Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MissNineteen

Co zrobić?nie chę tak żyć...

Polecane posty

Gość MissNineteen

Mam 19 lat. Zero przyjaciół... Nie wychodzę z domu... Nie miałam nigdy żadnego chłopaka... Nigdy nie całowałam się nawet... Nie mam nawet z kim pojechać na wakacje ,więc pewnie będę się kisić w mojej mieścinie :( A tak marzę o jakieś hiszpańskiej plaży... Co robić?? Od października idę na studia, przeprowadzam się do innego miasta (Warszawa albo Kraków) ... może to jakaś szansa by kogoś poznać? Proszę o rady... Dodam ,że nie jestem żadnym pasztetem, dbam o siebie, jedyne co mnie szpeci to okulary (nie potrafię ubrać soczewek,zbyt wrażliwe oczy). Moje serce usycha... potrzebuję miłosci i przyjaźni ;( Problem jest byc może w tym ,że cieżko mi znaleźć osobę o podobnych zainteresowniach - nie słucham hip-hopu ,metalu czy hard rocka tylko poezji śpiewanej (no i popu ,ale tylko w trakcie ćwiczeń) , od kina wolę teatr , nie jestem fashion victim i leję na modę (ma dosyć tych wszytkich szafaiarek - wszystkie wygladacie tak samo) ,jestem cholernie uczciwa i mam ogromne poczucie sprawiedliwości ,jestem straszną idealistką i marzycielką...a rodzice uważają ,ze po trosze...anarchistką....Czytam dużo książek ,więc nie orientuje się co leci w teleewizji, nie pogadacie sobie ze mną na temat ostatniego odcinka X-factor czy innego gówna.... Po prostu jestem indywidualistką - zawsze robie wszystko inaczej i nie umiem "pracować w grupie" ( w szkole to byłą masakra , i konczyło się na tym,że siedziałam cichutko i miałam wyjebane na to co robią ,bo i tak wiedziałam ,że mojego pomysłu nie przeforsuje ,bo każdy miał mnie w dupie)..... Do tego wszystkiego jestem matematycznym nerdem ( ale nie kujonem!)...

Gość dziaddek
wiesz co napisz do bravo

1. Okulary nie brzydza 2. Grechuta rulez 3. Trzymaj sie bedzie dobrze

Gość MissNineteen
dziaddek -bardzo śmieszne, ja tu z prawdziwym problemem ,a ty? widzę ,że pomyliłam fora- nie ma tu żadnych poważnych ludzi? people are beasts - na co ci moje imię????! nie podam.

Gość kirek12345
idz do klasztoru :) szkoda takiego paszteta do bolcowania przez jakiegos dupka :)

Gość MissNineteen
Jestem Katarzyna.

po prostu chciałam wiedziec, jak już powiedziałam mam koleżankę, która ma na imię Magda i ma identyczny problem...tylko nie nosi okularów:D

Gość dnoooo
jesteś typem "RAJCUJE MOJE ZAJEBISTOŚĆ I NIEPOWATZRALNOŚĆ", a tak naprawdę jesteś ostro przeciętna i nijaka.

Gość MissNineteen
no tyle mogę ci powiedzieć - nie jestem magda :) Wojownik - "będzie dobrze" - ale kiedy? ja już od lat żyję nadzieją ,że będzie lepiej ,że kogoś poznam,a tu nic się nie zmienia, nie ma juz siły... Co do okularów ,to rzeczywiście niektórym jest nieżle z okulrach ,ale mnie bardzo szpecą ,każy mi mówi ,ze lepeij mi bez okularów,zresztą sama to widzę... i tu nie chodzi o oprawkę ,przymierzałam ich setki i w żadnej mi nie było dobrze...mówię wam - bez okularów jestem niezła jak wy to mówicie "laska" ,a w okularach szara myszka...może ja skończę 21 lat to sobię zrobię laserową korekcję wzroku...

nie martw się...na studiach jest zupełnie inaczej niż w szkole średniej czy też w gimnazjum... ludzie już inaczej myślą, nie obchodzi ich to jak kto się ubiera itd....

Gość jjewicz
idz do psychologa albo w pizdu co myslisz ze ludzie nie maja swoich problemow nie zasmiecaj forum

Gość fffaaaccceeettt 555
Cześć Kasia

Gość MissNineteen
dnoooo - po pierwsze nic o mnie wiesz więc nie możesz mnie oceniać ani tymbardziej pisać ,że jestem przeciętna ,a po drugie jakbyś zauważył to ja piszę o ratowaniu mojej samotności ,a nie "zajebistości" jak mówisz!

Gość MissNineteen
OCZYWIŚCIE JESTEM DZIEWICĄ.

Gość MissNineteen
To jestem Katarzyna - to podszyw!

Gość MissNineteen
No co, chłopolce, pokazujcie wasze bolce.

Gość MissNineteen
to ,że jestem dziewicą to też podszyw...ale chyba nietrudno się domyślić,że rzeczywiście jestem dziewicą skoro nigdy nie iałam żadnego chlopaka... i wcale się tego nie wstydzę...

Gość MissNineteen
Jestem Hermenegilda, mówcie Hermusia

Gość MissNineteen
Boże co za posrane forum - zamiast mnie wesprzeć radą ,tylko sie pode mnie podszywacie...

Gość facet pyta .....
skąd jesteś ?

Gość poeta2522
Jak chcesz to mogę Ci pomóc w utracie dziewictwa, ale bedzesz musiała dojechać nad morze, przy okazji posiedzisz sobie u mnie z 2 tygodnie za darmo (mam domek z widokiem na morze) i spędzisz fajne wakacje. Oczywiście za stanie się kobietą też mi nie płacisz:)

Gość facet pyta .....
chciałbym Cię poznać