Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urocza ankietereczka

Malutka ankieta ;) o waszych chłopów chodzi, wchodźcie śmiało i uzupełniajcie :P

Polecane posty

Pytam kobietki, które nie mieszkają ze swoimi mężczyznami jeszcze, tylko są na etapie docierania się. 1) Jak często wasi mężczyźni się z wami spotykają? 2) Jak często do was dzwonią i ile takie rozmowy trwają? Jak jest z smsami? Smsujecie do siebie? ile smsów dziennie? 3) Jaka dzieli was odległość zamieszkania? 4) Ile trwa wasz związek? 5) Ile macie obydwoje lat? 6) Czy związek wyklarował się od razu po poznaniu się czy może najpierw spotykalście się jako przyjaciele/kumple? Z góry dziękuję za odpowiedzi

Gość lakaskasjas
1. raz na kilka miesiscy 2.nie gadamy przez tel bo nie lubie, tylko maile, smsy, gg 3.ponad 400km 4. zwiazek rok, znajomosc 4 lata 5. ja 26 on 21 6.spotkalismy sie po 3 latach pisania przez neta i od razu zostalismy parą :)

dzięki za wypowiedź, zapraszam kolejne panie ;)

:)

1)Codziennie. 2)Dość często. 3)Mieszkamy razem. 4)Około 3 lat. 5)Ja 23 On 26. 6)Odrazu. :)

Gość malnka
1)Spędzamy razem weekendy. Jak jest czas to czasem nawet w tygodniu 2)Rzadko dzwoni, smsy piszemy codziennie, okolo 60-70 dziennie, czasem więcej, czasem mniej 3) 60km 4)2 lata 5) Ja 19 on 24 6) Spotykaliśmy się około miesiąca zanim zaczęliśmy chodzić, nie byliśmy kumplami bo całowaliśmy się już itp. :) :) :)