Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwaczała_33

Dawno nie uprawiałam seksu i czuję się z tym dziwnie

Polecane posty

Gość goyaa
Może też jestem dziwna, ale mi się bez seksu żyje dobrze (bez seksu z facetem, oczywiście, samogwałt uprawiam regularnie:P ). Miałam tak jak ty autorko, po prostu w głowie siedziały mi myśli typu "tak nie powinno być, w moim łóżku powinno się coś dziać itp." Nie chciałam się zakochiwać, nie chciałam związku więc znalazłam faceta którego polubiłam, ale nie był to do końca mój typ.. Nic do niego nie czułam, tylko sympatia, no,ale w imię zasady "musi coś być" spotykałam się z nim.. Bo ja wiem czy to było takie fajne? Chyba nie do końca ,leżałam obok niego, fizycznie spełniona,ale moja psychika nadal była "głodna" :O Była to fajna rozrywka i tyle.. teraz bez tego wcale nie jest gorzej, przestań się zadręczać tymi myślami ;) 🖐️

Gość --O_O--
Satyr bzykanie malzenskie to nie to samo co bzykanie niemalzenskie ;)

Gość zdziwaczała_33
Satyr ,widzę cię :P nie ze mną te numery :D "najbardziej chyba ją zdenerwowała sugestia, że mężczyzna może kochać się z kobietą i do tego ją szanować ale nie wiązać się z nią na stałe. " nie o to mi chodziło ,nigdzie nie powiedziałam ,że będę dla niego szmatą, tyle ,że nie będę dla niego niczym więcej niż kobietą z którą sypia.. Próbowałeś mi wmówić ,że będzie mnie traktować tak samo jak kobietę z którą chciałby czegoś więcej ,a z tym się zgadzam .

Gość vino
czasami bywa że i psychika głodna i satysfakcji seksualnej z tego zero. Osobiście nie polecam.

Gość zdziwaczała_33
żeby tak psychikę wyłączyć hmm.. wtedy nie miałabym żadnych problemów:P

Gość vino
dokładnie :-)

Gość --O_O--
Satyr ale my tu o wielkim wiazaniu sie wcale nie mowimy bo jak sobie zaplanowac przyszły zwiazek w szczegolach? milo by bylo poznac faceta, wzajemnie sie sobie spodobac i powoli to rozwijac...ale celem nie jest slub...co nie znaczy ze w miare rozwoju sytuacji cos sie nie wykluje... ja moglam sie spotykac na seksowe spotkania z bylym mezem ale nie chcialam...inaczej: sprobowalam i bylo tak jak napisała Zdziwaczała_33 przyszedl w sobote, wyszedl w niedziele...niby bylo przyjemnie...jednak wcale go nie obchodzilo jak bede zyc caly tydzien...

Gość zdziwaczała_33
".jednak wcale go nie obchodzilo jak bede zyc caly tydzien..." no wg satyra to jest normalne i nie znaczy ,że facetowi nie zależy

Gość vino
a dzwonił kiedy znów miał ochotę na spotkanie :o w międzyczasie nic i zero...

Gość --O_O--
no zalezy...jak przyjdzie i wie ze bedzie dobry seks dwoi sie i troi...dla tej przyjemnosci...a potem po nim splywa...dopoki nie przyjdzie znow ochota

Gość zdziwaczała_33
vino ,też przez to przechodziłaś ?

Gość vino
Owszem, Trwało krótko ale niesmak, czuję do dziś.

Gość zdziwaczała_33
Nauczyłaś się być sama czy kogoś masz?

Gość sllonko
ogier spokojnie nie podniecaj sie .To co dziewczyny napisaly nie spodobalo ci sie i takie teksty ,wyluzuj.

Gość vino
Jestem sama Nic na siłę :)

No ok, ale określcie co konkretnie oznacza to "zalezy" bo to tak magiczne słówko, ze się znowu gubię Jasniej poprosze, może się czegoś nauczę ;P 1. Co robi facet, któremu "zależy"? 2. Co robi kobieta, której "zalezy" ? * Pytanie dodatkowe: Czy macie dzieci?

