Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cudowne Karty i ja

przekaz z kart-wróżba,doradztwo

Polecane posty

Diękuję za odpowiedź :):) jestem wdzięczna za pośwęicony czas

monika-cudowne pytanie;),coś ty w tej pracy nabroiła heh, patrzę w karty -w kartach nie ma mowy o zagrożeniach,jest dojście do celu,spełnienie i satysfakcja,radzą jedynie dobrze się przygotować,aby wypaść jak najbardziej korzystnie na obronie pracy.

basia i kamil-nie ma się tutaj do czego przyczepić,fajna relacja,otwarta,szczera,dobry kontakt.Nawet jesli były jakieś nieporozumienia to jest szansa że to przejdzie już do przeszlości.Ogólnie widać zadowolenia obojga z tej relacji.Przy was jest jakaś podróż.

magdalena- paweł raczej nie jest zbytnio zainteresowany znajomością z tobą,tutaj nic dobrego z tego nie wyniknie,przez najbliższe miesiące nie widać też nikogo kto byłby dla ciebie odpowiedni,widać w tobie dużo smutku,jakiegoś żalu-musisz się z tym uporać.

Cudowne karty i ja, Dziękuje Ci bardzo za odpowiedz i poświęcony czas, podniosłaś mnie na duchu :):D :) Rozumiem że widzisz czerwiec a nie wrzesień xD Bo nie jestem pewna czy mnie promotor nie chce zostawić......;] Dzięki wielki jeszcze raz.

cudowne karty ja pytalam o zupelnie co innego dlatego nie rozumiem odpowiedzi.ale trudno przezyje bez odpowiedzi Mimo wszystko dziekuje

monika-i tutaj tak jeśli nie masz dziecka to w przeciągu roku zajdziesz w ciąże i urodzisz(prawdopodobnie)chłopca.Jeśli jednak masz już dziecko, to karty na najbliższy rok nie widzą u ciebie ciąży.Tak jakoś dziwnie mi to pokazały(niejednoznacznie),dlatego napisałam tą wcześniejszą uwagę.

Cudowne karty ja pytalam o zupelnie cos innego dlatego dziwi mnie twoja odpowiedz ,no coz bede zyla w niepewnosci Mimo wszystko dziekuje

monia2725-pytałaś o to czy podpadniesz ew.z tym antyplagiatem,przecież ci odpowiedziałam że w kartach nie widać zagrożeń-nie rozumiem jeszcze jakiej odp oczekujesz?

wrrrr to nie była odpowiedź do moni 2725 tylko też do moniki ale o nicku pomocna87. monika(moni2725)chyba żle odczytałaś ty pytałaś o relację o ta odp dotyczyła nauki,a ja nie zauważyłam ze to była inna monika. pomocna87-to tobie odp a nie moni2725

monia2725-niestety,ale ty już zadałaś pytanie poza czasem,w którym prosiłam o pozostawienie pytań. Jednak będę odpowiadać podając nicka na początku,żeby sytuacja się nie powtórzyła;)

Cudowne Karty i ja, Wiedziałam że Twój komentarz jest do mnie ale potem nie na żarty przestraszyłaś mnie z ciążą xD Dobrze, że potem dodałaś że wróżba dla Anety a nie dla Moniki xD

Witam,osobom które wpiszą się do 9,w miarę możliwości dziś odpowiem. Pamiętajcie jedno pytanie(precyzyjne) oraz imię bądź imiona(można jeszcze napisać wiek).

Witam serdecznie znowu trafilam jak tutaj jestes i chcialabym zadac jeszcze jedno pytanie ale o kompletnie co innego.Czy znajde w najblizszym czasie prace albo inaczej czy moja sytuacja finansowa sie polepszy?Ania 27lat pozdrawiam:)