Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JESTEM GŁOSEM

MICHAŁ,GIENEK,ADA...KTO WEDŁUG WAS WYGRA X FACTOR?

Polecane posty

Gość naytrety
MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ

Gość właśnie koleżanka ADa
już ma zespół i tworzy niech się teraz sama wybija a nie kosztem tych co chca zacząć! gienek nie ma teledysków na youtubie!!!!

Jak dla mnie artysta musi coś sobą reprezentować. Ptasior jest totalnie nie męski. On ma robić karierę śpiewaniem, a nie dziwacznym wyglądem. Albo ktoś jest facetem albo kobietą, nie ma nic po środku. Nie lubię ludzi nijakich, i to właśnie on taki jest. Niech śpiewa tak że ludziom kopary opadają, ale po co robić z siebie dziwadło?

Gość gfxgjnfyj
wszyscy bylli za bednarkiem w mam talent, a tu welcowa wygrala, cos czuję, ze znowu będzie tak samo, TYLKO NIE ADA. Ludzie albo nie głosujecie tylko pierdzielicie albo TVN oszukuje równo... głosujcie na szpaka i gienka:

Gość to teraz ja!
Ariane dokladnie!! jak dla mnie jest przerysowany! i to az w sposob niesmaczny (szpilki biżuteria etc) ja jestem tolerancyjna i tu nie chodzi o to ze w polsce ludzie "nie sa jeszcze na to gotowi"! ja nie rozumiem twierdzenia "ma osobowosc" to co jesli inny facet zalozy szpilki kolczyki zapusci wlosy bedzie wygladal jak kobieta to tez bedzie mial osobowosc? albo jak kobieta sie obetnie na lyso bedzie calkowicie meska to bedzie miala osobowosc? bez przesady... dla mnie osobowosc to nie tylko sposob ubioru, a ja nic intrygujacego (czyt szokujacego) w nim nie widze... nie zebym cos do niego jako do osoby miala bo go nie znam i nie zamierzam oceniac mowie tylko o tej calej otoczce wokol niego :)

Gość 65we98
A Mercury? :) I tez byl gwiazda! Barany:D

Gość spoko loko
Nie wiem kto wygra, ale mam nadzieję, że bedzie to Gienek! Nie wiem czemu ale jest w nim coś takiego fascynujacego. Widac, że to człowiek który ma wiele do przekazania bo wiele też w zyciu przeszedł a tylko taki człowiek moze być prawdziwy w tym co robi. Spiewa naprawdę pieknie. Ma potezny głos, biega mu co inni o Nim myslą (tak sadze). Nie scharznił ani jednego swojego wykonania. Mam tez nadzieję, że ktos potem bedzie w stanie pisac mu fajne teksty i muzykę, bo od tego najwiecej zalezy wbrew pozorom.

Gość to teraz ja!
wlasnie! ten Gienek przypomina mi troche Ridla (nie wiem jak to sie pisze) generalnie tych muzykow starszej generacji co mieli cos do przekazania!! taka autentycznosc, a nie tylko szokowanie osobowoscia jak dla mnie sama przerysowana osobowosc to za malo!

Gość Kune-gunda
A jaki wy głos słyszycie u tego Szpaka? Prawda , dźwieki z siebie wydaje i to nawet czasem za bardzo wrzaskliwe, ale wielkim głosem to on się poszczycić nie może.... Wiecej tam lansu i pozerstwa niż prawdziwego wokalu i tyle.

Gość bferttg
Gienek i Szpak nawzajem się poblokują i wygra Ada.

Gość Kune-gunda
Mam nadzieję , ze wygra Gienek.

Gość bferttg
Ada, jak Pis, ma swój żelazny elektorat, a głosy na Gienka i Szpaka rozłożą się.

Gość mmmaszcze
wygra michal bo jest najlepszy

Gość fdfdffdsfdsfd
Ja jestem pewna że ta cała Ada. Jest jakas dziwna nagonka na nią, moim zdaniem to rezyserka wszystko. Ona wygra móie wam choc moim zdaniem nie jest najlepsza z tej trójki. Ja nagrodziłam bym Gienka bo Szpak i tak sobie poradzi na rynku.

tak w zasadzie wygrana jest mało ważna, oni już są znani, najwazniejsze jak potoczy się ich kariera po programie, mam nadzieję że Gienek zrobi karierę i wyda dobrą płytę, jego naprawdę chce się słuchac, przynajmniej ja tak mam :)

Gość masterspamper
Michal wygra,genek to żul:P

Gość hrycek
calym sercem kibicuje Michalowi:) ten czlowiek jest zajebisty:)

Dla mnie tylko Gienke lub Michal lubie obydwu ale mysle ze wygac pownien Gienek. On widac ze kocha spiewac i wlaczy o kazda nute jak powiedzial Czesiu, ma swoje lata jest na maxa autentyczny i widac ze kocha to i nie robi tego tylko pod publiczke. Nie wyglupia sie nie tanczy nie przebiera za kogos kim nie jest. Moim zdaniem jak zaspiewa dzem w finale to ich zmiazdzy:P Ada jest fajna ale nie na tyle by wygrac ma ladny glos ale szczezre mowiac podobala mi sie tak na maxa tylko raz w tym odcinku co bylo o piosenkach o milosci.

Gość tyyyyylko nie pierdol
Szpak Najlepszy;)

Gość rexonaa
a mnie wnerwia Gienek.. nie wiem czemu:/ może dlatego, że wszyscy go lubią:D autentyczny jest, ale wiecznie skwaszona mina trochę drażni:/ wygra na 100%

Gość pilotujemy ttoi
rexonaa nie wszyscy gadaj za siebie Ja jestem za Michałem

Gość trszczyk3e
a ten genek ma 37 lat a wyglada jakby mial 67 :o taak dajcie mu jeszcze te sto tysiecy i niech sie geniek wykonczy haha:D

Gość llogop
a czy to wazne kto wygra? wazne jest to co dalej bedzie:) a bedzie tak,ze Michal nagra plyte,a genek sie zapije hahaha

jestem za Michałem,ale nie bede plakac jak wygra Gienek bo Michal tak czy siak swoje osiagnie.Byle by tylko nie wygrala Ada,bo wtedy to by mnie chyba szlag trafil.Na nerwy mi dziala ta slodka idiotka

Gość nokselia
mnie wkurwia, że w takich programach występują ci co już nagrywają płyty itd, powinni sami początkujący! Tak samo jak w must be the music wygrał enej, co już ma kilka płyt na koncie i wiadomo, swoich fanów, którzy głosują :o

Gość brzdaczek iiiha
ada ma fajne cycki:P

Mysle ze zarowno Gienke jak i Michal zrobia kariere( mam nadzieje) Bo np tak Samo bylo z Kamilem Bednarkiem i tym drugim nie pamietam jak sie nazywal z mam talent, ktorzy nie wygralia wydaja plyty i dobrze im sie wiedzie:) A ta mala co wygrala z litosci zanikla w tlumie innych "cudownych "dzieci

Gość jabadabadaba
jestem za michasiem:D

Gość GIENEK I MICHAL TOO
Amatorzy! Ada jest profesjonalistka i to ona ma wygrac!