Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cudowne Karty i ja

przekaz z kart-wróżba,doradztwo

Polecane posty

czy widać koło mnie jakiegoś faceta z którym załóżę dom, rodzinę etc? Jak tak to kiedy? Justyna, 28.05.1987

dorota i tomasz-z tego może wyjść ciekawa i trwała relacja,ale potrzeba jeszcze czasu.Na razie jesteście chyba na etapie fascynacji,bardziej parzenia na siebie pod kątem fizycznym.Jeśli pytasz czy warto to tak warto-tu nie ma jakiś ukrytych intencji.Aczkolwiek tomek postrzegany jest przez inne kobiety jako atrakcyjny mężczyzna;)

Gość wymyslilam Ciebie..
Anna 12.09.88 czy pobobam sie Piotrowi 9rocznik 1987-nie znam dokladnej daty) czy to ten jedyny?

Gość końcówka następna po onk3
będzie wszędzie pytała o to samo, po sto razy, gdzie tylko się da :o:o:o Stuknijcie się w łeb :o 🖐️

ta relacja juz trwa i pojawiaja się zgrzyty, dlatego pytam czy warto walczyć, bo nie wiem jakie są tu uczucia dziekuje za poswiecony czas

Gość dfdfdfdfdfdf
buhehehehehe nie wiem jak karty moga byc cudowne no ale... :D

maria 25.03.1982.Czy moj maz mysli od czasu do czasu o bylej i za nia teskni?mam niezbyt dobre przeczucia w tym temacie i nie jestem pewna,czy to brak pewnosci siebie u mnie,czy rzeczywiscie cos jest na rzeczy:O

Czuu widać koło mnie jakiegoś faceta z którym załóżę dom, rodzinę? Czy spotkam kogoś takiego? Justyna 28.05.1987

chcialabym sie dowiedziec, czy wkrotce mam szanse poznac kogos, z kim sie zwiaze??? 28.8.1988 z gory dziekuje

chodzi mi o to czy kogos poznam i czy to bedzie cos fajnego, trwaleog.. mam za soba pare nieudanych relacji:(

ania-zdecydowanie powinnaś postawić na obecną znajomość,ma ona potencjał i perspektywy(niewykluczony nawet ślub).A i jeszcze coś-czy ty przypadkiem nie chciałabyś już zostać mamą?;)

Gość zniknietaaa
gdzie wrozkA i jej odp?:O

Gość dffhgjhgjhkj
wrozko dlaczego nie odpowiadasz?:O

Gość no właśnie odpowiedziałaś
tylko jednej osobie i w dodatku nieiwadomo, której by napisały do Ciebie 2 Anie. Odpowiedz także pozostałym i w odpowiedzi napisz nick,żeby było wiadomo do kogo piszesz

a dlaczego swoich uwag nie piszecie z czarnych nicków, he? odpowiadam w w wolnym czasie,przecież każdy człowiek to chyba powinien zrozumieć,że nie rzucę swoich spraw i będę tu wróżyć przez cały dzień. myslę że odpowiednia ania wie,że to jej odp na pytanie:) p.s.zaraz odpowiem następnym osobom.

maria-nie napisałaś imienia męża a to głownie o niego tu chodzi justyna-przykro mi,ale w ciągu najbliższych miesięcy nie widać jakiegoś konkretnego mężczyzny.Wydaje mi się,że tobie się ktoś podoba i chciałabyś alby coś z tego się" wykluło",ale niestety tu widać rozczarowanie i zbyt duże idealizowanie.

edyta-odpowiadam na 1 pytanie, co do pracy-tak, jest ukazana stabilizacja,dobre korzyści materialne oraz stałe zasady wygląda to na pracę etatową.Z tymże może tu być pewne obsunięcie w czasie i ta praca nie pojawi się już w tym roku,ale w następnym(tak mniej więcej połowa roku).

sylwia-ty jesteś strasznie wrażliwa i chyba troszkę wycofana zwłaszcza w sferze związków(jakby w tobie była jakaś blokada).Niestety w najbliższej przyszłości nikogo tu ciekawego nie widać,uważaj na mężczyznę,który będzie chciał uczynić z ciebie tylko kochankę.