lidziaaa21 0 Napisano Czerwiec 3, 2011 może macie jakiś sposób, jakąś pozycję konkretną dzięki której wam się udało spłodzić dzidziusia a już długo wcześniej starałyście się o dzieciątko a teraz taki fajny długo oczekiwany szkrabek biega, śmieje się , płaczę....cieszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pozycja nie ma Napisano Czerwiec 3, 2011 tu nic do rzeczy:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pozycja nie ma Napisano Czerwiec 3, 2011 a recepty na to niestety nie ma bo jak sie ktos dlugo stara zazwyczaj sie eczy i sa efekty albo i nie a kazdy organizm jest inny na tego dziala to na innego jeszcze co inne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidziaaa21 0 Napisano Czerwiec 3, 2011 właściwie to wiem ale jak już się bardzo chce dzieciątko to już chyba nie wiadomo co wymyślać żeby się udało...może akurat ktoś miał takie coś, że zastosował inną pozycję i jakoś nasionko doszło tam gdzie miało dojść ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobraradaaa Napisano Czerwiec 3, 2011 Ty masz 21 lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ty jak dlugo juz sie starasz Napisano Czerwiec 3, 2011 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TajemniczyPan Napisano Czerwiec 3, 2011 Żeby urodziło się dziecko zmień nastawienie - myśl i mów, że nie chcesz mieć dziecka, uprawiajcie seks tylko z prezerwatywą. Zgodnie z prawem Marfiego wtedy się uda :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidziaaa21 0 Napisano Czerwiec 3, 2011 nieistotne ile mam lat jestem 2 lata po ślubie to chyba wystarczy do informacji. Niby jesteśmy rodziną bo małżeństwo a jakieś jest to niestety niespełnione bez tego dzidziusia. Siedzę w domu nudzę się wypełniam swoje obowiązki domowe i to na tyle..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidziaaa21 0 Napisano Czerwiec 3, 2011 hmmm bo tak właściwie to po stosunku to wszystko ze środka wylatuje hmmm to jak ma mnie zapłodnić nasionko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
appelsin 0 Napisano Czerwiec 3, 2011 a moze do pracy idz,to nie bedzie ci sie nudzic tak w domu?Ja mam meza,pracuje a oprocz tego staram sie o dziecko,i nie narzekam na nude. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do autorkiiiii Napisano Czerwiec 3, 2011 lidziaaa21 to idz do pracy czemu siedziesz w domu? ile sie starasz? byc moze potrzebna sa ci badania i meza oczywiscie tez bo czasem problem tkwi w pschice lecz nie koniecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do autorkiiiii Napisano Czerwiec 3, 2011 jakie nasionko:O? wylatuje jakas czesc a co ma byc w srodku to i tak zostanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidziaaa21 0 Napisano Czerwiec 3, 2011 pracuję w weekendy, jestem filmowcem :) Ja tu chciałam opinie mamusi które mają dzidziusia po długich staraniach...może mają jakieś rady :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidziaaa21 0 Napisano Czerwiec 3, 2011 ojejku piszę nasionko bo tak ładniej brzmi...ehhh dlaczego wy tacy nie mili jesteście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do autorkiiiii Napisano Czerwiec 3, 2011 na to nie ma rad dziewczyno:O pisalam ci idz sie przebadac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
appelsin 0 Napisano Czerwiec 3, 2011 sluchaj,wiekszosc z nas na forum ginekologicznym stara sie o dziecko,czasem jest to kwestia miesiecy,czasem lat.Nie ma na to recepty,badania sa jednak najwazniejsze.Jezeli nie masz zrobionych badan z partnerem tak nawet lot na ksiezyc ci nie pomoze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to prowokacja czy stuknięta Napisano Czerwiec 3, 2011 jesteś? :O Co ma do rzeczy pozycja seksualna? Niewiele, naprawdę. Jak ktoś się długo starał, to znaczy, że miał jakiś problem z płodnością i nie udzieli ci rady, bo przecież każdy przypadek jest inny. Czy ty się w ogóle już starałaś, czy tak na wstępie pytasz? Sorry, ale wydajesz się niesamowicie tępą osobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do autorkiiiii Napisano Czerwiec 3, 2011 wlasnie zgadzam sie dwoma postami wyzje pozycja to jest pozycja nie wazna jaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do autorkiiiii Napisano Czerwiec 3, 2011 znikla hehehe:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidziaaa21 0 Napisano Czerwiec 3, 2011 :( Wy troszkę nie zrozumieliście tematu! Nie chodzi o to, że uważam, że jakaś pozycja jest sposobem na ciąże, chodziło mi o opinie kobiet, które zaszły i np. stwierdziły że któraś pozycja im przyniosła szczęście czy coś w tym stylu. Do ginekologa zaczęłam chodzić, może się zbadam pod tym kątem. A wam powiem, że głupole jesteście i potraficie tylko ubliżać nic nie umiecie wsiąść tak "na miękko" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
appelsin 0 Napisano Czerwiec 3, 2011 a na co mamy wsiadac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidziaaa21 0 Napisano Czerwiec 3, 2011 Hmmm albo żeby kobiety podzieliły się swoimi przeżyciami...w tym temaciku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do autorkiiiii Napisano Czerwiec 3, 2011 bez sensu:O to towje pytanie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidziaaa21 0 Napisano Czerwiec 3, 2011 na nic...nie umiecie bez tego żyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidziaaa21 0 Napisano Czerwiec 3, 2011 no troszkę źle to napisałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
appelsin 0 Napisano Czerwiec 3, 2011 tu nie ma nic do opowiadania,zazwyczaj pary kochajac sie stosuja rozne pozycje,i skad moga wiedziec ktora zadziala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do autorkiiiii Napisano Czerwiec 3, 2011 pozycja nie ma tu nic do rzeczy i ja i pozostale dwie osoby ci to tu pisze idz sie zbadaj co ma pozycja do tego szczescia?????logiczne ze jak ktos sie staral dlugo to albo nie trafil poprostu byl zdrowy albo leczyl sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidziaaa21 0 Napisano Czerwiec 3, 2011 apellsin chociaż właściwie ty to dobrze mówisz :p nie będę się ruszać parę minut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
appelsin 0 Napisano Czerwiec 3, 2011 ojej,dlaczego sie tobie nie da przetlumaczyc ze pozycja nie ma tu znaczenia.Moze powinnas w jeden miesiac robic to od tylu,w drugi z przodu,a w trzeci z boku,a jak zajdziesz w ciaze to nam napiszesz przy ktorej ci sie udalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do autorkiiiii Napisano Czerwiec 3, 2011 ze coi z dzieciakami?? hahah to ty zadajesz jakies idiotyczne pytania a co do pozycji to jednym sie udaje tak drugim inaczej jezu ale ty jestes tepa naprawde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach