Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MissNineteen

Co zrobić?nie chę tak żyć...

Polecane posty

napisz mi swoje gg na maila akdestroyer@poczta.onet.pl to pogadamy se, ale zara gadam ze nie szukam dziewczyny ani nic tylko lubie pogadac zcasami

bez sensu. jesteś w stanie przyznać się do błędu, ale odpowiedzialność zrzucasz na innych. rady już były. dam jeszcze jedną. pogadaj z siostrą. ona siłą rzeczy przebywa(ła) z Tobą, jakoś musi Ciebie znać.

Gość agusiiiia
o rany co za ofiara losu musi z ciebie byc!! jak mozna miec 19 lat i zadnych przezyc milosnych, zadnych przyjaciol itp??

Wojownik - no ale nie mam gy-gy :( Kiedys nawet miałam ,ale coś się skopsało i odinstalowałam...

niektorzy ludzie nie potarfia myslec w oderwaniu od wlasnej dupy, to ze ktos dawal dupy w wieku 17lat nie znaczy ze to co powszechne jest wlasciwe badz jedyna droga a przeciwienstwo tego oznacza ofiare

Gość agusiiiia
hahaha nastepna ofiara losu sie oburzyla :D:D jesli chodzi o mnie to nie dawalam dupy mam 20 lat i jestem dziewica ale chlopakow kilku mialam tylko nie chcialam sie seksic bo nie bylam gotowa wiec daruj sobie te teksty tumanie :P

twoje ostatnie slowo to przedstawienie sie na oczach czytelnikow , nam rowniez milo. jak masz zamiar uzywac nędznych sofizmatów to zycze ci powodzenia na mnie to nie dziala

zacznijmy od tego, ze nie uzylem zwrotu do ciebie to po pierwsze, po drugie wchodzisz tu nie piszac nic konstruktywnego jadąc od tumanow po ofiary losu. Nie masz co robic? to zajmij sie czyms innym bo twoje obelgi nie sa tu mile widziane. Swoja erudycja mozesz popisac sie w jeden z dziesieciu pewnie ci sie spodoba jak lubisz potrojny szybki bas. Pozdro

Gość agusiiiia
mam co robic w przeciwienstwie do ciebie bo ty pewnie cale zycie przed kompem siedzisz i kafe to twoja jedyna rozrywka dlatego tak sie burzysz heheh zal mi takich ludzi :D

nie, mam wiele innych rozrywek i sposobow spedzania wolnego czasu od sportu, muzyki, filmu po literature naukowa i poznawanie swiata wszelkimi mozliwymi metodami

niech ci lepiej bedzie zal samej siebie, bo pieprzysz jak potluczona

czyli się wstydzisz? Jeśli jesteś prawiczkiem to naprawdę nie ma czego :) Nie masz przecież 30-stki na karku...

no nic muszę spadać....muszę umyc włosy ,bo później idę do lekarza....wieczorem napisze na maila Wojowniku :D