Gość zdziwaczała_33
hmm też bym tak chciała ..mam jednak taki głupi nawyk ,że nie potrafię sobie powiedzieć, ok zapominam o wszystkim, od dzisiaj żyję sobie z dnia na dzień, tak mi dobrze.. muszę o wszystkim 10x pomyśleć, przeanalizować, wyobrazić sobie siebie w różnych sytuacjach które pewnie nigdy nie będą miały miejsca, wszystkie za i przeciw.. chyba mało mam problemów.. szok :O

Gość zdziwaczała_33
sinus, czy facet któremu zależy zachowuje się tak jak np. napisała O_O ? nie mam, nie chcę ..

Gość zdziwaczała_33
albo tak jak napisała vino, cały tydzień ma ciebie gdzieś

Gość MłodaAleStara .....
Jak was tak czytam to rozumiem i jedną i drugą stronę . Podejrzewam że nie wytrzymałabym tyle co autorka.... Czasem zasady moralne schodzą na drugi plan , u mnie tak nie było , ale mam gro takich kolezanek które ,,bzykają" regularni bez względu czy są w związku czy nie . Jakby tego nie robiły to nie mogłyby utorzsamiać się z bohaterkami artykułów np. w Cosmo czy Glamour Życie..........

no to znów muszę zapytać - Czy nie macie wśród swoich znajomych jakiegoś kumpla/przyjaciela który czasem dzwoni zapytać co słychać, umówić się na kawę, nie macie znajomych, którzy podrzucają wam pirackie filmy ściągnięte z sieci ;) , pomagają naprawić kompa albo samochód? Czy naprawdę żyjecie w otoczeniu samych zimnych, wyrachowanych dupków? Czasem takich mężczyzn jest całkiem sporo wokół, tylko ciężko w takiej osobie zobaczyć kogoś, kto może stać się kimś więcej niż tylko kumplem, a jak kobieta chodzi z tabliczką " tylko stały związek, bez deklaracji nie ma seksu" to taki nawet nie będzie próbował, bo mili i fajni faceci po trzydziestce są już żonaci ;P , albo już samotni i też często po "przejściach" . Mężczyzna też może się bać, bo się sparzył w poprzednim związku. To nie tylko nas, kobiety, dotyka ;P A jeżeli takich mężczyzn nie znacie , to cóż... może pora zmienić krąg znajomych?

Gość MłodaAleStara .....
Pozdrawiam Was i pamiętajcie ; ,, Meżczyzni pragna zawsze być pierwszą miłością kobiety . Kobiety zawsze pragną być ostatnim romansem mężczyzny" O.W

Gość zdziwaczała_33
sinus co ja zrobię .. ja sobie po prostu układu z kolegą nie wyobrażam..

Nic na siłe, uśmiechnij się i nie czuj się dziwnie ;) Może sam Cię znajdzie ;P Czego życzę najszczerzej :)

Gość zdziwaczała_33
dzięki..

Gość --O_O--
Zdziwaczała_33 to co zrobimy? rozgladamy sie wokol ? czy dalej zyjemy bez seksu ?

Gość oj O_O
widać ,że cipsko swędzi :O idź ,szukaj a znajdziesz, chętnych na kochanków pełno 🖐️

Gość kobieto_n
ja proponuję żebyście najpierw nauczyły się żyć same ze sobą.. sama pisałaś ,że dobrze ci samej w sensie ,że potrafisz żyć bez związku, w takim razie spróbuj sobie przestawić i zrozumieć ,że bez seksu który nie daje tobie całej satysfakcji ,bo bez uczucia, też potrafisz żyć .. to podstawa, a później decyduj czy kogoś szukasz czy nie , pozdrawiam

Gość --O_O--
jak od razu widac ze ktos tu nie ma poczucia humoru:p jak mnie zaswedzi to sie podrapie i po klopocie...:p a ewentualni kochankowie mnie nie interesuja