Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cudowne Karty i ja

przekaz z kart-wróżba,doradztwo

Polecane posty

Witaj, mam na imię Anna na drugie mam Zofia urodziłam się w marcu 1967 r. czy możesz napisać co wróżą mi karty. Pozdrawiam

Czy będę miała męża i dzieci? czy zawsze będę sama? jeśli tak to czy długo mam czekać? Izabella 27.07.87

Gość wariatka 12
aneta 28.12.1976 marcin 20.04.1979 czy będziemy mieć razem dziecko?

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
i co z tymi wróżbami

czy starania o dziecko będa owocne? czy jest w najbliższej przyszłości w kartach dziecko? Małgorzata 04,04,1986

Gość halohalo i co tam
A wróżka zasnęła nam? ? ? ?

lubiekiedysiezieleno-on może raz być oschły drugi raz do rany przyłóż,taka dziwna zmienność mi się przy niem pokazuje.Jednak jest zaangażowany w waszą znajomość.Czy on teraz przechodzi jakieś zawirowanie w swoim życiu(?)

chińska porcelana-prawdopodobnie tak bo mam tutaj kartę tryumfu nad przeciwnościami,zwycięstwo.Dalej widzę sukces,na który sobie zapracowałaś-wnioskuję więc że ta sprawa chyba już się ciągnie jakiś czas.Mam tutaj kartę wejścia w nowy etap życia oraz pieniądze są przy tobie.

Dokladnie taki jest,ma humory jak baba w ciazy.W sierpniu bierzemy slub ale pytam czy mnie kocha bo w jego zyciu jeszcze ktos byl.Zerwal z nia kontakt ale mi to dalej spokoju nie daje.A o jakie zawirowania chodzi?Moze on nadal ma z nia kontakt tylko ja tego nie wiem?

Niesmialo sie przypominam:) maria 25.03.1982.Czy moj maz mysli od czasu do czasu o bylej i za nia teskni?mam niezbyt dobre przeczucia w tym temacie i nie jestem pewna,czy to brak pewnosci siebie u mnie,czy rzeczywiscie cos jest na rzeczy.Maz ma na imie Michal,ma 34 lata.

dziekuje za odpowiedz i wiem ze mowisz co widzisz i dobrze :) Wiem tez ze karty pokazuja cos ale mozna to zmienic,wiec bede szukac dalej i wiem ze znajde :) Mam jeszcze jedno pytanie czy moge zadac jeszcze jedno pytanko?jedno jedyne ktore mnie gnebi :) Jesli nie bo juz za duzo albo nie masz czasu to ok,sprobuje jutro :)

O Boże! Jaka ulga. Tak ta sprawa ciągnie się 2 lata, w I instancji wygrałam, teraz apelacja w środę. Natomiast co do pieniędzy, obyś miała rację... Jestem na etapie, że wegetuję bez grosza przy duszy, bo nie mam pracy... Obyś tylko miała rację, Kochana :-) Pozdrawiam

lubie kiedy sie zieleni-kobieta przy nim się nie pokazała(fizycznie), to zawirowanie może dotyczyć stanu jego umysłu-czy aby ty to właśnie " ta",mimo że widać tutaj jego zaangazowanie jak już wspomniałam-nie jetem tylko pewna czy,aby już on jest gotowy na ten ślub....

Sama nie wiem co myslec o tym wszystkim.Wiem ze fizycznie jej nie ma bo ona wyjechala za granice.Byli w sobie bardzo zakochani,ale ona musiala wyjechac.On poznal mnie i zerwal kontakt ale pozniej ja odnalazl i kontaktowali sie ze soba.Wiem ze ona chciala do niego wrocic i on tez zrobil sie dziwny dla mnie,czulam ze chce z nia byc ale postawilam mu ultimatum.Wybral mnie i teraz bedzie slub.Az sie boje ze sie rozmysli a tego bym nie przezyla :(

slonce76-na pewno relacja z tym panem odmieni twoje życie(karta zmian-chyba największych jakie owe karty mogą prognozować).Jest między wami ta magiczna siła przyciagania i z pewnością duża fascynacja.Mam wrażenie że was łączy tez jakiś wspólny cel- hobby,praca,fascynacja jakąś dziedziną wiedzy,Jednak nie widzę( na najbliższe miesiące) tej znajomości legalnie sformalizowanej.

ok sprobuje jutro cie tutaj zlapac :) Wiem ze jestem upierdliwa ale mam pytanie ktore chcialam zadac tylko zastanawialam sie dlugo czy napewno chce wiedziec odpowiedz :( Moze napisze pytanie i jutro albo tam kiedy jak bedziesz miec czas to prosze powroz mi na nie bo ja sie boje ze Cie tutaj nie zlapie jak akurat bedziesz wrozyc :( Chodzi o Tomasza z ktorym jestem i mi wrzylas ze bedziemy razem.Dawno dawno temu on byl zakochany w dziewczynie ktora go delikatnie mowiac miala gdzies,jednak zycie sie jej nie uklada i przypomniala sobie o nim po tylu latach.Wiem ze mu powiedziala ze zaluje ze z nim nie byla i ze caly czas szuka z nim kontaktu.Moj mowi mi ze dla niego to jest tylko kolezanka ale dzwonil do niej kilka razy w tajemnicy przede mna.Prawie sie przez to rozstalismy,podarl przy mnie numer do niej,obiecal ze nie zadzwoni juz nigdy jesli to ma zniszczyc cos miedzy nami i podobno od 5 miesiecy do niej nie dzwoni.No wlasnie i tu moje pytanie.Ma z nia kontakt czy nie????Bo ja chce wierzyc ale nie wiem sama.Ona za to co drogi dzien wlazi do niego na nk bo sprawdzam.Ma na imie Marta i nie musisz dzis odp ale pliss kiedys mi napisz co tam wychodzi :) przepraszam ze sie tyle spisalam dziekuje za wszystko :)