Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prostytutka odpowie

Zostalam prostytutka. Odpowiem na pytania jesli kogos interesuje ten zawod

Polecane posty

cytowalam, bo wyzej napisala to dziewczyna, ktora zastanawia sie nad szukaniem kogos. Jak nie czytasz uwaznie to sie glupio nie wypowiadaj. Ja pisalam, ze jestem szczupla i jak wygladam. Ale tak to jest jak sie inteligencja nie grzeszy, czyta nieuwaznie i ocenia:O

Gość flaczrek
Jak prostytutki zabezpieczają się robiąc laskę? Płuczą usta jakimś czymś dezynfekującym przed lub po? Na przykład wiele salonów masażu ma opcję z finałem francuskim, choć bez seksu w sensie stosunku. Ale braniem do ust też się można zarazić jakimś świństwem

Gość kur.de
laski to maja fajnie. Trochę ogarną sytuacje popytają. pokombinują i da sie zarobić bez wiekszych inwestycji poswiecen czy strat dajac du.py. kur.de co ma zrobic facet któremy w zyciu sie poje.bało pare spraw i tez by chciał szybko zarobic kase. kobieta dajac dupy generalnie robi coś co jest naturalne. facet dajac dupy musi dac anala a to juz kur.de nie jest takie naturalne. ech. do du.py to wszystko.

Gość mała:)
a ja popieram panią "P" ma głowę na karku i przynajmniej nie klepie biedy heh też bym tak chciała ale odwagi brak:( a zresztą mieszkam w takiej dziurze że wystarczy pierdnąć a mówią że bomba:) tak więc chyba by mnie wszyscy zlinczowali a w szczególności zazdrosne baby:)

Gość mała:)
i tu się trochę myślisz. Wystarczy poczytać bądź pooglądać tv, jest wiele reportaży, artykułów o byłych dziwkach itp. jakoś nie biczują się po plecach za to co robiły a nierzadko zakładają normalne rodziny i żyją jak każdy. W końcu to nie mydło i się nie wymydli:) i nie twoja du*a to się nie interesuj i nie wymadrzaj oklepanymi frazesami