Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JESTEM GŁOSEM

MICHAŁ,GIENEK,ADA...KTO WEDŁUG WAS WYGRA X FACTOR?

Polecane posty

Gość e ty yryr
chyba ci sie w glowie jebie

Gość taaaak!taak!Tak!!!!
MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁMICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁMICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ MICHAŁ

Gość smiech na sali!
prosze bardzo to powyzej to sa wlasnie fani Michala :D:D dzieciaki i gowniarze :P mysle ze Gienka preferuja "starsze" osoby starsze czyli takie 20

Gość smiech na sali!
20 + mialo byc!

tak prawdę mówiąc to nie wiem czy ktoś powinien wygrać, ona już ma zespół gdzieś tam śpiewa, w sumie taka nowa nie jest, michał ma "osobowość" jak to oni mówią, na pewno się wyróżnia ale ostatnią piosenkę peppersów, sorry, ale dla mnie spieprzył, gienek jest facetem, który potrafi drzeć się,ale co do śpiewania to raczej dość przeciętnie. to taka krytyka chwilowa u mnie, nie chcielibyście mnie usłyszeć :D

Gość 123123we
wygra Michal

Gość djkshjf
oczywiscie ze michał, tlyko on. jak nigdy dotad nie glosowalam, to teraz zaglosuje. tylko mam problem..bo akurat wtedy gdzies wychodze i niestety nie ogladne emisji, Czy bedzie ona powtarzana w telewizji? i co z numerem? :( eh..a tak bym chciala :(

Gość djkshjf
ale nie mozcie tak myslec, ze michal sobie poradzi nawet jak nie wygra, skad wiecie? glosujmy na niego, nawet skzoda glosow na ade, ten kto nie chce na kogokolwiek glosowac..to niech glosuje na michala, nie na ade!!

Gość ten co wie
michał powinien dostać lekcje pokory od zycia i mam nadzieje ze w niedziele spprowadza go na ziemie, bo od komplemetntów kuby on buja w oblokach

Gość maja maj
Gienek powinien wygrac .przypomina mi Ryska Riedla a michał przypomina mi Dode

Gość zcdaews
głosujcie na Szpaka!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi te Gienek przypomina Ridla! I chciala bym go uslyszec w repertuarze dzemu:) Nawet te jego tupanie nozka i ruchy jak u Ridla:) No i glos i charyzma ehh az mam dreszcze jak spiewa:) Michalaa tez lubie ale wole Gienka

Gość GŁOSUJCIE NA MICHAŁA!!!!
Genek to taki gburowaty facet, nie uśmiechnie sie i śpiewa okropnie :o nie wiem czym się tak ludzie podniecają ale ten gościu śpiewa jak mój ojciec pijany na weselach :o Dno i jeszcze raz dno... MICHAŁ MUSI WYGRAĆ BO TO ON JEST PRAWDZIWYM ARTYSTOM, ORYGINALNY I NAPRAWDĘ MA TALENT!!!!

Gość czeslawieeeeeee
wydaje mi sie ze wygra Gienek dlatego ze ludzie go bardziej lubia niz Michala,a tu kuuurwa nie o lubienie chodzi tylko o spiew! Gienek wszystkie piosenki spiewa bardzo podobnie,nie potrafi byc delikatny kiedy trzeba,a Michal ta delikatnosc wlasnie pokazal.Jest Najlepszy i zajdzie bardzo daleko.

ktokolwiek wygra, ja i tak kupie płyte SZPAKA, bo na takiego artystę czekam, on jest jakiś m a swój styl , a tylko tacy ludzie potrafią coś nieziemskiego zrobić, a naśladowcy już dziękujemy, wyjcom którzy małpują geniuszy

a właśnie Geniek, przypomina Rydla, a kogo przypomina Michał, czy na naszej scenie mieliśmy tak niesamowicie zakręconego wykonawce

Gość dokładnie, gienek to taki
drugi krzysztof krawczyk :o Ludzie beda na niego głosować nie za śpiew tylko ze "biedny facet śpiewa na ulicy" :o Prawdziwy talent to Michał bez wątpienia i to on powinien wygrać

Gość czeslawieeeeeee
ABS swieta prawda:) i wlasnie o to tu chodzi zeby zaistnial ktos, kto nikogo nie przypomina,ktos,kto da nam cos nowego...Michal budzi wielkie emocje,w momencie kiedy spiewa to ja osobiscie wylaczam sie ze swiata:P jest tylko on i muzyka:) On jest niesamowity! Gienek tak porwac niestety nie potrafi...

Gość ja tez szukam tego
hahaha z tym krawczykiem to strzal w dziesiatke:D Kiedy spiewal "My way" mialem wrazenie jakbym sluchal Krawczyka:D

Gość zakilem w morde
Chcecie skrzywdzic Gienka?Jesli tak to pomozcie mu wygrac te 100 tysiecy,a zobaczycie wtedy ile ten wasz Gienek jeszcze pozyje.Przeciez to alkoholik,zapije sie na AMEN!

