Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cudowne Karty i ja

przekaz z kart-wróżba,doradztwo

Polecane posty

katarzyna-karty wskazują na tomasza,widać ciekawe perspektywy przed tą znajomością- bycie dla siebie prawdziwymi bratnimi duszami,bez udawania i pozorów.Przy macieju pokazują mi się tylko karty fizyczności,namiętności bez głębszych więzi.

Krzysztof 01.06.1990 ja Ola 04.05.1989 jak widzisz nasz związek? czy to miłość na całe życie ?

Gość zla na caly los
wrozki chyba juz nie ma:(

basia-mój przekaz ogranicza się do najbliższych miesięcy co najwyżej roku,chyba że karty wyraźnie zaznaczają inny czas.W takim przypadku twoje pytanie wydaje się nieuzasadnione w tym czasie,bo rozumiem że nie masz jeszcze partnera.

mam pytanie z innej beczki, czy znasz sprawdzalność swoich wróżb?

klaudia-tak,ujawnia się tu sukces dzięki umiejętnemu zaprezentowaniu wiedzy.Początki realizacji nowych planów przy tobie.Masz dar wykorzystywania nie tylko swojej wiedzy ale chyba też urody w kontaktach z ludźmi,troszkę taka kokietka z ciebie;).

Gość słonce76
Kiedy wyjde za mąż? Gabi 15.11.76

dolphin-daj komuś palca to chcę całą dłoń;)Jeśli będziesz czekać na tego mężczyznę w domu i będziesz towarzysko bierna to z pewnością wróżba się nie sprawdzi.To tylko wskazówka a nie pewniak.Ze swej strony życzę powodzenia:)

nie pytałam pod tym kątem, tylko ogólnie sie zastanawiam, czy osoba, która wrózy wie jaka jest sprawdzalność...sory jeśli uraziłam:(

czy moge prosic o wrozbe? pytaie brzmi kiedy moj chlopa mi sie oswiadczy? anita 20 07 1984 26 lat, bart 27 11 1975 35 lat

Gość Linusia_
popo

Gość zzuuzaa
15.03.71 renata, czy moje małżeństwo przetrwa kryzys?

czy urodze chłopca czy dziewczynke magda 01 05 1975

dorota 16.04.1979 tomasz 28.11.1983 jak widzisz tę relacje? Czy jest sens siew to angażować? pozdrawiam

paulina-tak,ale pod warunkiem wykazania się odpowiedzialnością i rozwagą życiową-wtedy poradzisz sobie i powinnaś ten krok podjąć,w przeciwnym razie poniesiesz tam klęskę i dużo zmagań z kłopotami może być. Pokazuje,że czasem działasz chaotycznie i ktoś musi cię dopilnować(nadzorować),a tu niestety potrzebna będzie samodyscyplina.

magda- i teraz mam problem-bo karty nie pokazały mi płci tylko że istnieje u ciebie jakiś kłopot zdrowotny abyś mogła zajść w ciążę,ale z twojego pytania wnioskuję że ty jesteś w ciąży więc chyba karty nie bardzo chcą to zdradzić...

Co się dzieje z moim sąsiadem Bartkiem? Pożyczył od sąsiadki 1000 zł i od 10 dni go nie ma zniknął, czy mu się coś stało, czy to celowe działanie? Z góry dziękuję za odpowiedź 🌻

Gość J tez chce:(
A nie mam zarejestrowanego nicka:(