Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pipppaaaaaaaaaaa

Jakie imiona nadacie swoim dzieciom?

Polecane posty

Gość malwina755
Mam w grupie Tobiaszka :) Tobi na niego wolam i dzieci tez,fajne imie.

Gość n...o...
malwina755 a jakim jest dzieckiem? (wiem,ze imie nie ma znaczenia w porownaniu z zachowaniem) jest pogodny i rezolutny? Moj ma dopiero 5mcy wiec na razie jest pogodny i cichutki :). Mowmi tez Tobi ale moja tesciowa twierdzi,ze Tobi to na psa sie wola...teraz pieskom nadaje sie tez imiona Zuzia,Kuba..to chyba nic zlego Mnie podoba sie Bianka i Sonia

Gość krinklo 12
jeszcze biorę pod uwagę Anielkę, Kornelie albo Irminę :)

córa:Ania, Kasia, Zuzia.... Syn:Rafał, Konrad. ehh pomarzyc dobra rzecz :(

Gość revlonn
Mariusz albo Kamil podoba mi się jeszcze Olivier i Alan Paulinka

Gość a co chcesz pozyczyc ? :p
Ksenia, Dorian

Gość kiookioo
dajka a chłopcu sraczyk

Gość moja dziewczynka
Maja:)

Gość 27325;ou0-
Tytus :)

Gość luśesitra
up

Gość jaaaaaa123456789
Ja mam DFaniela I Klaudie;)

Gość malwina755
n...o... malwina755 a jakim jest dzieckiem? (wiem,ze imie nie ma znaczenia w porownaniu z zachowaniem) jest pogodny i rezolutny? Moj ma dopiero 5mcy wiec na razie jest pogodny i cichutki . Mowmi tez Tobi ale moja tesciowa twierdzi,ze Tobi to na psa sie wola...teraz pieskom nadaje sie tez imiona Zuzia,Kuba..to chyba nic zlego Ten Tobiasz u mnie w grupie to raczej spokojny chlopczyk,ma 4 latka,nie jest jakis konfliktowy,lubi sie bawic z innymi dziecmi,chetnie sie dzieli zabawkami i jak na swoj wiek bardzo ladnie rysuje :)

Gość a moje
dziewczynka: Aurelia, Antonia,Eliana, Scarlet, Marie, Sofie chlopiec: alexander, dominick, patrick, jonathan, Daniel, adrian, dla dziewczynki nie bede mniala problemu ale tak naprawde to nie mam jeszcze dla chlopca imienia ktore by mi sie naprawde podobalo.

Gość a moje
melissa, madlen,

Gość przytulasek2
Lena Gabriel Dominik

Moja koleżanka dała na imię córce Bajka. Na początku po prostu myślałam że zwariowała, ale teraz nie wyobrażam sobie innego imienia dla kochanej Bajeczki :-). Znam też małą Gaję. Nie przejmujcie się tym co inni mówią później się oswoją z dziwnie brzmiącym imieniem. U lekarza ostatnio spotkałam dzielnego 2latka o imieniu Borys - tez bardzo to imię do niego pasowało. Ja nie jestem taka odważna więc na razie mam Wiktora i może Polę, mam jeszcze 7 miesięcy to może coś ciekawego wymyślę. To prawda że ciężko dogodzić mężowi w tej kwestii - Wiktora zaakceptował bo zna dwóch takich i ich lubi :-)

Gość 1515151515115151515
A jak Bajka będzie starsza to troszkę głupio... Na studiach będą jej mówić Pani Bajko proszę zrobić to czy tamto?? A w pracy ?? Zgadzam się mówić do małej dziewczynki Bajka to ok, ale jak dorośnie to co??? Ciekawe czy Bajka będzie chciała być dorosłą Bajką.

Odświeżam temat. Jak mają na imię Wasz dzieci/ jakie imiona Wam się podobają? Od miesiąca kombinujemy z imionami, ale cały czas nie możemy dojść do konsensusu. Wczoraj uzgodniliśmy, że ja wymyślam dla córy- moja kobieta dla syna. Mimo to, dalej nie możemy się dogadać :/

Gość Miraculum5
Dziewczynka: Nina, Ada, Dominika lub Kalina. Ale pewnie będzie Nina. Chłopiec: nie wiadomo :D

Gość carmencarmen
a ja mam Alekandrę, która jest baardzo zadowolona ze swojego imienia ;) a kiedyś jak będzie chłopczyk to Łukasz albo Paweł a dziewczynka Małgosia albo Kasia :)

Gość carmencarmen
Aleksandrę *

ja wlasnie juz zaczelam sie zastanawiac nad imieniem (rodze w marcu), nie znam jeszcze plci i to sprawy nie ulatwia. Jesli dziewczynka: Maja, Lena, Łucja, Karolina, Zuzanna lub Emilia. podoba mi sie rowniez Rozalia ale chyba bym sie nie odwazyla. Jesli chlopak: Mikołaj, Filip, Igor lub Maksymilian.

Gość dla
chłopca: Jaromir, Miłosz dla dziewczynki: Maria, Helena, Milena

My mamy czas do grudnia. Zuzanna też mi się podoba. Jak zaproponowałem je mojej kobiecie zacietrzewiła się i stwierdziła że jak będzie wołać małą to za każdym razem będzie zlatywała się wataha obcych dzieci. Rozalia kojarzy mi się z babką Kiepską, albo chorowitą dziewczynką zamkniętą w piecu chlebowym na trzy zdrowaśki ;) Na dzień dzisiejszy nie zlinczowaliśmy jedynie Agnieszki. W sumie imię jest ładne, zdrobnień sporo: Aga, Aguś, Agnes...Guła :D No i nie znam nikogo wrednego, o tym imieniu :) Jeszcze Gabrysia jest ładnym imieniem. Mi podobają się typowo amerykańskie imiona, ale jak mruknąłem coś na ten temat to moja pani nabuzowała się jakby ją ktoś skrzywdził i nie chce o tym słyszeć. Szczerze powiedziawszy imiona męskie są dużo ładniejsze niż damskie :/

Gość kalosz3
Klara lub Adrianna