Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konglomerka

Dobry salon kosmetyczny w Warszawie

Polecane posty

Gość kbila
Polecam platformę w Ikonie na Migdałowej 10. Bardzo pomaga jeżeli ktoś chce pozbyć się zbędnych kilogramów :)

Gość gość
Na Sterniczej jest salon Shine: http://salon-shine.pl/ bardzo ekskluzywny gabinet, gdzie można naprawdę odpocząć i zadbać o siebie. Strasznie lubię tam przebywać, bardzo mnie to relaksuje.

Gość oro
Ursynów Studio Ikona: http://www.studioikona.pl/ . Super salon! wszystko mają, od fryzjera ,mani&pedi po depilację laserową czy odmładzanie skóry. Ja jestem bardzo zadowolona z tego salonu! profesjonalne podejście do klienta, miła obsługa! Na prawdę warto!!!

Gość Agiatka
Zaczęłam właśnie w tej Ikonie 1 serię depilacji laserowej. załapałam się na bardzo fajną promocję , gdzie robiąc dwa miejsca na drugie dostałam 50% rabatu. super sprawa.Mam nadzieję , że będą takie efekty jak Panie powyżej pisały :)

Gość Iuccy
Przed zeszłymi wakacjami robiłam depilację laserową pach w Ikonie na Ursynowie. Mega wygoda na wakacjach i nietylko, nie trzeba sie martwić o owłosienie. co to zabiegu troszkę boli ale da się przeżyć , a efekty są super. W tym roku zaczęłam robić nogi. Liczę na jeszcze większą wygodę i komfort. Super sprawa polecam!

Gość Kosmokasia
Ja byłam w Extravaganzie, miałam straszne śladuy po trądziku i poszłam tam na taki zabieg, teraz mam o wiele piekniejszą cerę, sladów już prawie nie widać, w ogóle bardzo fajny salon, pani przemiłe, czułam się jakbym była na spotkaniu z koleżankami. Polecam! :)

Gość gość
Witam.Ja chodzę w jedno sprawdzone miejsce al.Niepodległości 227/233 lok 25 do Instytutu Estetycznego .Bardzo fajny salon i miła Pani kosmetolog,mogę z czystym sumieniem polecić.Zabieg na który ja chodzę to usówanie rumienia na twarzy laserem,Super efekty

Gość gość
Polecam salon na Al Niepodległości 227/233 Instytut Estetyczny

Witam.Ja chodzę w jedno sprawdzone miejsce al.Niepodległości 227/233 lok 25 do Instytutu Estetycznego .Bardzo fajny salon i miła Pani kosmetolog,mogę z czystym sumieniem polecić.Zabieg na który ja chodzę to usówanie rumienia na twarzy laserem,Super efekty

Gość gość
Ja znalazłam bardzo fajny salon na Ursynowie za pośrednictwem www.estibook.pl. Bardzo fajna wyszukiwarka:-)

Gość korze
Ja bardzo sobie cenię kosmetyczkę w Studio Ikona. Barrdzo miła Pani ale przede wszystkim bardzo profesjonalne podejście do sprawy :) zna się na tym co robi i jestembardzo zadowolona, że znalazłam taką kosmetyczkę :)

Gość gość
Dobra kosmetyczka jest w www.rezydencja-urody.pl/ robilam tam kilka zabiegow i jestem zadowolona z efektow, pracuja tez na dobrej jakosci kosmetykach.

Gość gość
Konsultacje w WellDerm sa wliczone w cenę, jeśli będziesz zdecydowana na zabieg. Oczywiście, że na miejscu ktoś Ci doradzi. Maja bardzo bogatą ofertę i różne zabiegi przeciw cellulitowi. Zobaczą jak wygląda skóra, jaki jest ten cellulit i zaproponują najbardziej odpowiednie zabiegi. Mam do nich pełne zaufanie

Gość Joannaść
Ja ostatnio znalazłam fajną ofertę .Nowość peeling całoroczny ,naprawczy DNA .Polecam i super sprawa,robiłam ten zabieg w http://www.instytutestetyczny.pl/ i ten salon jest bezkonkurencyjny.

Gość Erencia
Też długo szukałam dobrego salonu w naszym mieście. W końcu z polecenia koleżanki trafiłam do http://bishojo.com.pl/ (na Mokotowie). Naprawdę można od nich wyjść odmienionym :) A za polubienie na fb, można dostać rabat ;)

Gość olsona
Też długo szukałam dobrego salonu w naszym mieście. W końcu z polecenia koleżanki trafiłam do http://www.bishojo.com.pl/ (na Mokotowie). Naprawdę można od nich wyjść odmienionym usmiech.gif A za polubienie na fb, można dostać rabat

Gość gość
ja polecam wyszukiwarkę salonów http://mojsalon.eu/ zaznaczamy miasto i usługę która nas interesuje klikamy i gotowe!

