Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JESTEM GŁOSEM

MICHAŁ,GIENEK,ADA...KTO WEDŁUG WAS WYGRA X FACTOR?

Polecane posty

Gość ullalllala
matko ludzie! pojęcia bladego nie macie, a pieprzycie głupoty, które wyczytaliście gdzieś na pudelku Mieszkam w miejscowości z której jest Ada i to prawda, ma zespół, ale jest to amatorski zespół młodzieżowy, który "koncertuje" na festynach no rzeczywiście, siedzi dziewczyna w tym biznesie po uszy... i żadnej płyty nie nagrała nagrali jakieś 2 teledyski, które były nagrodą w konkursie młodych talentów organizowanym przez miasto więc nie bredźcie że jest profesjonalistką

Gość MNIAMNIUSSA
mICHAŁ JEST boski i ON MA WYGRAC!!:)

Gość ja bede dzis.
niestety bedzie tak ze Gienek wygra:o

Gość no coz........
piszecie o Gienku ze zul i alkoholik :O taka prawda ze wiekszosc artystow nie tylko polskich to alkoholicy i ćpuny na dodatek!! Fenomenlalna z NAJLEPSZYMI TEKSTAMI TEJ EPOKI Agnieszka Osiecka rowniez byla alkoholiczka i co? nie przeszkadzalo jej to w tworzeniu arcydziel!! ale niestety gowniarze tego nie rozumieja :O jest to jałowa dyskusja! Wszyscy sie tak zachwycacie tym Michalem a ja cos czuje ze to bedzie gwiazda jednego sezonu, a co do tego czy on kogos przypomina? owszem mi przypomina Princea tak jak Gienek Ridla, lecz Gienek mi sie o wiele bardziej podoba moze dlatego ze jest starszy i wiecej przezyl, jak dla mnie od niego bije taka autentycznosc jakas! a kto wygra to tak jak wiekszosc wspominala wczesniej to nie ma znaczenia, kto ma sie wybic sie wybije i tyle!

Gość dekol
gienek

Gość 1515151515115151515
Jestem za Michałem, zdecydowanie bardziej mnie porywa niż Gienek. Zresztą Gienek wszystkie piosenki śpiewa tak samo. Bez emocji, uczuć, bez polotu.

Gość fdenrgjhb
po za tym, skoro tyle lat spiewa i nic..to co jak wygra? mysliscie ze zacznie jakies nowe produkcje?:O Nie ma wyczucia, a Michal tak ❤️

Gość 1515151515115151515
Widać, że Michał bardzo się angażuje. A jak śpiewa to widać, że wkłada to wiele emocji i uczuć. Nigdy nie głosowałam w tego typu programach, ale jutro będę głosować na Michała.

Gość fdenrgjhb
brawo, ja tak samo. jakos bardzo mi zalezy na tym zeby michal wygral, nie wiem czemu:D Sama nic z tego nie bede miec..bo sms az ponad 3 zlote..ale co tam :D Widac, jakc sie trzyma za buzie popdczas spiewania, oczy zamyka..a gienek to tak mocno jakos wszystko. rywalizacja miedzy starym i mlodym, ciekawe ile osob i jakie oglada ten progrma.

Gość ale zal z was
tylko gienek inaczej bede twierdzic ze wynik ustawiony mam obawyi przeczucia ze "ustawia"ade :O

Gość Intimini
Bardzo chciałabym żeby wygrał Michał. :) Natomiast wydaje mi się, że wygra Gienek. W sumie ok, bo szanuje ich obu i lubię(choć Michała bardziej), Gienek to trochę Riedel naszych czasów i to jest fajne, natomiast przeszkadza mi w nim brak ekspresji, nie cieszy się, nie smuci, mało mówi w wywiadach, wolę ludzi dużo bardziej otwartych i kolorowych, jak właśnie Michał.

Gość Jestem za Michałem
ale i tak pewnie wygra Eugeniusz :O

Gość Jestem za Michałem
a jeśli wygra Ada to będzie pewne, że wyniki są ustawiane :O

Gość ardrechs85
Gienka to ja akurat znam z widzenia z wroclawskiego rynku jak stal pod poczta ze wzmacniaczem. wiec wolalbym zeby on wygral

Gość lukasz7714
Gienek śpiewa w każdym programie tak samo Szpak to pedał bez wyrazu a Moim zdaniem powinna wygracć ada bo jest objawieniem na miarę XXI wieku... I tyle na ten temat!

Gość dsajkASA
PO DZISIEJSZYM WYWIADZIE szpaka w DZIEŃ dobry tvn... jak zobaczyłam go w tej bluzce z kosmosu...uświadomiłam sobie że jak wygra bedę musiała patrzeć na te jego dziwactwa które były fajne na początku ale tak na dłuższą metę...NO NIE WIEM!! chyba wolę normalność , bez obcasów, pazurków jak u baby i makijażu:(:( gienek bo Ada to dziecko i jakoś mało szczera w tym co robi:(

Gość fghtnterb
ADA

Gość nie nie nie Szpak
on przesadza GIENEK swój chłop!

Gość APELUJE!!!!!!!!!!!!!
Głosujemy dzisiaj na MICHAŁA!

Gość dfgerf
Ludzie,to Ada ma wygrac

Gość GMA3
Ada?? CHyba smieszni jestescie:D Ta dziewczyna to kompletna pomylka,ja nie wiem co ona robi w tym programie.Niech wygra Gienek albo Michal,tylko nie Ada...błagam:D

Gość ooo987
GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK GENEK

Gość lanssswer
glosujcie na szpaka dzisiaj

Gość trzeba sobie pomagac.
Gienek i Michal moga sie cieszyc bo obaj dostana kase,poniewaz za drugie miejsce tez sa pieniadze.

Gość aleeksjaa
na zula nie glosujcie

Gość fgadsgadgad
Gienek miał ponoć kiedyś problemy z alkoholem i zawalił sobie przez to życie , no a teraz ma szansę to wszystko naprawić właśnie w tym programie i dlatego dziś wysyłam na niego sms-y. MAM NADZIEJE ŻE WY TEŻ ! :)

Gość słowa Zapendowskiej
Elżbieta Zapendowska z konkurencyjnego i już zakończonego show "Must Be The Music" kibicuje najbardziej kontrowersyjnemu uczestnikowi show. Zachwycił mnie Michał Szpak. Uważam, że jest to wybitny talent, jedyny w "XFactorze" oceniła nauczycielka śpiewu. GŁOSUJEMY DZIŚ NA MICHAŁA!! OBOWIĄZKOWO:)!

Gość o0o00o0o0o
Ta wygrana Gienkowi nic nie da,on juz jest za stary na robienie kariery! Jak wygra,to przepije te pieniadze

Gość smutnaosssssssobasmutnaaaaa
nikt nie wygra