Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cudowne Karty i ja

przekaz z kart-wróżba,doradztwo

Polecane posty

Odpowiem na krótkie pytanie-jedno,tylko osobom z zarezerwowanymi nickami.Pomijam osoby z pytaniem-co mnie czeka w życiu etc.Pytanie ma być jedno i konkretne oraz dane imię(imiona) i wiek.

Gość deererrererer
biedny czlowieku owladniety przez zle duchy buhehehe, jakim trzeba byc glupim zeby wrozyc z kart

mateusz 29.03.1989 czy znajde dobrze płatna prace ?

toshiba-w ciągu najbliższych miesięcy do pół roku nie widać jakiś znaczących zmian.Ty nie potrafisz zadbać o kwestie finansowe bo jesteś mało elastyczna i nie potrafisz przystosować się do zmieniających warunków(może czas to zmienić).Widać pomoc w tej kwestii kogoś wpływowego- mężczyznę.Karty sugerują tutaj że profity mogą przyjść z działalności związanej z nauką np.korepetycje,prelekcje czy coś w tę deseń.

Gość bfvbfbgf
a jak ty powrózyłas toshibie skoro ona nawet danych nie podała?

Niedawno 3 tygodnie temu zostawił mnie partner... Czy będę z nim jeszcze, czy on wróci i zrozumie swój błąd?? Karolina 1987 r

Gość pimper
kiedy zajdę w ciążę? Małgorzata 07.04.1981

mateusz- karty pokazały,koło ciebie spore pieniądze,władzę oraz popularność.Masz szansę dostać się do kręgu ludzi zwanych elitą,posiadających jakieś wpływy.

agnieszka-nie widzę nikogo takiego i do pół roku też mi się nikt taki nie pokazuje.Musisz wyjść ze swojego świata,jakiś jednostajny tryb zycia prowadzisz typu praca-dom,tak nikogo nie poznasz.Do tego koło ciebie ukazane są kłopoty,zmartwienia(chyba za dużo na to poświęcasz czasu) w których się zapętliłaś.

Basia, 11.11.1987 Za ile lat wyjdę za mąż i czy znam swojego męża?

mateusz i karolina-końca tej znajomości nie widać,ale nie wiem czy bycie z nim jest/będzie dla ciebie korzystne-on potrafi i lubi tobie narzucać swoje zdanie(?)

anna-w ciągu najbliższego roku masz szansę poznać naprawdę fajnego faceta i stworzyć z nim bardzo udany związek.To uczucie będzie dla ciebie spełnieniem i wyzwoli w tobie na nowo kobiecość.Pokazuje mi się tu również płodność czyli możliwość zajścia w ciążę.A miejsca w których możesz go poznać to kina/galerie sztuki/teatry w każdym razie miejsca związane z dużą ilością ludzi.