Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JESTEM GŁOSEM

MICHAŁ,GIENEK,ADA...KTO WEDŁUG WAS WYGRA X FACTOR?

Polecane posty

Gość do elisy ..
elisa- Boze dziwczyno zlituj sie i nie porównuj Michala do Flinty i Wydry.Ty chyba pojecia nie masz o tym co piszesz.

Gość ALALALALALALA
GIENEK JEST THE BEST!!!!

Ha bo Hello Richie nie jest dla Gienka( ogolnie nie uwazam zeby ta piosenka byla dla kogo kolwiek straszna komercha) uwazam ze Czesiu zle dobiera mu repertuar. On swietnie brzmi w polskich jak i angielskich piosenkach ma najlepszy akcent z calej trojki. I widac ze rozumie co spiewa.

Gość ale zal za gorami
Elisa jeszcze o Ali Janosz zapomnialas hahahaha:D

Moim skromnym zdaniem w x factor final jest bardziej emocjonujacy i sa bardziej utalentowani ludzie niz w jakim kolwiek innym programu tego typu wczesniej:) Ja nie ogladam tego zeby patrzyc jak robia z siebie idiotow skacza zywiolowo i nie oczekuje kiczy( jak ktos pisze wczesniej nudzi go ten program za malo sie dzieje) tylko zeby posluchac fajnej muzy i utalentowanych ludzi:0

Gość noemass
A ja chetnie kupie plyte od Michała ,a takze od Gienka:) Obaj sa swietni,tak rozni od siebie,ale jedno ich laczy...Jeden i drugi potrafia sprawic ze sluchajac ich piosenek mam lzy w oczach:) Niesdamowite emocje..:)

Gość elisa-
no tak... Ala Janosz!! :D Jak mogłam... :) Ja nie porównuje Flinty i Wydry do Szpaka - czy Ty umiesz czytać ze zrozumieniem????????? Porównywałam koncerty finałowe. Tam sie wiecej działo. I nie powiesz mi ze Flinta i Wydra nie spiewali fajnie w koncertach finałowych. To co pozniej zrobili ze swoimi karierami to juz inna sprawa... Nie wiemy co Michał zrobi ze swoja kariera dalej, może nagra lipna płyte i bedzie tylko mini gwiazdka sezonu a za pare miesiecy wszyscy o nim zapomna... Mam nadzieje ze mimo wszystko wygra.

Dla mnei Ywdra czy Flinta wypadaja blado przy tej trojce... Co z tego ze show bylo lepsze skoro tu chodzi o talent glos a nie kolorowych pajacow na nitkach..?

Gość elisa-
az musze sobie poszukac na youtube tech starych wystepow i porównać ;), ale mi czegos brakuje w X Factorze... Do koncertow na zywo był super, teraz jakos tak nijako

Gość do elisy ..
Cytuje Twoje slowa dziewczynko:) W sumie nie było tam żadnego prawdziwego talentu - jak np w Idolu (chociazby Brodka, Makowiecki, Flinta, Wydra) Jakaz Ty tepa jestes hehe A jeszcze sie czepia o czytanie ze zrozumieniem:D

Gość KLOCZEK
MICHAL PRZECUDNIE ZASPIEWAL" CZAS NAS UCZY POGODY" ,TAK CUDNIE ZE CHYBA Z 100000 RAZY WLACZALAM REPLAY:) GIENEK TAK NIE POTRAFI:( ALE TEZ JEST FAJNY:)

Gość elisa-
wez sie ode mnie odwal!!! zrobilam Ci cos? kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie, ja przynajmniej robie to w kulturalny sposob - nie obrazam Ciebie. Chodziło mi o talent i wystepy na zywo, co było potem to juz inna sprawa. Z reszta po co ja Ci to tłumacze... Mogę równie dobrze napisac że Zenek Martyniuk z Akcentu ma telent i ja tak uważam i juz! I nic ci do tego bo to moje zdanie :) Tak - Zenek Martyniuk powinien wygrać X Factor i ja bede na niego głosować, takiej osobowości nie mozna zmarnować :D

Gość do elisy ..
a sluchaj sobie kogo chcesz,to nie moja brocha hehe,widze zreszta ze bardzo plytkie jest Twoje zapotrzebowanie na dobra i prawdziwa muzyke wiec nie ma sensu z Toba dyskutowac:D Dodam tylko,ze Twoje porownywanie tamtych do M i G.bylo nie na miejscu,no ale coz....Nie znasz sie i tyle,co zrobic:D

Gość a ja wlasnie slucham
tej piosenki w wykonaniu michala i trzeba przyznac ze spiewa rewelacyjnie

Gość elisa-
nie dyskutujmy o moim guscie muzycznym, bo nie masz pojecia jakiej muzyki slucham - wiec sie nie wypowiadaj zdania i tak nie zmienie Zenek Martyniuk na prezydenta! :D na tym zakonczmy te marną dyskusje Pani Intelektualistko z wyrafinowanym gustem muzycznym 🖐️ zegnam

Gość do elisy ..
jakiej? a zapewne tandetnej:P Krecmy sie w kolo i skaczmy pod disco polo...:D hehe.Zegnam kolezanke:P

Gość alisa11
Gienek Loska pierwsze miejsce!!

Gość barteko1
Wygra Gienek,choc wolalbym zeby wygral Szpak.W sumie mam to gdzies kto wygra,czekam na plyte Michala

Gość rwuje
genek to stary zachlany dziad

nie lubię gienka...wygląda już żul i stary dziad a ma dopiero 36 lat...

jak* a nie już i to jego uciszanie publicznośći :O...poza tym nawet się odezwać porządnie nie potrafi.. szpak też mnie wkurza bo za bardzo gwiazdorzy ada to taka kużwa mimoza...pewnie taką gra

Gość a ja nie lubię
Ady,nie rozumiem dlaczego Wojewódzki tak ją faworyzuje

Gość rozgrzany baleronik
ten stary zul wygra

Gość aj tam aj tam olaboga
Noxelia - wez lekarstwa!!

Gość alooohha
Ja jestem za Michalem,ale jak jak wygra Gienek to plakac nie bede:) Ada w tej rozgrywce sie dla mnie w ogole nie liczy

Gość prawole zbieraju
Michal! ❤️;)

Gość martulaaasz
Genek!:P

Gość kadsuhfwbgvk,wjgnw
stary alkoholik kontra cnota niewydymka kontra metroseksualny odtwórca mający sie za artystę :O