Gość yug78
dajcie spokoj, Szpak ma SWOJ styl? :O To juz bylo. Znam mase artystow, ktorzy lepiej wykorzystuja androgyniczny wizerunek. Tak samo ten menel drugi Riedel :O O tej piczy to w ogole nie wspominam, bo jest taka nijaka, ze nie warto. Caly ten program to dno.

Ile ludzi tyle zdan:) rozne gusta:) Mnie wlasnie Gienek porywa czuje gesia skoreke , baaardzo lubie rowniez Michala. I z checia bym kupila obie plyty. Ale kocham ta chrypke w glosie Gienka i moim zdaniem porowanie go z Krawczykiem jest troche nie na miejscu to tak jak by porownac Michala z doda albo candy girl? Obydwaj sa genialni i nie wiem dlaczego osoby pokroju wymienionej wyzej candy girl czy jakiejs gosi andzrejweicz robia kariere a prawdziwe talenty jak cala finalowa trojka sie marnuja w naszym kraju. Michal jest troche zbyt pewny siebie i to moze go zgubic nie mniej jednak nie bede zla jesli wygra:)

udzie czy wy nie rozumieie ze ludzie nie glosuja na gienka dlatego ze spiewa na ulicy i nie ma kasy? On m TALENT I CHARYZME A CO NAJWAZNIEJSZE PASJE w glosie! Facet spiewa calym soba widac ze kocha spiew. Jak spiewal a mam talent na castingu she talks to angel to az mokro mi sie zrobilo hoh:P Michal ma to cos ale moim zdaniem jesli wygra ten program teraz nie da rady widac ze jest poddatny na kolorowa prase i inne pierdoly zginie zjedza go i przepadnie, bedzie wyskakiwal z kazdej okladki vivy ito itd przestanie byc muzykiem stanie sie gwiazdka.

Gość zaaz3
Ewelka1988 Tylko ze ta jego chrypa to od chlania :D A gdzie ta delikatnosc i wrazliwosc ktora ma Michal? Nie moge patrzec na tego menela:o

Gość dyreekTT
Michal juz jest rozrywany i bedziecie sobie w gebe pluc jak stracimy tak wielkiego artyste zalosna Polsko!

Gość mamy kolokwium
ja na poczatku nie cierpialm szpaka bo wydawalo mi sie ze to taki zaruzomialec,a okazalo sie ze jest calkiem odwrotnie:)

Gość elisa-
ja mysle ze wygra Michał. Jak go zobaczyłam w odcinku z castingu powiedziałam do mojego męża - on wygra ten program! a przynajmniej będzie w finale! Narazie moje słowa się sprawdzają. Nie jestem jego wielką fanką ale podoba mi sie jak śpiewa. Tylko troche zaczyna przeginać z tą osobowościa. N castingu był "jakiś" , kosmita oderwany od rzeczywistości, ubrany jakoś dziwnie... Teraz zaczyna z tym troche przesadzać. Zaczyna przebierać się sam za siebie. Ale śpiewa fajnie i zawsze czekam na jego występ. W ogóle w Xfactorze jakoś tal lipą wieje. Nawet w Idolu były fajniejsze koncerty finałowe. Jury sie nie spisało bo takich ludzi wybrali. W sumie nie było tam żadnego prawdziwego talentu - jak np w Idolu (chociazby Brodka, Makowiecki, Flinta, Wydra) Do tago takie smęty śpiewają że po 30 minutach juz mi sie nudzi ogladanie dalszych wystepuw. Jedynie w dogrywce cos tam bardzie żywiołowego zaspiewają czasem. A tak to TYLKO SMĘTY. nudy

Gość ide przez tory
Jak Gienek spiewal Lionela Richie "Hello" to myslalem ze chuj mnie strzeli! Jak mozna sie drzec przy tak pieknym utworze???Zmasakrowal te piosenke! Zero wyczucia:o delikatnosci itd...:o

ie zrozumcie tego ze ja nie lubie Szpaka bo to byl moj faworyt do poki nie zobaczylam ze Gienke tez bierze udzial. Jego wykonanie Niemena na castingu bajka! Kazdy szuka czegos innegow artyscie dla mnei to cos ma Gienek jego autentycznosc itd i mysle ze sweitnie sam by pisal piosenki i byly by z serca. Kocham muzyke dzemu i chyba stad ten sentyment do Gienka. Bo Ridel tez byl "pijakiem" "cpunem" ale gral i spiewal wspaniale i nic tego nie zmieni pomimo ze nie zyje jego muzyka zyje nadal. Ale Michal rowniez unikalny i swietny glos charyzma itd itp mam nadzieje ze beda plyty obydwoch:0 Nie chce nikogo obrzucac mieseim jak niektozy tutaj:) Wiem ze koniec roku za pasem i dzieci na wagarach .