Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JESTEM GŁOSEM

MICHAŁ,GIENEK,ADA...KTO WEDŁUG WAS WYGRA X FACTOR?

Polecane posty

Gość JESTEM GŁOSEM

?

Gość kkkkkkkkkkkoooty
a ta laska to co ona tam wogole robi?to chyba jakas pomylka!!!!!!!!!:o

Gość kierownicasse
Nikt nie ma szans z Michalem:)

Gość tak to prawda.....
nie ogladam tego gowna

Gość bodziiia
Pewnie ze wygra michal,kocham go ah...❤️:D

Gość czeladźźźźźx
Ariane1984 autentyczny,to jest Michal

Gość ty chyba masz nierówno pod
pewnie Genek wygra, Ada i Michał dadzą sobie sami radę bez tv

Gość haaj hitlaa
Ada jest jak flaki z olejem,dziewczyna bez wyrazu,zadnych emocji nie przekazuje podczas spiewania,totalne goowno:D Michal i Gienek sa najlepsi,sam nie wiem ktory z nich jest lepszy,wiem tylko tyle ze Michal zajdzie baaaardzo daleko,z wygrana,czy bez:)

A co do Ady to jest mordy nie lubie po prostu mnie tak drażni.... Podobno ma już swój zespół i nagrała płyte to nie wiem co ona robi w x factor bo tam chyb idzie się po to ty nagrac płytę czy wzbic się dalej...

a ja myślę, że właśnie każdemu się wydaje, że ada nie zagraża i ją olewają a ona może namieszać, właśnie przez taką nieuwagę

tak, faktem jest, że jak ma już zespół itd.to nie powinna się pchać do takich programów i ludziom zabierać szanse na rozwinięcie się

No właśnie . Nie powinni nawet takich brac ... Ostatnio jakąs piosenke śpiewała to zamiast wyciągac to tak miałczała ....

Gość tak ja tak uważam
65% sukcesu - to kompozycja - sztuka 20% - muzycy - rzemiosło 15% - wokalista - rzemiosło -wygra GIENEK

Gość zareczony od pol roku
ada

Gość loikut
Na wygrana zasluguje Michal,albo Genek,na pewno nie Ada.Lecz nie zdziwmy sie jesli ona wygra...Ludzie blednie mysla,ze Michal z Genkiem sa dobrzy,to i smsow dla nich nie braknie...Dlatego Apeluje.....!GŁOSUJEMY W NIEDZIELE NA MICHALA BADZ GENKA!!!:)

Gość bferttg
zalezy kto co w finale zaśpiewa, bo jak jakiś szajs to nie wygra

Gość Kawertma
ADA-TO COS MNIE WKURWIA,A WKURWILO MNIE OKROPNIE KIEDY SPIEWALO "POD PAPUGAMI" IDIOTKA TAK SPIEWALA JAKBY Z POLSKIEGO NA CHAMA ANGIELSKI CHCIALA ZROBIC.ZALOSNA KRETYNKA

Jak wygra ptasior to po prostu zacznę wątpić w dobry gust ludzi... Może i śpiewać umie, ale co to mają być za przebieranki? To ma być facet? Jestem za Gienkiem. Prawdziwy facet, niczego nie udaje, zajebiście śpiewa, facet z przeszłością....

Gość onaona1
Ada :)

Gość btrebrhtb
ada to jakaś masakra ani jej nie chcę słuchać ani oglądać michał jest mi obojętny mam nadzieję że wygra gienek

Gość to teraz ja!
wiec tak ja zycze wygranej Gienkowi, ale wygra Michal przez swoja damska osobowosc - po prostu szokuje a Polacy lubia kicz (Doda, Candy Girl :O, w ogole promowanie pseudogwiazd na sile) juz widze jak zostane skrytykowana! ale takie jest moje odczucie! A jesli chodzi o Adę to taka prawda ze tylko ona spiewa tam poprawnie, reszta fałszuje (lecz wzbudza przy tym emocje) Ada jest poprawna a ci faceci ciekawi ;)

Z tego co słyszałam Gienek śpiewa od dawna i jakiś czas temu wraz z zespołem wydali płytę, z tym, że żadna z wytwórni jej nie wydała. Skoro Ada, nie powinna się pchać do tego typu programu, to bądźmy sprawiedliwi i Gienek też nie ma tam czego szukać:-P Tak czy siak głosuję na Gienka, ewentualnie na Szpaka, bo powala mnie jego głos, a wykonanie Niemena- cudowne- jak to Czesław mawia. Ada, jest bez wyrazu. Dobrze śpiewa, ma kawał głosu, ale jest słodko pierdząca.

Gość siejemy zbozze
LadyJeyJey a co ci do tego jak on sie ubiera? przynajmniej sie ubiera "jakos" itd,a nie jest "zwyczajny" jak polowa naszego narodu.Poza tym ma wrazliwosc,wspaniala osobowosc...Nie wiecie co dobre:)

Gość bez watpienia 45
Genek to jest spoko chlop;) ,jednak Michał jest o niebo lepszy,nalezy mu sie ta wygrana

Gość fgfdgsgsrdga
a mi działa na nerwy poza Ady...ma swój zespół, nagrywa teledyski, koncertują a na scenie w X factor zachowuje się jakby się bała, była zaskoczona tym co się dzieje i taka skromna! nawet słowem że JUŻ SIEDZI W TYM BUSINESSIE PO USZY! gienek przynajmniej NIE UKRYWA ŻE GRA, ŻE MA ZESPÓŁ, BA! NAWET DO LUDZI WCIĄŻ WYCHODZI W wAWIE POD METREM, przynajmniej nie jest hipokrytą!! a Michał? głos i osobowość ale NIE NA POLSKIE REALIA!! u nas taki 'odmieniec' się nie przyjmie, choć dla mnie to jego zaleta ale myślę, że jestem w mniejszości :(:(

Gość ze jako tako jest
Nie rozumiem co Wy chcecie od tego Michala:o

ale czemu wygra Szpak? głosu nie ma jakiegoś rewelacyjnego, więc czemu? bo jest ekstrawagancki? zarozumiały? inny? jego sposób wyrażania się, zachowanie, jak dla mnie strasznie irytujący koleś który już zachowuje się jak zmanierowana diva, aż tak potrzebujemy inności aby kogoś takiego uwielbiać ? ja wolę autentyczność