Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkwkoo

Mam dosyć życia w Polsce. Pracuje i na nic mnie nie stac;(((

Polecane posty

Gość mi mala nie przeginaj
moglas pracowac na studiach? Fajnie, ale nie kazdy studiuje taki kierunek, nie kazdy moze zarobic na swoje utrzymanie studiujac, nie kazdy ma rodzicow, ktorzy mieszkaja w miescie gdzie studiujesz, nie kazemu rodzice pomoga. Takze ciesz sie, ze ty sie moglas rozwja, nie kazdy ma takie mozliwosci

Gość ale z ciebie dooooooooopa
jako wychowawczyni zarabialam juz 1200-1300 a studiowalam Soziale Arbeit i PO STUDIACH mam 1400-1500, wiec nie wiem skad ty masz takie zajebiste zarobki???????? doopa zarabiasz czy co?

Gość taka ona z daleka
TAK ZARABIA1200 bo na klasie 3-tce jest a ty bezrobotnyi siedzisz na kompie i perdoly nieziemskie piszesz,korwa co za tepe matoly,takie bagno mozesz wciskac jak do polski jedziesz lub tu na topiku,jestem kuta w tych sprawach

i jescze raz: mi nikt nie pomogl od rodzicow ani grosza nie dostalam odkad z nimi nie mieszkam. mozliwosci zarobkow i pracy przy studiach jest od cholery i troche. tylko ze nie ma dzien wtedy 8 godzin tylko 15-16 z nauka i robota i to 7 dni w tygodniu.

Dyzur mam akurat i w biurze siedze wiec moge sobie pisac ile mi sie chce.

Fuck no nie wiem skad ona ma takie nieziemskie zarobki. pewnie na czarno.Moja kolezanka pielegniarka jest i ledwie 1400 zarobi.

Gość taka ona z daleka
doopa kazdy sadzi po sobie jak zarabia:D

na poczatku pisala 1350 teraz 1200 :-O ale mieszkanie PRZYZWOITE ma za 650 ..a jaaaaaaaaa :D

gowno zarabiasz taka prawda. Pewnie w Pl na wsi siedzisz i wyzywasz sie na ludziach w necie.

Gość taka ona z daleka
W PRACY JESTES FUCK TO CHYBA W POLSCE-BO TO TU TAKI NUMER NIE PRZEJDZIE

i trzeba byc idiota zeby miec takie drogie mieszkanie przy takich zarobkach i nie wydolic z kasa ...jakas durna pala to jest i sciemnia tu.

taka ona a ty w parcy jestes? czy czekasz na frajera? moze dlatego sie tak zloscisz tepaku?

kurwa,, polak polaka w lyzce wody utopi,,nawet w necie jak widac ...

no to niech ona nam napisze w jakim miescie i dzielnicy mieszka? jakie ma WYKSZTALCENIE i w jamikzawodzie pracuje bo mnie to cholernie interesuje.

Gość taka ona z daleka
NIE NAPISALAM 1200 tylko 1350 bez premi ,a wy jestescie zalosni gubicie sie w waszych wypowiedziach i w swoje gowno wlazicie ,studia nie daja inteligencji,z tym trzeba sie urodzic.szkoda mi czasu na wasze bzdurne wywody dajcie swoim marzeniom freie lauf-studenci jak z mysiej dupy reizetascha:D:D:D I CO TOPIK PODWYZSZAJCIE WASZE ZAROBKI nach dem motto :chcialabym a nie mam:D:D:D PAPAPA

w jakim zawodzie? i jakie to jej przyzwoite mieszkanie wyglada , ile qm?

no widocznie z inteligencja sie urodzilam tepaku w przeciwienstwie do ciebie. moze sponsora masz?