Gość olga97
Mog ę polecić Ci Klinikę Beauty Skin (www.beautyskin.com.pl) przy ul. Pokornej. Leczyłam tutaj problem z nadmierną potliwością i jestem bardzo zadowolona zarówno z samego efektu (wykonywałam zabieg MiraDry, który pozwolił mi całkowicie pozbyć się problemu), jak i z bardzo miłej obsługi.

Gość gość
Chcę się dołączyć do dobrych opinii polecających salon Extravaganza na Rudzkiej na Bielanach.Przyszłam tam po raz pierwszy na makijaż permanentny ust do p. Agaty, właścicielki, no i zostałam stałą klientką, bo okazało się,że też pracują tam dobre kosmetyczki i można zrobić różne odmładzające zabiegi. Co miesiąc są nowe promocje i rabaty dla seniora pow. 60. Korzystam więc i jeżdżę na Bielany z Woli :)

Gość gość
Zdecydowanie odradzam Sense of Beauty Lwowska 11 lok. 4a, Warszawa Śródmieście mają Klienta w nosie. Nie oddzwanają , a jak zadzwoniłam do nich kazali mi poszukać innego salonu. Traktują Klienta jak intruza.

Gość gość
Zdecydowanie odradzam Sense of Beauty Lwowska 11 lok. 4a, Warszawa Śródmieście mają Klienta w nosie. Nie oddzwanają , a jak zadzwoniłam do nich kazali mi poszukać innego salonu. Traktują Klienta jak intruza.

Gość gość
czytajac poprzedni wniosę troche optymizmu :) zdecudowanie z calym sercem polecam Urok Natury ktory jest obok placu kosntytucji, strona Http://uroknatury.pl/ - pani kosmetolog dosyc ze ma wiedze to i podejscie i indywidualnosc, ktora naprawde jest super!

Gość kropka35
Jeśli Mokotów to polecam salon Nails & More (jakieś 500-600 metrów od galerii Mokotów). Miła atmosfera i fachowy personel, spory zakres usług.

moge polecic p Olę, z www.mycosmetology.pl robilam tam kreski i brwi makijazem permanentnym, z czystym sumieniem polecam, warto zainwestowac aby pozniej miec spokoj. Pani Ola to numer 692-417-551 czasami sie zwalnia miejsce.

Gość gość
a bylyscie w http://rezydencja-urody.pl/ ? sa naprawde bardzo dobrzy - dodkonale robia manicure i pedicure - moge serdecznie polecic ich uslugi.

Gość gość
Ja od roku chodzę tylko i wyłącznie do salonu Impress na ul. Bałtyckiej. Wykonują wszelkie zabiegi kosmetyczne, jest też na miejscu fryzjer. Bardzo sobie chwalę ich salon. Tutaj: http://impress.waw.pl/ znajdziecie cennik, bo to na pewno wszystkich interesuje najbardziej ;)

Gość Olinek41
Jeśli interesują makijaże permanentne to zdecydowanie mogę polecić Panią Magdalenę Bąk na Karwińskiej. Bardzo dobrze i estetycznie wykonuje makijaż. http://makijazpermanentny.warszawa.pl/

Gość gość
Polecam salon Wellderm. Robiłam tam ostatnio zabieg na nadmierną potliwość, zapłaciłam za niego tylko 1500zł. Jestem mega zadowolona z efektów, tym bardziej że lato w tym roku było upalne :) Promocję maja jeszcze tylko do końca sierpnia, więc chętnym radzę się pośpieszyć :)

Gość gość
Niedawno kole żanki z pracy poleciły mi klinikę Beauty Skin ( www.beautyskin.com.pl ) przy Pokornej. Szukałam miejsca, gdzie mogłabym wybrać się na depilację laserową nóg. Efekt jest świetny – wszystkie włoski zostały usunięte, skóra jest idealnie gładka. Wcześniej wykonywałam depilację innym laserem i niestety efekt nie był trwały, dlatego laser Vectus polecam wszystkim, którzy zawiedli się na niezbyt profesjonalnej depilacji laserowej.

Gość Olala99
Szukam salonu kosmetycznego na terenie Warszawy, który za opłatą wystawi zaświadczenie o odbyciu praktyk. Kontakt: anilo.aniloo@gmail.com