Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MissNineteen

Co zrobić?nie chę tak żyć...

Polecane posty

Gość poeta2522
oj tam oj tam:)

nie sluchaj tych glupich podszywow oni nie maja co robic, moze czuja sie tak jak ty a to ich glupi mechanizm obronny

Gość dnoooo
"ratować swoją samotość" boszz, ale prd lenie :O

people are beasts - no własnie nie jestem zbyt pewna siebie, nie mam zbyt wysokiej samooceny ,ale to nie oznacza ,że nigdy sie odzywam i wiecznie siedzę cicho... Aha i jeszcze jedno - nie chodzę na imprezy ,bo nie lubie żlopac piwa czy wódy bo dal mnie to troche prymitywne - ja się mogę kulturalnie napic dobrego wina kieliszek czy dwa...ale ogólnie jestem fanką alkoholu... Poeta - proszę o nie składanie takich propozycji , moim problemem nie jest dziewictwo tylko samotność, proszę o uważną lekturę...

Gość MlssNineteen
jestem pewna bo mam stringi

Gość MlssNineteen
poeta, ty poje.bany kutafonie, ch.uj ci w du.pe

"Aha i jeszcze jedno - nie chodzę na imprezy ,bo nie lubie żlopac piwa czy wódy bo dal mnie to troche prymitywne - ja się mogę kulturalnie napic dobrego wina kieliszek czy dwa...ale ogólnie jestem fanką alkoholu..." Co ?

na sympatia.pl? Nie chciałabym bym szukać chłopaka przez internet, zresztą tu nie chodzi tylko o drugą połówkę, ja nie mam nikogo...chciałąm bym zaczac od znalezenia jakiś przyjaciół...

w odróżnieniu od osób z mojej klasy nie próbowałam nigdy nawet żadnego miękkiego narkotyku ani tabaki...

Jeżeli masz wszystko i wszystkich w dupie,to nie dziw się,że oni ciebie też!Doceniam twój indywidualizm,ale szanuj innych,nawet jeśli oglądają x faktor

eddafi - ależ ja się nie śmieje z tych osób ,które oglądają x-factor ,ja się naprawdę ostatnio bardzo hamuje nawet nie mówię nic dogryzajacym mi plastikom. Wojownik - jakie szydło ,przecież napisałam wyraźnie ,że literówka!

slyszalem, ze szukasz przyjaciol? to moze zaznacz , ze internetowych przyjaciol?

że niby chcesz zostać moim przyjacielem? szukam przyjaciół w realu ,a nie internetowych...Chyba nie dziwisz mi się ,że wolę zachować ostrożność w internecie i nie rozpowszechniać swoich danych?

zresztą napisałam na początku ,że od października przenosze się na studia do Wawy albo do Krk (koniec rekrutaacji w lipcu wtedy bedę wiedzieć)...

Ja cię nawet rozumiem...wiem o jaki rodzaj plastiku chodzi...po prostu jesteś inna,na pewno bardziej wrażliwa,a to w życiu niestety nie pomaga.Tylko nie wszyscy są PUSTAKAMI i to musisz starać się zauważać,a ty pewnie od razu się zrażasz albo oceniasz zbyt pochopnie

ja też nie mam zbyt wielu przyjaciół, a w sumie przyjaciół to w ogóle.... tylko kilka koleżanek, z którymi spotykam się raz na ruski miesiąc...ale mam chłopaka, którego bardzo kocham i spotykamy się codziennie..... ja także nie jestem fanką alkoholu, nie jeżdżę na imprezy... i w sumie jest mi z tym dobrze... :D będzie dobrze...

a miejscowość w moim przypadku to dużo bo mieszkam w małej miejscwości ,więc... pewnie łatwo by bylo do mnie trafić...

i widzisz...gdybyś podała mu tę miejscowość znacznie inaczej by Cie odebrał...Ty sobie nie dasz pomóc... zawsze można spotkac się w realu...

people are beasts - dzięki za slowa wsparcia... ale powiedz mi, kiedy wreszcie będzie dobrze? ja chcę życ teraźniejszością ,a nie czekac wiecznie na to lepsze jutro...

Gość 987654321
to pewnie na studiach będziesz pracowała w burdelu :)

Gość ^&*(yyyyyyyy
wolisz Warszawę czy Kraków ?

to podaj jakas wieksza miejscowosc blisko twojej prosta pilka nie chce cie dokladnie namierzac nie jestem gwalcicielem