Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tancereczka

Ile kosztuej bukiet ślubny?

Polecane posty

Gość aniutek263
ja suknie mam w ksztalcie litery A,biala ze srebrna nicia, nie chce roz lub czegos takiego,ewentualnie chcialam tulipany ale one tez podobno w sierpniu sie nie utrzymaja. nie wiem no mam problem,proponowala mi babeczka takie kwiaty ale dosc dziwne,mam przyjsc za tydzien bo akurat robi z nich bukiet to zobacze go ale nie wiem nie bardzo mi sie podobaly.moze faktycznie bedziesz miala ciekawa propozycje ale ja prosze o jakies zdjecia bo na nazwach to sie nie znam:)

http://x.garnek.pl/ga7457/cde1f642851400a9863656a3/astromeria.jpg Może z astromeri teraz wraca do mody jest dość delikatna ale myślę że spokojnie wytrzyma tylko nie mogła byś za bardzo wywijać bukietem hihi. Ja miałam też białą suknie i hafty złote zboża i czerwone maki cała oprawa była na ludowo kwiaty słoneczniki, maki, zboża itp. Ale podejrzewam że Twoja suknia to nie ten styl.

Gość aniutek263
cos z tymi linkami mi nie wychodzi. ale te kwiaty to kalie.

Ja dam rady w linki wejść tylko muszę kopiować. Myślę że były by tańsze tylko nie wiem jak w różowym kolorze może być problem ale to się dowiesz od kwiaciarki. Słoneczniki ja bardzo lubię ale są trochę mało delikatne nie do każdej sukni pasują. Może by do Twojej pasowały

Gość 4MM
Za bukiet zapłaciłam 250 zł Delikatne przystrojenie samochodu 150 zł Bukiet dla świadkowej 50 zł