Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MissNineteen

Co zrobić?nie chę tak żyć...

Polecane posty

"i widzisz...gdybyś podała mu tę miejscowość znacznie inaczej by Cie odebrał...Ty sobie nie dasz pomóc... zawsze można spotkac się w realu..." Zawsze mozna spotkac sie w sklepie dla biednych xDDD

czemu w sklepie dla biednych? nie zrozumiałam dowcipu?? A moze chodzi ci o Biedronkę?? No tak pewnie na studiach nie będzie mnie stać by zakupy robić w Almie ;P

Gość Wojownik do Miss
Dzisiaj przenosze sie do Tomaszowa. A na jakiej ulicy mieszkasz ?

Gość MissNineteen do Wojownika
Skąd wiem, że nie kłamiesz ? Przecież każdy facet ma narzędzie gwałtu w gaciach.

do podszywa xD a skad ja znam twoje intencje? przeciez kazda kobieta ma narzedzie do zgwaltu w gaciach

a dokładnie to mieszkają w Chorzowie, ul. Zenona Skarpetki 261/9. kojarzysz takie miasto Chorzów???

mam 26 lat, zajmuje sie prostytucja na codzień

Gość Wojownik.
jestem moja Miss, dasz całusa?

Gość ,,,,,,,x
pewnie poszedł zażyć viagre

podszywie, spadaj..... ale tak ak już pisałam, może spróbuj kogos poznać w internecie, potem spotkac się w realu...dlaczego nie miałabyś zacząć od szukania chłopaka??:)

Gość to nie tak jak myslisz
Autrorko , po tym co napisałaś i w jaki sposób , odnoszę wrażenie ,że trichę zadzierasz nosa. Czujesz sie lepsza od innych , tych którzy zamiast czytać ksiązki czy poezję siedzą przed Tv, żłopiąc piwo itd. Nie znam Cię ale tak jak wyzej napisalam, sprawiasz takie wrazenie. Moze w tym tkwi problem? Wiesz... nie kazdy kto chodzi na imprezy, wypije pije czy drinka , oglada X- factora jest idiotą . btw. a okulary dodają uroku, nalęzy jednak dobrać je do kształtu twarzy, oczu itd . Ja jestem tym przykładem, kiedys nie chodzilam az wreszcie znalazlam takie ktore pasuja mi i teraz nigdzie bez okularow nie wychodzę a wszyscy zachwycaja sie jak mi jest ladnie w nich . Maja jedynie jeden defekt : sa dość specyficzne i przez nie wykladowcy mnie zapamiętują :O