Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cudowne Karty i ja

przekaz z kart-wróżba,doradztwo

Polecane posty

ewa-tylko jedno pytanie,co do mieszkania-tak jest na to szansa(nawet tutaj widać koniec tego roku),polepszenie sytuacji,realizacja zamierzeń,które już dawno czekały aby się urzeczywistnić.ty w tym roku będziesz dokonywała bilansu swojej sytuacji zyciowej i widać nowy rozdział zycia.

ania-jesteś z kimś w związku?, robię tylko rozkład na kilka miesiecy(do roku),więc jeśli nie to pytanie jest bezsensu.Jak jestes z kim związana to podaj jego imie i zobaczymy co karty powiedzą o jego losie ew.legalizacji.

Witaj, Cudowne karty i ja Chciałabym się dowiedzieć czy moja praca licencjacka zostanie przepuszczona przez antyplagiat lub inny tego typu program. Czy korzystniej będzie ją skończyć teraz czy zostawić sobie na wrzesień ? Monika, 23 lata

Gość Hart H.
wiem,ze nie spelniam warunku co do nicka ale nie chce sie rejestrowac wiec moze zrobisz dla mnie maly wyjatek...jak nie to zrozumiem ale jesli jednak to bedzie mi bardzo milo :) mam pytanie czy znajde niedlugo prace i czy to bedzie dobra praca(taka zeby starczylo na samodzielne zycie) naprawde bedzie mi milo jak odpowiesz :)

A zresztą i tak miałam się zarejestrować :) mam więc pytanie czy znajde niedlugo prace i czy to bedzie dobra praca(taka zeby starczylo na samodzielne zycie) Klaudia 21 lat z góry dziękuję 🌼

bardzo dziekuje za odpowiedz i potwierdzenie tego co czuje bo zalezy mi na obecnym partnerze.Czasami mysle o tamtym,zwlaszcza jak sie poklucimy i stad chyba moje bytanie.Nie ma go w zyciu ale w sercu jeszcze gdzies tam jest:/ Co do dziecka to myslisz ze niedlugo bede go miala?bardzo bym chciala,ciagle o tym mysle i jedyne co mnie powsttrzymuje to moje warunki zyciowe a wiec brak slubu,pracy i klopoty finansowe.Gdyby nie to zdecydowalabym sie na dziecko od razu :) Jesli tu jeszcze jestes to czy myslisz ze wszystko sie ulozy np z moja praca i bede miec dzidziusia bo strasznie sie boje ze nie damy rady.Pozdrawaim,milego dnia :)

Witajcie:),widzę że niektórzy nie czytają tego co piszę i się wpisują,a wczoraj napisałam że odpowiadam tylko tym,którzy wpiszą się do 12(przykro mi,ale jakoś muszę wybierać,w przeciwnym razie musiałabym tylko tu siedzieć i odpowiadać na Wasze pytania). Dzisiaj zasady są podobne-odpowiem TYLKO tym co wpiszą się do 12.30.

zielonamandarynka-odpowiadam tylko na jedno pytanie, w celu wyjaśnienia co do dziecka to nie,nie widziałam tego dziecka(fizycznie) w przeciągu roku,ale widać było ogromną chęć posiadania dzieci-co potwierdziłaś.W każdym razie życzę wszystkiego najlepszego

Gość Ba-lal lala
witaj! mam na imie Dorota (15.08.87) co widzisz u mnie w uczuciach? czy w ciagu najblizszego roku uloza sie moje sprawy sercowe- czy poznam kogos?

Witam:) A ja mam pytanko-kiedy spotkam w koncu te jedyna milosc:)ja 17/4/1982...czy jeszcze w tym roku>? w te wakacje? czy musze dluuuugo czekac?:)

Gość Natasza-klasa
Natasza 11.9.88 czy mam szanse u Marcina 11.01.87?

Witaj, Cudowne karty i ja Chciałabym się dowiedzieć czy moja praca licencjacka zostanie przepuszczona przez antyplagiat lub inny tego typu program. Monika, prawie 24 lata

Gość jkgfdxcvbnjkiol,
Maciek 06. 05. 2011 zdrowie

Magdalena 17/11/87- kiedy bede w szczesliwym zwiazku? czy Paweł 29/08-86 czuje cos do mnie?

Fuska-brak imienia Ewelina-szczerze mówiąc nie bardzo widać tutaj powodzenie, jakby ktoś chciał ci utrudnić zdanie tych egzaminów i cieszył się z twojego niepowodzenia.