Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubie sukni bezy

dlaczego tak wiele dziewczyn gustuje w sukniach ala beza?

Polecane posty

CZESC! ja mam sukienke w styli beza,podobaly sie w stylu grecki,ale coz jestem niska i drobna i w takich prostych sukienkach wygladalam jak w worku w ogole one do mnienie pasowaly,wygladalam okropnie. dopeiro jak mi pani pokazala te w stylu a la ksiezniczka to zaczelam normalnie wygladac. nie rozumiem czemu jest tyle krzyku o tesukienki bezy?przeciez niektore sa naprawde ladne i duzo dziewczyn lepiej w takiej wyglada niz w prostej. jak juz bylo napisane o gustach sie nie powinno sie dyskutowac a zwlaszcza jak ma to miejsce na tym forum nikogo obrazac. kazdy kupuje to co jemu sie podoba i w czym jest mu dobrze. nie kazdy wyglada jak modelka w ktorej w kazdej sukience jest dobrze,trzeba sukienke dobrac tez do swojej figury

ja miałam suknie w kształcie litery A, ale nie była bardzo szeroka, taka klasyczna i elegancka? czemu taka? Bo jestem typowa gruszka, mam wielkie nogi i pełne biodra marzyła mi się inna sukienka, ale wyglądałam w niej jak komunijna panienka, w sumie kupiłam kiecke o jakiej w ogóle nie marzyłam, ale wyglądałam w niej najlepiej

aha i żadne sadło mi się nie wylewało, suknia była dobrana do mojej figury