Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trotylmotyl

opowiem Wam pewna historie

Polecane posty

Gość trotylmotyl
często robie sobie dobrze i spijam to co wyskoczyło, czy jestem normalny????

Gość trotylmotyl
acha czyli podszywaczem jest jakis prawik z kafee ktory ozenil sie ..ze swoja reka na zawsze..

Gość trotylmotyl
prześcieradeł nie piorę tylko wykruszam spermę go garnka z zupą, prześcieradło czyste a i grzanki do zupy mam

Gość jggl
moze zgłos to na policje, niekoniecznie byla to krew menstruacyjna moze kogos zabila?

Gość tytyyt
no mi by wstyd było,gdyby ktoś miał zobaczyć,chociaż to wcale nie jest takie obrzydliwe.Ja nieraz przemakam w nocy,potem rano sie spiesze do szkoły i dopiero później zmieniam prześcieradło.Pewnie w nocy okres dostała..ale dziwne,że zapomniała o tym co zrobiła i Ciebie poprosiła o ścielenie,zamiast sama raz dwa to zrobić...dlatego też myśle,że to prowo ;)

Gość trotylmotyl
czy Wy jestescie nienormalne ? wszedzie jest prowo.. wszedzie sa prawiczki zbokole , nieudacznicy zyciowi :D nie mierzcie ludzi swoja miara

Gość tytyyt
no a dziwisz sie,ze tak podejrzewam? :O sam bys pewnie tak pomyślal,gdyby Cie cos takiego osobiscie nie spotkało...

Gość trotylmotyl
no mnie wlasnie spotkalo .. i strasznie zdziwili, gdyz wygladala na naprawde zadbana i dbajaca o siebie kobiete... pozoty myla po co mialbym oszukiwac tak w ogole ?:)

Gość tytyyt
no bo pewnie jest zadbaną kobietą,dla kobiety to naprawde normalne przemoknąc w nocy (a jak sie dostanie okres w nocy to w ogóle nie nasza wina,tego nie da sie powstrzymać) tylko dziwi mnie,że zapomniała o tym....

Gość trotylmotyl
Tak naprawde to marze o tym by byc podpaska i spijac jej krew z cipki do ostatniej kropelki:)