Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobic????

16 latka z dzieckiem!!! Chce by ona oddala dziecko do adopcji!

Polecane posty

Gość co zrobic????

Wyszlam za mezczyzne ktory z powodu pijanstwa rodzicow wychowal sie w domu dziecka. Jego rodzice zyja ale nie interesuja sie ani nim, ani jego siostra a on jest jej pelnoprawnym opiekunem. No i ja tez mam nie lekko, bo wychowuje syna i corke swojego brat(on i jego zona nie zyja) a takze wychowuje jeszcze 14 brata i 13letnia siostre bo moi rodzice nie zyja. I co? Ona w 15 lat zaszla w ciaze, teraz ma 16 i urodzila chlopca. Wspolnie z mezem zastanawiamy sie co zrobic z ta sytuacja, chcialabym aby jego siostra oddala dziecko do adopcji. Podaje mu kilka powodow! Ze takie dziecko kosztuje itp. a on wypomina mi ze utrzymuje tez moja rodzine.

Gość co zrobic????
Umnie sytuacja byla inna - brat i jego zona nie zyja, moi rodzice rowniez. A siostra mojego meza? - moze przeciez albo oddac dziecko do adopcji albo wyprowadzic sie do swoich rodzicow, mojemu mezowi odbilo i powiedzial ze zastanawia sie nad adopcja tego dziecka i chce bysmy razem zapewnili temu dziecku rodzine. A wszystkie obowiazki pewnie spadna na mnie.

Gość pytajacy zapytajnik
ja moge przyjac to dziecko

Gość akacjaa111
Słonko, ale nie uważasz, że o to należałoby też zapytać tę dziewczynę, czy ona to dziecko chce oddać???? No bo kim Ty jesteś, żeby takie decyzje podejmować w jej imieniu. Dziewczyna niech do pracy idzie po szkole i tyle, od 16-stki można pracować za zgodą opiekuna, mcdonald's albo coś takiego....

Gość Hart H.
utzymujecie 4 osob z twojej rodziny i jego siostre ? to niezle macie zarobki ;] w takim razie mysle ,ze jeszcze jedna osoba wielkiej roznicy nie zrobi a co do dziewczyny to zmusic jej nie zmusisz , zreszta nie bylabym jednak za oddawaniem dziecka....ale musisz z nia powaznie porozawiac no i jej zycie niestety sie znaczaco zmieni niemniej jesli nie chcesz adpoptowac tego dziecka to nie daj go sobie wcisnac bo na pewno to na twoja glowe spadnie, ale pomoz dziewczynie jesli mozesz dla niej to jeszcze trudniejsze na pewno