Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwaczała_33

Dawno nie uprawiałam seksu i czuję się z tym dziwnie

Polecane posty

Gość ogier 24/16
nie obsrajcie się już :O kącik wzajemnej adoracji wyposzczonych pań :D strutututu uczucia uczuciami ,ale macie syndrom niedopchnięcia przez żywego faceta i tyle :D

No nie wiem. W tej chwili to postawiłaś sprawę tak, jakby to była prostytucja - "żeby temu facetowi było przyjemnie". Przecież kompletnie nie o to chodzi. Żeby WAM było przyjemnie. Robiłaś kiedyś to (mam na myśli seks bez zobowiązań)? Piszesz, że taki seks jest nieprzyjemny, więc rozumiem, że próbowałaś? Chcę dobrze zrozumieć co jest dla Ciebie problemem, dlatego drążę - wybacz.

Gość zdziwaczała_33
tak próbowałam, zauważ też ,że dopisałam "z tego,że to on mnie dotyka też nie miałabym takiej pociechy." takie czysto fizyczne przeżycie jak dla mnie..

Gość dim bim pim
ja nie uprawiałam seksu od 19 lat 🖐️

Gość zdziwaczała_33
przecież w seksie nie chodzi tylko o to żeby mi było przyjemnie ? to naturalne ,że wtedy się chce dla drugiej osoby jak najlepiej, wtedy to ma sens

Gość dim bim pim
mam 13 lat

Gość zdziwaczała_33
poza tym dla mnie też ważne jest co druga strona o mnie myśli.. wiem pokręcona jestem 😭

-> Jankesa to spełnianie oczekiwań - nie widzę dlaczego nieznajomy nie mógłby zpełniać oczekiwań; zaspokajanie potrzeb - no to tym bardziej; zaskakiwanie w przyjemny sposób - powiem szczerze, że w małżeństwie z tym zaskakiwaniem nie zawsze jest tak słodko...; czułość - nie ma związku z tym jak długo kogoś znasz tylko z tym, kto to jest; namietność - łatwiej osiągalna z kimś kto jest tajemniczy, nowy niż z mężem (żoną), o którym wiemy, że ma podagrę i właśnie prało mu się gacie; słowa - tak samo jak "czułość"; czas - że niby więcej czasu? Popytajcie tutaj, jak dużo czasu i uwagi poświęcają mężowie swoim żonom przeciętnie; Co jest tak naprawdę problemem, drogie Panie? (żeby nie było - sam jestem mężem i to od wielu, wielu lat).

no i to jest ten"luksus" seksu z byle kim ,byle jak ,byle było. szybko, bez zobowiazań , byle mieć orgazm , cześć ,do jutra (ALBO NARA). Przerażajace:(

-> zdziwaczała_33 Oczywiście ważne jest to co ktoś o Tobie myśli. Ja na przykład zupełnie Cię nie znam, nie wiem jak wyglądasz ani kim jesteś ale myślę o Tobie bardzo ciepło i Ci współczuję, że ułożyło się tak a nie inaczej. Czy ktoś, kogo znasz krótko myśli o Tobie gorzej?

Naprawde jest problemem to, ze potrzeba im bliskości a nie seksu :) bardziej potrzebuja przytulenia, niz orgazmu.. Tak myslę.

Gość zdziwaczała_33
"nie ma związku z tym jak długo kogoś znasz tylko z tym, kto to jest" i wszystko w tym temacie.. już tłumaczyłam ,że dla mnie seks jest kompletny kiedy jest to ktoś dla mnie ważny , nie gość na seks bez zobowiązań..

Gość zdziwaczała_33
sinus_mammarum , pewnie podświadomie tak jest ... tego mi pewnie brakuje ,ale to nie z tego powodu czuję się "dziwnie"..

-> zdziwaczała_33 Czy mogę zaryzykować stwierdzenie, że Tobie brakuje przede wszystkim miłości a nie seksu?

ja jestem żoną od wielu -nastu lat , w tym czasie wiele czekania ,-aż będzie on. .nie drąż tematu ,znam go aż za głeboko . wole czekać . to jest mój facet ,znamy siebie jak własny organizm.

Gość ogier 24/16
czyli jesteśmy w przysłowiowej dupie 🖐️

Gość ogier 24/16
same nie wiecie czego chcecie i tu jest problem :O chcecie się ruchać i słusznie ,że czujecie się dziwnie , kobieta musi się czuć facetowi potrzebna , używana itp ,ale macie blokadę psychiczną

Gość używana????
:D

Gość ogier 24/16
tak, musi czuć ,że rucha ją żywy penis, że jest normalna, już ja wam znam 🖐️

Gość zdziwaczała_33
ogier, czytasz w moich myślach haha :D

Gość nic nie wiesz o kobietach
;)

Ogier.... czy ty kurna nie umiesz rozkminic sobie ,że seks to nie wszystko , i nawet jesli kobieta czuje sie niedoceniona ,niedopieszczona ,i nie chciana , w pewnym momencie życia ,to jeszcze nie znaczy ,że nie chce. " nadzieja matka głupich ,i zawsze umiera ostatnia"

Gość seks to nie wszystko
🖐️

Gość loooool??
"tak, musi czuć ,że rucha ją żywy penis, że jest normalna, już ja wam znam " :D :D :D :O

zdziwaczała .... nie rechtaj sie , tobie na mysli tylko mięso :D :p . Wyrzuć ten plastic (kup silicon) :D

Czytam ... i poczułam się mniej kobieco Czy powinnam sie czuć gorsza, ze związek typu friends with benefits nie wydaje mi sie czymś okropnym? Jaaasne - stały związek z kimś kochanym jest lepszy. Co nie znaczy, ze też się może skonczyć w łzach, wzajemnych oskarżeniach i po x latach sie okaze, ze tak naprawde to od początku ta osoba miała nas w przyslowiowej dupie :P No to niech przynajmniej seks będzie fajny, jak bombonierka na urodziny :D po prostu sama przyjemnośc we wszystkich smakach ;p

Gość ogier 24/16
przecież o tym właśnie piszecie? Jankesa, autorko, czemu czujecie sie dziwnie ? Bo dawno penisa nie miałyście w swoim łóżku?

Gość mozna sobie poradzic bez
uwierz :)

Gość zdziwaczała_33
czemu zaraz wyrzucać ? będę mieć 2 , na zmianę :P sinus_mammarum , nie no co kto lubi..