz
oni byliby najgorszymi gnojkami w związkach, gdyby tylko któraś im dała na to szansę. ale żadna nie jest tak głupia rihanna tez nie była głupia bo dala szanse facetowi ktory ją lał i nie był prawiczkiem . Kobiety zawsze ciagnie do najwiekszych drani .. A nasza bachleda curus ? Ile potrwał jej zwiazek ? Zaswedziła jej krocze to sie oddałą jakiemus alfonsowi collinowi , a teraz jest sama z dzieckiem i zaden facet jej nie chce bo jest zuzytą starą laską z dzieckiem .. Nikt nie chce panny z dzieckiem . Moja sasiadka dała dupy angolowi ten pił a po jakim czasie ja zostawił .. Została kolejna samotna matką . Taki los czeka kazda laske ktora daje dupy na lewo i prawo .

Gość kolejka_liniowa
"Czuję się wystarczająco bystra - argumenty, że dwoje zieloni to chyba jakieś nieporadne dziewczynki podają" Ale że co? Jesteś dziewicą i sądzisz że wszystko pójdzie gładko tak? Jeśli tak, to gwarantuję że będzie inaczej. Np. będziesz się bała zrobić loda, ze strachu że przecież nie potrafisz i tylko się ośmieszysz. Będziesz czekała na orgazm, który na 99,999 % nie nadejdzie. Będziesz się zastanawiać czy jęki które wydałaś z siebie ładnie brzmią. Prawdopodobnie będziesz rozczarowana że tak to odczuwasz. A po wszystkim będziesz trochę zażenowana.

Gość Bardzo dobrze frajerki,
mnie to tylko cieszy. Przynajmniej da się rozróżnić, która ma jakieś wartości wartości, a która po prostu nie miała jeszcze okazji żeby dać. Ja szukam takiej dla której czystość jest równie ważna jak dla mnie. Najmniej mnie obchodzi ta wasza błona, którą często chronicie robiąc loda, albo dając analnie i nie będąc już dziewicą kłamiecie, że jesteście. Te co chcą być traktowane przedmiotowo, jako kolejna następna panienka swojego faceta niech się cieszą na jego "doświadczenie". Dla mnie nie jest prawdziwą dziewicą ta, która nie szanuje czystości u mężczyzny.

Gość jarkoz
najgorsze co moze byc to panna z dzieckiem bo taka ma marne szanse znalezc sobie partnera .

Gość hjkhujkuyiolij
"sama nie mam doświadczenia i dlatego wolałabym faceta z doświadczeniem, od którego mogłabym się czegoś nauczyć prawiczek nie będzie nic potrafił a dwie niedoświadczone osoby w łóżku to co najmniej o jedną za dużo" Tylko, że wiesz, że on będzie oczekiwał, że zrobisz w odpowiednim czasie postępy. Jak nie będziesz mieć talentu do seksu to porówna cię do byłych na zasadzie, że inna lepiej mu loda robiła i może zatęsknić za tym lepszym wykonaniem. Nie myśl, że wiecznie będziesz zgrywać niedoświadczoną.

jarkoz - gadasz od rzeczy, am kumpelę samotną matkę i jest super babką ;) czasem tak sie życie układa, nie każdy jest takim idiota jak Ty, inni doceniają to jaka jest, nie uważają ją za trędowata bo am dziecko :D

Gość jarkoz
kazda samotna matka jest przegrana , bo dała dupy byle komu . Gdyby kobiety wiedzialy kogo sobie biora na meza to nie zostawalyby samotnymi matkami ..

W jakim wieku waszym zdaniem prawictwo zaczyna szkodzić na mózg? :D

Gość żmijka...............
a skąd możesz mieć pojęcia że akurat ta dziewica będzie wierna? Odpowiedz mi na to? Ja mojego pierwszego faceta zdradzałam. A przecież byłam dziewicą. Czekaliśmy z seksem. I co z tego? Zdradzałam go. Po czym ty byś niby poznał? A jeśli trafiłbyś na taką jak ja, to musiałbyś ją rzucić. A wtedy.... coś strasznego! Bo miałbyś więcej niż jedną partnerkę :( :(

Gość jarkoz
moja znajoma jest jedynaczka .. JEj matka jest dziwka eksportowa a ojciec smieciem ktory nigdy nie placił alimentow .. NAwet jej zegarka na komunie nie dał mimo ze obiecał .. Na tym polega wlasnie zycie .. Rozwodow jest mnostwo przez bezmyslonosc .

no tak, nieprawiczek na pewno pije, bije i jest świnią :D a prawiczek to anioł z jasnym sercem i czystą duszą, tak jak sławny kafeteryjny prawik Tomek z Sopotu, straszący wszystkich siekierą i wydłubaniem oczu :D :D