Gość mi mala z pracy
Studiowalam dosc trudny i wymagajacy kierunek, dziennie na panstwowej uczelni (fakt, ze nie medycyne), ale na miejsce bylo 20 osob... I szczerze mowiac, nie znam nikogo z mojej grupy kto nie pracowalby chociaz dorywczo, na pol etatu, chocby po to zeby zdobyc doswiadczenie. Teraz mamy po 26 lat i 90% moich znajomych ze studiow jest naprawde swietnie ustawionych, malo kto zarabia ponizej tych 2-3 tys, a sa i tacy, ktorzy zarabiaja 8 tys (w Polsce!) I nie, nie po znajomosci, i nie pochodza z bogatych domow. Ja uwazam i bede uwazac, ze ustawienie sie w zyciu to w 90% kwestia talentu, checi i ciezkiej pracy.

ja sie nie gubie. pisalam ze jako Erzieherin ( wychowawczyni) zarabialam juz 1200-1300 to byl 1 zawod ktorego sie uczylam.Potem zrobilam studia i moje zarobki weszyl pod gore na 1400-1500 zalezy czy mam dyzur nocny czy nie. no ale laska poszla bo argumentow nie ma.

Gość Nataszenssssssssss
NO NAPISZ JAK PYTAJA BO WIDZE ZE TY TUTAJ NAJBARDZEJ MADRA JESTES NAPISZ TAKA ONA ZDALEKA BO MNIE TEZ TO CIEKAWI

Gość Nataszenssssssssss
PEWNIE JEST SPRZATACZKA ALBO KURWA DLATEGO PRZYZNAC SIE NIE CHCE

no wlasnie. powyzwywala, nasciemniala, naublizala i poszla bo zielonego pojecia o de. nie ma nie mowiac juz o tym, ze widziala ten kraj oprocz na mapie.

czytam ten topik i czytam i ciesze sie ze tego pokroju polacy z kraju wyjechali,myjcie niemcom dupy,----do takiej jednej----ty chyba realne zycie opisalas i ta matka z dzieckiem,tobie zycze milego powrotu do kraju a matce nie zalamuj sie wszedzie jest dobrze gdzie nas nie ma

nie weim czy sprzataczki tak duzo zarabiaja jak niby ona :-O ech nie wierze w te bzdury i tyle.

Gość taka ona z daleka
TAK MOZE I JESTEM SPRZATACZKA ALE WAM NIC DO TEGO TEPE POLACZKI CO PRACUJA U NIEMCA I JESZCZE SIE Z TEGO CIESZA

nie wiem gdzie ona napisala ze jest sprzataczka-ale mnie sie wydaje ze ma najwiecej oleju w glowie czytajac powyzsze wypowiedzi-A PRAWDA W OCZY KOLE-

Gość NIEMCY
Ja jestem w niemczech od roku zarabiam 900e miesiecznie,300 e mieszkanie,100e paliwo zeby dojechac do pracy,co pol roku ubezpieczenie za samochod jakies300e,dodatkowe rachunki jakies 300e,myslisz ze tylko w polsce jest bieda???JA tu zapierdzielam jak kon.i tez nie tsac mnie na kino kawe czy basen ale co zrobic takie zycie...

a ja pracuje w burdelu ,mam mieszkanie razem z turkiem i ciagne mu laske w berlinie jest duzo pracy ,szukam kolezanki do pomocy bo nie daje sobie rady tylu czarnych zadowolic

no i sprzataczka jest i widocznie nie u Niemca :-) u Araba pewnie :-) olewam takich durnych ludzi bez argumentow, ktore potrafia tylko geby pruc i nic wiecej.Bi ja i fuck przynajmniej opisalismy wlasne historie i warunki a ta tylko sie ze wszystkich nasmiewala.I jeszcze do Pani z dzeickiem: zdecydowalas sie na zycie za granica i opisujesz wszystko jako MUSZE/MUSIALAM/CIEZKO Z DZIECKIEM itp.Nikt Tobie nie kazal, jesli jako dorosly czlowiek sie na to zdecydowalas i albo jecz dalej albo do PL wracaj.Prosta sprawa. Ja wyboru nie mialam zadnego bo bylam dzieckiem i za mnie zadecydowano. A ze moi rodzice mlodzi nie byli tu to tez musieli zaczynac od zera z 2 dzieci i matka w fabryce a ojciec jako kierowca. Nikt nie narzekal i nie jeczal tylko rekawy do gory i isc do celu. A nie siedziec i jeczyc i pluc na kraj ktory sam sobie sie wybralo :-O to wracajcie i po sprawie.Nikt wam nie kazal tu przyjezdzac.

07.06.2011] 14:38 barzo inteligentny podszyw. ja wiem ze bylo mi latwiej z powodu tego ze bylam dzieckiem itp. tylko nie nauczono mnie jeczec tylko dzialac. I tyle.